• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

18.07.2025 13:39

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Проблем с Правилата.

Започната от Dakata85, 24.02.2012 14:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Peza

Това със закриването на пазара ... за да има мир ми се струва егати глупостта. Извинявам се но айде по-сериозно.

Хората са прави да недоволстват, че задари шепа неплатили си търговци тук са ограничени, вместо въпросните търговци-потребители-неспонсори да си изядът сопата, или си платят за търговия тук. Кратко и ясно, разбете те го и го приемете а не изкачайте с такива "размахващи пръст" постове, за да си имаме уважението.

Цитат на: tomatomov197 - 25.02.2012 09:01
    Споко ,  няма акваристичен форум без пазар никъде по света  :-)

И как няма да е така след като пазара е неразделна част от хобито (всяко хоби).

Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

petar666

Цитат на: NikolaV - 25.02.2012 08:39
В момента продавам две работи в пазара свързани с акваристика, а ще имам и още предполагам. Къде да ги предложа за продажба? На подуенския пазар или да ги изхвърля?
Един пазар за едно такова хоби е неразделна част от форума. А ако форума и обикновените му членове почват да бъдат ограничавани заради интереса на спонсорите - жалко за форума.

*THUMBS UP*

grobara98

относно тези правила, защо важат за едни, а за други не. има колеги, които са регистрирани от два- три месеца и надали имат 100 мнения както е по правилника, а могат да публикуват обяви, че продават еди какво си. за кой важат тези правила- за всички или за някои? извинявам се, ако греша.

MeTogu

Защото са писали на админ или модератор,обеснили са какво искат да направят и им е разрешено.
Ти това направи ли го?
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

grobara98

nikolay0876

Цитат на: grobara98 - 25.02.2012 20:33
относно тези правила, защо важат за едни, а за други не. има колеги, които са регистрирани от два- три месеца и надали имат 100 мнения както е по правилника, а могат да публикуват обяви, че продават еди какво си. за кой важат тези правила- за всички или за някои? извинявам се, ако греша.
Има и такива в заварено положение, които са публикували преди да влезнат в сила правилата, и сега само ъпват.

Dakata85

Вече всичко ми е ясно, да влезе убития. Има магазини които продават в пазара. С цялото ми уважение към админите, искам да кажете защо толерирате тези продавачи. Защо превръщате форумът в техен онлайн магазин, а не давате на обикновените хора да продават това което имат. Така има конкуренция и по ниски цени. Нали сме тук защото имаме общи интереси да гледаме Рибоци или НЕ
ААААА или те Ви плащат за рекламата която ВИЕ давате. Аз предлагам ако се махне разделът на пазара да се махне и рекламата.

paolo6481

Аз не разбирам защо се сравнявате с тези които имат банерчета там горе.Те се водят спонсори и явно нещо отделят за да имат тази привилегия.Предполагам и някакви данъци плащат.А останалите дето ореваха света че нямат достъп защо не си плащат за да могат да продават.100 пъти беше обяснено че се пазят интересите на спонсорите от нелоялни търгаши а не от Петърчо дето има излишна златна за продаване.И тая тема ще напълни 8-10 страници преди да я заключат.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

Dakata85

Ама те режат Мен  който имам един аквариум за подаряване почети. Не е честно. Аз си купих много неща от този форум, а сега по младите няма да могат да си купят подобни. Има профисионалисти които си разбират от работата и не им е нужно Банер. Това е форум които има за цел да се помага на хората, а не да се развива бизнес. С нетърпение искам да чуя някои админ. Просто го чакам. Няма да спра да си търся правата и правата на съфорумците си. Ако трябва ще правя алтернативен форум. НЕ искам да става така.

petar666

Цитат на: paolo6481 - 25.02.2012 21:01
Аз не разбирам защо се сравнявате с тези които имат банерчета там горе.Те се водят спонсори и явно нещо отделят за да имат тази привилегия.Предполагам и някакви данъци плащат.А останалите дето ореваха света че нямат достъп защо не си плащат за да могат да продават.100 пъти беше обяснено че се пазят интересите на спонсорите от нелоялни търгаши а не от Петърчо дето има излишна златна за продаване.И тая тема ще напълни 8-10 страници преди да я заключат.

*BRAVO* Рева за темата 'търси" !!!

paolo6481

http://aquariumbg.com/forum/za-foruma/komentari-kam-pravilata-na-foruma/
Ето ви една тема дето я заключиха преди няколко седмици.В момента се разискват същите неща.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

tomatomov197

Цитат на: Dakata85 - 25.02.2012 21:11
Ама те режат Мен  който имам един аквариум за подаряване почети. Не е честно. Аз си купих много неща от този форум, а сега по младите няма да могат да си купят подобни. Има профисионалисти които си разбират от работата и не им е нужно Банер. Това е форум които има за цел да се помага на хората, а не да се развива бизнес. С нетърпение искам да чуя някои админ. Просто го чакам. Няма да спра да си търся правата и правата на съфорумците си. Ако трябва ще правя алтернативен форум. НЕ искам да става така.
Аз съм доста либерален и по принцип не подкрепям тези правила , но ти вече прекаляваш с изказванията си .  Като си разбират от работата профЕсионалистите , нямат нужда от реклама ли ? Като те прочете някой админ ще те банне веднага . Можеш да почнеш алтернативата вече  :-D   Във всички форуми си има рекламни банери , но има и тема пазар .  Протестирай чрез спам по темите да трупаш мнения ( виждам някой хора доста дръпнаха вече )  и админите ще видят , че това с 100-те мнения не върши работа и може да размислят  :-|
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

камен чочев

Абе не ви ли омръзна да ревете за едно и също. За да съществува форумът трябват пари. Парите ги дават спонсорите. Форумът защитава техните интереси. Което е абсолютно нормално. Голям проблем,  че не можеш да си подариш аквариумчето. Като не ви устройва не влизайте. И без това  има потребители, регистрирани с години,  с една единствена цел-търгашество. Айде стига.  :karamse:

Dakata85

Каква издръжка? Ти май не разбираш много от тези неща. 30 лв. на година е домейна със всички екстри да стигне до 200 за какви пари. А Калкана защо не рекламира?????? Защото е добър и голям и не му трябва банер, за да го хвалят хората. А такива като ТЕБ сигурно плащат. И чакам да ме си получа бана.

MeTogu

Дака,недей така бе човек.Вижда се че си улегнал.Съвета ми беше да пишеш на някой админ или модератор и да обесниш че искаш да подариш или продадеш нещо на символична цена.Ще ти бъде разрешено и ще имаш право и достъп да пускаш теми в пазара (така наречения "лиценз").
Недей се пали толкова!Айде наздраве от мен.*DRINK*
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Similar topics (5)

22353

Публикации: 20
Прегледи: 15625

1860

Публикации: 13
Прегледи: 6495

1839

Започната от tishovsx

Публикации: 20
Прегледи: 14109

41074