• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
05.05.2024 17:11

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

какво стана с "куката"

Започната от DarKness, 09.11.2006 16:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

DarKness

отивам вчера аз до магазин "куката" и гледам всичко в ремонт :shock:
някой занае ли къде се е преместил магазина или кога пак ще е отворен
160л.
M. esterae
L. hongi
L. caeruleus

torsade

Нещо им качили наема, казаха момчетата. Ще отварят нов магазин, но не знаят още кога и къде - казаха ми да следя сайта им.
Охлювът не ни е враг!

theater

140л - харацини
http://starividri.org

DarKness

мерси за отговорите:)
160л.
M. esterae
L. hongi
L. caeruleus

Георги

Цитат на: "theater"ЦЪК ТУК

Махнах адреса и сложих сайта им. На него обаче все още пише, че е на стария адрес?

ceco

Направили са интернет-магазин.


Boby_

Абе не знам какъв наем ги е "убил", но като им гледам цените на рибите и по-конкретно на африканските цихлиди на сайта (а те имат много - това не може да им се отрече), се чудя дали пълната липса на продажби заради безумни цени не ги е убила по-скорострелно, отколкото наема. :-)

torsade

Ама те като ги уби наема не продаваха още цихлиди по интернет. Това сега са го измислили. Тогава си имаха аквариумчета с хубави рибки, вкл. и обичайните за България цихлиди с обичайните цени.
Охлювът не ни е враг!

MORKOF

я кажете къде се намира тоя магазин и какви са цените на цихлидите :)
: 28.08.2007г 00:12ч
не не не ми казваите аз отворих саита и видях  :-D  :-D колко съм заблуден  :-D  :-D

LusilSorel

Много пъти вилизах в сайта им и направо колкото и пъти да го отварям и да се надявам, че все пак ще променят цените, уви няма промяна. Това за мене са безумни цени. Като се има в предвид, че и на други качествени подчертавам "качествени" магазини не подържат такива умопомрачителни цени. Ако поне малко се съвземат тези момчета бих приел с голяма охота да им бъда клиент, нооооооо на този етап всичко ми изглежда химера.
С тези цени, тези момечета скоро няма да пробият на пазара на акваристите. Дано, наистина дано това не им е основната цел за покриване на разходите си, защото в противен случай са обречени още в началото на "КУКАТА 2" на провал.

spingod

Здравейте,
Марин съм от Куката. Искам само да дам няколко отговора на писаното по-горе.
Магазин Куката, който се намираше на ул.Цар Асен 96, го уби собственика на помещението, защото го продаде без да ни уведоми за това, и ни даде една седмица ултиматом да се изнесеме от там. Няма да ви казвам какво ни костваше това, колко време, нерви, пари и похабени риби ни струваше, но както и да е...по този въпрос толкова.
Всички стоки в сайта, и в двата, са с цени каквито са навсякъде, освен рибите. Защо? Ами замислете се, защо до сега никой не се е осмелил да продава риби онлайн в България. Защото това е доста трудоемко и нерентабилно, защото това е жива стока, която може всеки момент да даде фира, защото не става въпрос за продажби в големи количества - винаги може някой да си поръча само една рибка, защото от една продадена риба онлайн не се става милионер и на никой не му се занимава да рискува. Е, ние го направихме - и какво, цените били високи. Ами добре тогава, що не вземете да пробвате вие? Но преди да започнете искам да ви обясня някои неща - как се образува цената на рибата.
Цена(внос) + Фира(винаги има смъртност) + ДДС + Надценка(не си мислете че става въпрос за много) + Данък(при продажбите онлайн винаги издаваме фактура) + Доставка(пак има риск) = ?   Е, при тези условия искам някой от вас да ми образува крайна цена.
Е да, винаги можете да си намерите алтернатива в други магазини, но моля ви, поне недейте да коментирате нещо от което не разбирате. При това акваристи име не само в София, което смятам че ни поставя на ниво, което заслужава друго отношение.

Поздрави!


bgangler

Съгласен съм с теб Spingod, но не смяташ ли че като търговец, за който всички клиенти са важни това отношение е малко високомерно. Сигурен съм че има и други съфорумци, които разбират от търговия, пък било то и електронна. Един съвет от мен: ако искате да получавате положителни отзиви и да имате клиенти в цялата страна и в София, преосмислете комуникацията. Вярно е, че хората говорят каквото си мислят и споделят мненията си, аз не виждам нищо лошо в това Никога няма да угодите на всички, затова не се афектирайте. 
С пожелания за успешен бизнес!
"One who cannot love her smallest creations, cannot claim to stand in front of Nature"

spingod

Съжалявам и се извинявам ако съм прозвучал високомерно, не това ми беше целта. Просто исках да обясня, че нещата не са толкова прости.

LusilSorel

Във всяка една философия има две страни. Човек се опитва да разглежда нещата и от двете за да може да вземе най-доброто и правилно решение за него. Ние сме крайни клиенти и за нас важното е да вземем колкото се може по-доброто, на по-изгодна цена.

От датата на поста ми досега претъпяхте доста промени и цените паднаха драстично на долу и сега вече са в рамките на нормалното. Има промени и те са в положителен аспект за Вас и за нас.

Относно тона ти ще се опитам да ти споделя нещо теб. - Бях управител на голяма вирига магазини за бяла техника, понесъл съм много обиди и крити по-въпросите свързани със стоката и цените, на които сме ги продавали, ноооооо в крайна сметка съм се опитвал да запазя самообладание и съм продължавал да им вземам парите на хората с усмивка на лицето, защото единствената им утеха от раздялата с 500-600 лева съм бил аз, човекът който ще ги убеди, че правят правилният избор, ще им донесе дори и минимлана утеха и няма да бъдат излъгани, че са взели правилното решение за това, което са направили.

Относно цените, всеки ден калкулирам цени от внос или от производители в България. Запознат съм с тях, запознат съм дори с цените на рибите в чужбина и имам представа и то голяма от вашата дейност.

Поздрави и от мен!!! Единствено мога да Ви пожелая късмет във вашият бизнес.  *THUMBS UP*

Similar topics (1)

387

Започната от mistar_ti


Публикации: 2
Прегледи: 3444