• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 17:36

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирки във Варна

Започната от jimbeam0706, 08.03.2008 12:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

h0nda

Е колко му е Русе-Варна  :-) @}->--
Следвайте мечтите си !!!
http://www.flickr.com/photos/tsanislav/

Joro Vn

Кола, шофьорска книжка и тестове са доста несъвместими неща. По- добре не ги пробвай. За идване може и с автобус, но връщането понякога е проблем- най-добре си приготви предварително листче с ясно и четливо написан адрес, където таксито да те разтовари. Закачаш го на видно място, например с баджо за ревера. Да не забравиш и поне 10-ка към него. Ресто не се търси, то евентуално ще покрие разходите по почисване седалката на таксито. Това описание не важи за нашите сбирки, да не си мислиш, че така се прибираме. Само давам акъл!!  :-P

h0nda

ехеее не съм чак такъв пияница бе, най-много 200 водка да опраскам ако не съм с кола ако съм с колата ще съм на количка пък за ядене няма граници  :-D
Следвайте мечтите си !!!

Joro Vn

Че като сте на купон, при 2-ра смяна на другия ден, какво правите цяла вечер? Хмм, само ядете ли? Ама пък щом ти се отдава, във "Викинг"-а ще ни тестваш кюфтетата, че там се правят по някаква специална рецепта, нещо като специалитет на заведението. Напоследък даже отказват да ни изпълняват поръчки за кюфтета на скара, щото не сме удобрявали този специалитет.

h0nda

хаха "специална" рецепта, да не е от кучешка кайма  :-D *CRAZY*
Следвайте мечтите си !!!

MeTogu

Абе то ние с BatRambo и ivokilli си се сабираме редовно на по чашка водка.С теб се виждаме редовно Лора.Но си имаме един суфорумник който е много зает и даже не вярвам да мине да си вземе нимфеята  :-D много е заето момчето.Другата седмица като си дойде Лозан може да организираме нещо ако искаш.Ще се обадим и на icokorp и Vasko_rs имам им координатите.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Joro Vn

А, изглежда си нормално. Но специалното е в технологията на приготвяне. Резултатът може да се сравни с нашата планета- твърда обвивка и течно ядро.
: 21.03.2008г 23:11ч
    Много поздрави на ivokilli. Само заради това име няма да се заяждам, че ни конкурирате на Варненска земя /тема/. Да го докарате по-следващата седмица в Шумен. И там има бира с кебапчета.

Лора

Цитат на: MeTogu - 21.03.2008 23:25
Абе то ние с BatRambo и ivokilli си се сабираме редовно на по чашка водка.С теб се виждаме редовно Лора.Но си имаме един суфорумник който е много зает и даже не вярвам да мине да си вземе нимфеята  :-D много е заето момчето.Другата седмица като си дойде Лозан може да организираме нещо ако искаш.Ще се обадим и на icokorp и Vasko_rs имам им координатите.
Направо ми прочете мислите.Ха наздраве за хубавата работа  *DRINK*
: 21.03.2008г 23:11ч
Цитат на: Joro Vn - 21.03.2008 23:34
  Много поздрави на ivokilli. Само заради това име няма да се заяждам, че ни конкурирате на Варненска земя /тема/.
Е сега!Айде налято ще се реваншираме  *DRINK*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

MeTogu

Ще предам поздравите.Като правят изложбата на птиците в Шумен може да се съберем там.Редовно ходя.

Joro Vn

Чува се за 5.04. Малка раничко ми се струва като сезон, ама щом така са решили ... вероятно гълъбарите. За сега силата е в тях.  :-)

MeTogu

Там съм! :-) Дано не съм на работа.

malomir

22.03.2008 05:45 #56 Last Edit: 22.03.2008 05:57 by malomir
И аз съм там.Имаше по едно време мераци да се срещнем Методи.По едно време искаше да ми вкараш едно.Пазя ти Л.С. ако си забравил.Ето един добър повод да се разберем с теб.Очи в очи-както се казва.Или на по бира.Така се изглаждат недоразумения най-добре.Ще ме познаеш лесно.Един големичък съм:1.90 см.110кг.С най-дългата коса.

MeTogu

22.03.2008 12:45 #57 Last Edit: 22.03.2008 13:46 by MeTogu
 :-D Ще те намеря.Но ще съм с колата.По 1 бира само.

Joro Vn

Стига ве! Едно време забраниха "пазара" заради птичия грип, сега да не станете вие причина за повторна забрана. Я си продължавайте на ЛС, най- удобно ще е за всички.  ;-)

ironic_

Ами ... тревожно ами ... самичка дама ще се чувствам като гупи в цихлидарник  *CRAZY*

Цитат на: Joro Vn - 21.03.2008 18:56
Имаме и дамско присъствие, но е крайно епизодично и напоследък бих казал, че са съпружески половинки.

Виж, pater ако доведе г-жа съпругата си, с нея поне се знаем и си имаме приказката  :-)

Ще се оглеждам за следващата сбирка и ще решавам в движение  *DRINK*

Similar topics (5)

33828

Публикации: 0
Прегледи: 2114

28557

Публикации: 0
Прегледи: 1729

27785

Започната от kosy78

Публикации: 4
Прегледи: 2734