Здравейте,от известно време ми се върти в главата ,този въпрос. Защо в каймата за Дискуси се използва точно сърце/телешко,пуешко,пилешко/? Защото е мускул?
Цитат на: Mirobg - 16.01.2012 21:21
Здравейте,от известно време ми се върти в главата ,този въпрос. Защо в каймата за Дискуси се използва точно сърце/телешко,пуешко,пилешко/? Защото е мускул?
Не съм много компетентен но знам, че брат ми захранва младите кои с телешко сърце защото е с високо съдаржание на протеини и други неща, както казах не съм достатъчно компетентен.
http://www.bb-team.org/hrani/id/371880_teleshko-sartse-surovo (http://www.bb-team.org/hrani/id/371880_teleshko-sartse-surovo)
Минимални мазнини.