• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
27.04.2024 11:21

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Крадливата утайка в България !!!

Започната от FaLLen`, 30.07.2009 04:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

FaLLen`

В 2 и нещо тая вечер се опитаха да ми разбият входната врата ! Историята в последствие е трагикомична ! Безрасъдното ми , импулсивно и агресивно поведение можеше да ми поднесе кофти моменти ... и все пак ... Жалко , че не успях да излезна ...

Жалко е ... че живея в толкова западнала държава и в също толкова западнали условия - а точно това е в основата на тая утайка , която се е насъбрала !

Жалко е ... също , недай си боже да се случи нещо , че и да звънна на съответните органи , резултата ще е , меко казано - НИКАКЪВ !!!

Жалко е ... също , че ако се стигне до саморазправа с трагичен край , ще бъда наказан по съдебен ред и т.н. и то без значение , че защитавам семейството си и жилището в което живея !

Колкото и пъти да повтарям думата "Жалко" ... не мисля , че ще се оправим ... в близките 100 г.


BOJO

Колега, хубаво е че всичко е минало. Това се случва навсякаде, не само тук. Вярно че тук повече. Все пак реакцията на съответните органи е адекватна в такива ситуации.


valnata

Няма оправия тука приятел :-) Аз още се разправям с дела, заради това че хванах наркоманчето дето ми разби колата, и със съседа го ремонтирахме основно, и го сложих в близката кофа за боклук, защото за мен там му е мястото.Но ОРГАНИТЕ сега казват че съм постъпил грешно и ходя по дела оня иска да плащам *CRAZY* Но не съжалявам и пак бих постъпил така защото ако ние не взимаме мерки няма кой да ни пази *DRINK* Жалко че не си ги хванал в повечето случаи имат късмет гадинките :-D

miTko

Гледай да няма свидетели само! ;-) Трябва да сме готови за всичко.
Разни мои АКВАРИУМИ 

FaLLen`

Еми ... в най-добрия случай щеше да има няколко порезни рани по себе си , вероятно като е падал по стълбите ... !

Представяте ли си ме , как седя с ножа и се опитвам да излезна , а майка ми застанала на вратата и не мърда и не иска да ме пусне навънка и говори на висок тон !

Много смъртни случаи имало по тоя начин , да не би да съм искал да влизам в затвори толкова млад ...повече ме изнерви тя ... от колкото случката !

BoJo*  , МВР не функционира адекватно от както се помня като човек ! Единствено , ако го хвана и му направя нещо , че да не може да бяга ... ще има резултат ...

miTko

Цитат на: FaLLen` - 30.07.2009 13:46


да не би да съм искал да влизам в затвори толкова млад ...


Права е жената, че няма на стари години да влизаш я! То няма да имаш време да излезнеш...
Майтап де!
Разни мои АКВАРИУМИ 

FaLLen`

 :-D Абе то майтап ... ама , кат се замисла колко хора заради такива утрепки са по затворите ... лошо ми става...

Vankata

Ами ще ти дам един пример :
Преди 5-6 години (не помня точно вече) един колега на баща ми си гледаше на село прасета (нещо като вид хоби  :-D) та имаше доста добитък и не щеш ли една вечер влизат 3-4 циганина да крадат. Той излиза с ловната пушка и убива единият в крайна сметка не беше признат за виновен но колко вися по съдилищата....

NO CARRIER

Имам приятел полицай. Няма да кажа нищо ново, но и той това разправя - ние ги хванем, а прокоратурата ги пусне. Хванали някакъв автокрадец. Минават се 2-3 дни, колегата му го завел в някакво кафене. Запознал го с някакъв дебелак и го представил - ето това е човекът, който ти лови хората.  И накрая не издържа и напусна.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Borko7

Прави сте да недолволствате и да искате справедливост, но не ставайте крайни. Да убиеш човек за едно прасе не е редно. Fallen,  браво на майка ти, че те е спряла. Освен на на крадеца, много повече ще навредиш на себе си в морален и физически аспект.
I don't know half of you half as well as I should like,and I like less than half of you half as well as you deserve

miTko

Но този , който днес открадне, утре ще убие! Дали да стоя да го чакам да ме намушка? Аз си имам отговор, въпроса е риторичен.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Vankata

Борко въпроса не е в прасето...

ico

Внимателно при саморазправа, че тоя който краде, в повечето случай е готов и на други неща. Ако не си сигурен, че ще го препарираш от първия удар, по-добре да не се гони и хваща. Скорошна случка http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=136264 .
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

valnata

Само боя ги оправя :-D Няма друго спасение.Боят изгражда!!!
Oбаче са много късметлии рядко се хваща такава гадинка :-D

FaLLen`

То кво излиза тогава - дайте да си вадим разрешителни за бойни оръжия , поне да е законно ! Няма измъкване .. тряа да се изтрепят тия копелета ... щото хората живеят в страх ! Тука в България всички са някви наплашени и всички ги гони няква параноя !!! Българина е овца ... примирява се със всичко ...

Similar topics (5)

17514

Публикации: 2
Прегледи: 2094

8450

Публикации: 14
Прегледи: 7114

5117

Публикации: 52
Прегледи: 14550

38337

Публикации: 17
Прегледи: 11286