• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
27.04.2024 16:20

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

край с акваристиката!(засега)

Започната от xbox, 26.09.2006 20:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

xbox

Темата може да е глупава ама трябваше с някой да го споделя.
В неделя за 2-ри път това лято се изляха 100 кила вода в нас. С баща ми се изпокарахме малко (още не му говоря) и реших да махна аквариума.
Преди 2 мин подарих каде какво имах на един приятел, барабар със спукания аквариум. Мали като си видях анцитрусите,и растенията направо ми се сви стомаха. Сега ми е кофти, от 3 години гледам рибки и се бях запалил яко.
Налага се да ги махна, е поне докато вляза студент :twisted:


Мерси, че ме изслушахте, може да е малко банално ама тва си ми беше хобито.

Raven

язък,и аз съм прекъсвал но няма отърване- неизлечимо е.

пак ще се хванеш след време :lol:
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG


Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

xbox

Че няна отърваване знам, вече 2 дена сам без аквариум и вече ми е терсене, ма първо да заживея сам пък после кво ти душа ще :lol: , проблема е че чак след 2 години се махам на някаде

NO CARRIER

Според мен не се дръж лошо с родителите си. Не е лесно да понесеш 100 кила вода на пода. Когато започнеш да работиш, ще разбереш с колко труд се изкарват парите и колко е мъчно, когато някой не цени усилията ти. За това ти предлагам следното: Сдобри се с баща ти и лека полека събери пари за нов аквариум, но с по-дебели стъкла, направи му хубава стойка, масичка или каквото искаш и си гледай кефа. Политиката е хубаво нещо когато е на твоя страна, а две години са ужасно дълъг срок.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

smirnof

И аз ти съчувствам. Предполагам, че не е никак приятно ама кво да се прави-живота продължава. Успех със следващия аквариум.

mistar_ti

Цитат на: "NO CARRIER"Според мен не се дръж лошо с родителите си. Не е лесно да понесеш 100 кила вода на пода. Когато започнеш да работиш, ще разбереш с колко труд се изкарват парите и колко е мъчно, когато някой не цени усилията ти. За това ти предлагам следното: Сдобри се с баща ти и лека полека събери пари за нов аквариум, но с по-дебели стъкла, направи му хубава стойка, масичка или каквото искаш и си гледай кефа. Политиката е хубаво нещо когато е на твоя страна, а две години са ужасно дълъг срок.

Напълно е прав човека. Само ше те посветвам едно след като се здобрите с баща си обясни му за позлите от правилно изчислените аквариуми и добрите стоики и подложки .А ако ти си виновен за спукването просто се извини
3 литров буркан с отомбачена зеленясала вода
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fbns.gvardia.net%2Fimages%2Fstories%2Fbanners%2FIYI_ban_sm.jpg&hash=7ab8139ef4f2561034d7804066cefdf3dc294ebb

xbox

Абе всички сте прави, ама проблема не е че е изтекла водата, а и баща ми се кефеше на аквариумчето. Само че вчера се прибрахме с кофти настроение и двамата и се отвори темата кво ще правим сега, той си искаше неговото аз си исках мойто каквото си бях намислил (и двамата сме големи инати), викахме малко(щот и без тва си бехме нервни) и накрая ми писна и му казах, че ни му искам аквариум нито пари за нов, и както имаше едно момче с мен подарих му всичко и се свърши с проблема.
Та сега ни аз аквариум ни той.Ама на мене ми е по гадно
Сега не мога без рибки и съм решил зимата да си направа едно нано (мисля да е с неони и анубиаси,може и нещо друго,още несъм решил)да ми седи на бюрото, та малко от малко.
Пък по натам ще има мноого аквориуми ама сега точно

lz3cv

Май най-добрия вариант е да се сдобрите и двамата с общи усилия да направите нов хубав аквариум. От кавгите полза няма макар че без тах не може и от време на време се кръстосват шпаги.

miTko

Седнете и пийте по една(1!) ракия! :wink:  
Погледни от хубавата страна на нещата - отървал си се от старите неща и ще почнеш на чисто, рано или късно.А 10 л аквариум винаги можеш да си направиш, едва ли ще те изгонят за такъв мъник.
Помисли си само ако някога твоя син има 200л аквариум и го разсипе на пода...... :shock:! Кофти а?
Разни мои АКВАРИУМИ 

HanibalKing

Бащите може да са малко своенравни, но са добър съюзник в битката
с трудностите на акваристиката,знам го от личен опит.Например моя, скъсва се от бачкане човека, и когато поисках да си купя нов gsm не можах да му искам и една стотинка.Затова работих, спестявах, загубих си лятото НО си
купих   преди това беше така и с аквариума.Колко сме се карли за един 20 литров дребосък....  Но ще дойде време ще го разбереш и ако можеш да го запалиш-си постигнал много!


Така че напълно разбирам проблема ти и моя съвет е търпение :?

xbox

Сега както всяка вечер като седнеме на ракия(а ние не пропускаме) ще му кажа да земем да смениме тва стъкло щото е много кофти стаята сега и е някакси празна без аквариума.


Мерси за съветите, чесно казано несъм вярвал да имам и 1 отговор на тая тема

theater

Това, което ти се е случило, е най-големия ми страх.  :lol:
150 кила вода в хола ми се струва ужасно премеждие.... между другото, какви са последствията върху подовите настилки? Как се маха водата и влагата после и т.н.? Някой има ли опит, че е хубаво да има инфо по този въпрос. Нещо като "Какво да правим при спукан аквариум в хола? Quick HOWTO".  :D
140л - харацини
http://starividri.org

Nemo

Тцтц , не дейте че моя е точно над главата ми като легна да спя ...  :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

xbox

Ще има аквариум  :lol: всичко се реше преди 5 мин. Нема отказване от акваристиката те се е видело голема краста е

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Similar topics (3)

2845

Започната от tishovsx


Публикации: 28
Прегледи: 12539

1704

Публикации: 26
Прегледи: 11929

7787

Публикации: 0
Прегледи: 2314