• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.06.2025 10:44

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Относно трифон зарезан

Започната от elldiablo, 14.02.2009 12:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

elldiablo

та въпроса ми е  може ли вече използваната мая и захар да се вари ракия от нея   *YAHOO*  *DRINK*

Лора

Може разбира се.
Като дъщеря на ракиджия (така да го наречем) ти казвам, че от всичко става ракия. ;-)
За съжаление, количеството от 2л не си струва, но ако събираш в бидонче и го оставиш на хладно място, да забавиш процеса, след месец можеш да слагаш мат'риала в казана.

ПС. Захарта се слага за добиване на повече литри от огнената течност. :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

SkyNer

Може но става от така наречената "лоша ракия" ако се напиеш от нея боли глава и няма добър вкус и аромат.
Прохождащия

bigbeer

Всичко зависи от дестилацията.. След двойната преварка, че стане барут!

chaykov

от всичко става ракия... :) стига да се сложи захар достатъчно пил съм от туршиика... :)
Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!

https://s1.postimg.org/43tluyw8fj/aqua.jpg[/url]

kamos

За да се получи качествена ракия си иска добър материал.
Остатъчния продукт с водата и маята според мен не е добър материал.
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

Similar topics (5)

10081

Публикации: 13
Прегледи: 7561

58188

Публикации: 2
Прегледи: 2019

27410

Публикации: 2
Прегледи: 1984

11879

Публикации: 5