• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

14.08.2025 14:04

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За боксовия мач

Започната от Caxapa, 16.11.2014 02:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

asito

Нищо,другия път..... *bg*

Caxapa

Той Кобрата си го каза..Следващия път на реванша.   Кличко бе много маневрен. Нашия с открит гард  и  типично по метода на уличния бокс но все пак..Браво на Кобрата, че  показа смелост и излезе срещу тази кампф машине   /така наречена от немските медии  легенда Кличко.  Да се надяваме, че следващия път на реванша ще покаже повече класа и отрази повече удари в лицето на Кличко. А Сантос  още  след  срещата искаше да начупи канчето на Кличко. Добре, че беше охраната за да го спре да излезе и натроши украинския боксер!

Caxapa

Апропо. Продължава   с филм за Кличко и  неговата кариера като боксер.

terier4o

Като начало .... Кобрата е голям българин и чест му прави, че отдаде нужното признание и уважение на страхотната публика, която го подкрепяше и след .... края на мача.
   Но като цяло според мен имаше много малко бокс. И основната заслуга за победата на Кличко не е негова, а на Пулев. Не можеш да играеш срещу Кличко все едно се боксираш с някой люлински дилър с дясна ръка на кръста. Още след първия рунд трябваше да му кажат да слезе на земята и да започне да играе бокс...па може и нарочно да е паднал за да не се ожени за андрея  *ROFL*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs2.rimg.info%2F423f2c9436d6a9d376b4016d3211d9c2.gif&hash=38fb462888e63d5cd40cf419b5536d2abc534ec5

nikan

Oще 1ви я рунд се видя че надеждите са напразни :-(

Virosss

А бе добър мач беше, макар Пулев да не успя да ни зарадва с повече.

Точно преди КО-то имах глътка надежда, че може и да се получи, но като цяло съм съгласен с @Сахара, прекалено открит гард на моменти. Вероятно идеята му е била да го примами да посегне, за да му набичи той един прав, но уви....

Освен това ми се струва, че в началото Кличко умишлено игра малко по-слабо, за да го подценят и след това ми се стори, че се прави на изморен и когато най-малко очакваше удряше 1-2 бързи...

Както и да е... дано следващият път имаме повече късмет, ако въобще има следващ път :)

чочо_41

Съгласен съм с мненията на  " Virosss " и особенно на " terier4o " !

hunter

Според мен мача не беше добър, както се спомена и по горе много малко бокс. Другото е, че нашия според мен беше прекалено самоуверен и също така ми се видя и напрегнат и изнервен. Което не е добре когато имаш противник от такава класа. Не може да имаш толкова нисък гард при положение левия удар на противника. А да не говоря, че още първия рунд го сложи на два пъти да седне на ринга. И не си взема поука, от страни е лесно да се коментира но на ринга си е друго все пак браво на Пулев. Факт е, че Кличко не игра спортсменски като избутваше не веднъж Кубрат. Факт е как след нанасянето на финалния удар в мача го изблъска и то сериозно което предвид тежкия удар допълнително го де балансира и му предаде засилка при падането. С което Пулев си удари лошо тила в ринга и по скоро това му попречи да се изправи. Въпреки, дори и да беше станал след такава аркада нямаше да го чака нищо хубаво. Но все пак браво на Кобрата и повече успехи за напред  *bg*

Giorgio_Armano

Подкрепям колегата с по горният пост.
Кубрат малко се надцени.
Физиèски беше подготвен но психически не толкова.
Мисля че психологическата атака на Кличко си оказа влиянието.
И все пак с още малко старание и подготовка Кубрат има големи шансове за титлата.
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

момчил

Кличко е добър, но защо не даде тест? След първото падане на Кобрата как се изгаври с Кличко :-D :-D За първи път го освиркват Кличко и май не му хареса много когато се развикаха на химна на Украйна. Загуби достойно и каза едни МНОГО важни 5 думи: Ние българите не се отказваме!!

IceJoe

Кубрат Пулев е доказал, че се учи от грешките си.
Срещу който и да е от двамата Кличко не се излиза с нисък гард, и далечен бой. Доказали са го не един или двама боксьори.
Разликата в стажа на професионалния ринг снощи си пролича зловещо.
Кубрат излезе със самочувствие срещу Владимир, доказа, че не го е страх, доказа, че има здрава брадичка.
Това е достатъчно засега.
След две години ще има достатъчно опит, за да победи Кличко.
Ако до тогава  Машината Поветкин не е размазал Владимир.
И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!

ogogogo

За тези които не им е ясно искам да кажа едно нещо- Втори мач между двамата няма да има никога. Шансът на Кубрат беше вчера и той го пропиля по най-глупавият начин. Излезе смутен на ринга, тромав бавен без въздух. Играта с крака и нямаше а, тя е основата и най-важният елемент в бокса.Да се надиграваш с Кличко по неговия начин е абсолютна глупост. Шанс срещу Кличко има боксьор от типа на Майк Тайсън, бърз, мощен и с тежък удар.Скъсява дистанцията и предимството на украинеца с дългите ръце отива на кино.След това с поредица тежки удари го сваляш.
Истината е неприятна за Пулев и тя е че няма добър треньор и добър щаб. Другото е че не тренира в правилната държава. По -долу ще кача два линка за тези които им е интересно мнението на двама много големи професионалисти в своята област.
http://www.sportal.bg/news.php?news=518599

http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/concho-kolev-za-macha-na-godinata.html
И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

cantiga

То и за бокс трябва малко акъл, който я е мислил тая стратегия за мача, по-добре да спре да мисли. Всъщност в щаба на Пулев доста преди двубоя трябва да е било ясно, че шансовете за успех клонят към нула. Другото са приказки...от хиляда и една нощ.
Поздрав!
Светослав

IceJoe

За тези които не им е ясно искам И Аз да кажа едно нещо- аиде да спрем да се Правим на това което не сме, И Да спрем да разбираме от всичко.
Па макар и това да ни е национална черта.
Колко от нас, изказали компетентно мнение, за излизали на професионален ринг, било то по Бокс, Или който и да е от Силово-Контактните спортове.
Това не беше шанса на Кубрат.
Тази среща беше наложена, и той го знаеше.
И въпреки това:
Излезе. Не се уплаши, успя да се изправи три пъти.
Доказа, че тепърва ще Израства до колкото може.
Аз Съм Горд, Че И Той Е Българин..
А и по между другото, Браво, на едно 10 годишно момиченце, че показа, че в  тая скапана държава има ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИ.
http://vbox7.com/play:724ef79042

Публикациите са слети: 16.11.2014 19:41

Крайно време е да се вземем в ръце, и да си спомним приказката за отделните клечки и за снопа.
И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!

Ilianidis

Гледах още веднъж срещата без глупавите реклами по ютуб.Не съм разбирач,но имам очи.Нещата не бяха така безнадеждни,но изненадата с първия удар предрекоха развоя.Малко ми се видя нечестно,веднага след подновяване на играта,Кубрат не беше съсредоточен и предпазлив.После се видя, че и Кличко изгуби сили,но Кубрат не можа да се възползва.На Пулев му трябваше агресивна серия от близо и щеше да спечели.

Similar topics (4)

1094

Започната от 77

Публикации: 11
Прегледи: 4915

19729

Публикации: 37
Прегледи: 10355

14308

Започната от Lucio

Публикации: 16
Прегледи: 9345