• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.04.2025 05:24

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Re: Продавам риба Пираня

Започната от meshov, 25.11.2009 22:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

meshov

ето малко инфо:
"Пиранята е най-хищната риба в света. Обитава големите реки на Южна Америка ... като най-зловеща слава има червената пираня, считана за най-хищна от всички....."
"Тези страховити хищници са способни за 30 минути да изядат животно с размерите на кон..."
във документалния филм който гледах казаха че стадо пирани изява бивол за 7 мин и не остава и помен от него.

само не ги пускайте в нашите води като ви омръзнат.
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

petarvalchev

Някъде във форума  четох, че хищните пирани са забранени за износ от Южна Америка. Тук в България само "растителноядни" могат да се намерят. И аз бях надъхан за пирани, ама като разбрах, че скаларията ми е по-хищна от тях и се отказах.

wwladoo

*spam *offtopic  Да не оспамваме темата на колегата--ама според мен,трябва и в БГ да ги забранят за внос,както в много държави!!Защото такива поразии мога да станат!!И аз бях чел някъде,за уловена пираня в наш водоем--даже и снимка имаше!!! *CRAZY*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

CSKAFEN

26.11.2009 08:32 #3 Last Edit: 27.08.2011 12:34 by NO CARRIER
При моите иначе толкова хишни пирани, вече 2 седмици живеят 6 малки плюскета, непокатнати. А относно колко са хишни и защо имат такова прозвище прочетете тази тема и доста работи и на вас ще ви се изяснят.

Аквариума ми е само 200 литра, и за сега 6 са ми достатачни, исках да видя твоита за да видя до каква големина да очаквам да стигнат, защото на различните места различно пише.

Ако не ви се четев темата пираните не са чак толкова хишни, но когато саберете голям брой и не ги храните голям периот от време стават като зверове. (Оставете ме и мене 1 седмица без ядене и после ми дайте каквото и да е  *ROFL* )
Да се ядосваш, това означава да наказваш себе си, за грешките на другите.

Similar topics (5)

15984

Публикации: 8
Прегледи: 4681

37048

Публикации: 9
Прегледи: 7318

1686

Започната от FLEXX

Публикации: 23
Прегледи: 11543

6344