• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 12:36

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Свестен китайски ресторант Варна ?

Започната от barabata, 16.03.2010 17:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

barabata

Кажете един свестен китайски ресторант във Варна че вече не смея да си поръчам нещо ...
Последното което си поръчах от Чжоу ме отказа - ориза съвсем не сварен , панирани зеленчуци си бях поръчал - голяма грешка - в порциата има няма 20 грама зеленчуци , 200 грама панировка и останалите 80 грама мазнина попила в панировката ...

Кажете нещо свястно има ли във Варна на тема китайско ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

demetra69

До Римски Терми(Щастлив Век)

denbosch

Зависи какви са ти критериите за свястно ;-)!Според много приятели във Варна няма свестен китайски ресторант,но те са обикаляли примерно София и Пловдив.Аз като не съм ходил там на китайски си ми харесва ето на тези:

-  "Златен дракон" , ул."Петко Тодоров"10 , тел.635-855
-  "Азия" , ул."Велико Христов"37-39 , тел.65-55-16

_777_

Бараба,голям смелчага си щом ходиш по китайски ресторанти. *THUMBS UP*Мислил ли си да се запишеш за участие в предаването "Страх"? :-[
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

ewto

ЦитатВсеки документ за китаеца е етап от живота, кариера и мерило за успеха. Затова след като веднъж го придобие, той се превръща в семейна реликва и се предава от поколение на поколение. Това е главната причина през последните десет години у нас да няма нито един умрял китаец. В Централните гробища си спомнят за едно-единствено погребение - на кореспондента на информационната агенция "Синхуа". Труповете на умрелите китайци се кремират и праха им се отнася в родината, защото има поверие, че духът им иначе ще се прероди другаде. Паспортът на умрелия обаче веднага влиза в употреба. По документи друг човек заема освободеното от него място и заживява с новото име.
Взето от сп."Тема".
А дали се кремират или  :popcorn:

barabata

Цитат на: _777_ - 16.03.2010 23:47
Бараба,голям смелчага си щом ходиш по китайски ресторанти. *THUMBS UP*Мислил ли си да се запишеш за участие в предаването "Страх"? :-[

*ROFL* *ROFL* *ROFL*
Аз да те оставя да ги гледаш мойте двете лапета и ти ще почнеш да си поръчваш китайско по телефона. Страх пасти да яде ...
Чувал ли си до сега за дете изгонено от детска градина ? Е големия го изгониха навремето (още в началото на 2-ра група). В яслата били 2 лелите - едната гледала нашия, другата останалите. В градината вече 1 за 40 лапета (20 официално и 20 от "дарители").
След тази школа в страх ще ми е скучно да ти кажа ...
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

ironic_

С колегите поръчваме от "Щастлив век", навсякъде другаде съм била отвратена, а аз не съм гнуслив човек.

Последния ми жалък опит да ям китайско беше в онзи ресторант зад джамията, успоредно на бул. Владислав, не мога да се сетя как се казваше. Донесоха ми нещо, което миришеше съвсем буквално на скоро използвана тоалетна.

Пробвай вкъщи да си сготвиш императорски ориз. Черно-кафяв е на цвят, струва 3.15 лв кутията, но е много ароматен и вкусен.

Similar topics (5)

27944

Публикации: 9
Прегледи: 5916

26051

Публикации: 21
Прегледи: 9449

17192

Публикации: 15
Прегледи: 8498

11162

Публикации: 3