• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
11.05.2024 00:33

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Коментари за трихомонацида :)

Започната от Boby_, 23.06.2006 13:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Boby_

Цитат на: "NO CARRIER"Само за инфо - току що идвам от аптеката. Една опаковка Флажил е около 3лв., едно листче Трихомонацид е около левче.

Да, не са скъпи. Само имайте предвид, че въпросните медикаменти се използват за лечение на... хм, как да го кажа по-деликатно, на определени инфекции на пикочополовите пътища.
Последният път като купувах 10 опаковки Трихомонацид наведнъж, аптекарката ме изгледа, като че ли съм сводник, който е решил да лекува целия си "персонал" на куп.  :lol:
Но както някъде другаде вече стана дума, ако човек е истински акварист, трябва вече да е свикнал да го гледат странно и да го мислят за малко или повече откачен.  :wink:

sho

Не би трябвало да те гледа странно щото за лечение на трихомони се купуват два вида трихомоноацид - обикновения за мъжа + антибиотик доксициклин обикновено и още една форма на таблетки за жената която е за локална апликация  :wink:  :D пък ако е по сериозна работата и помпичка за маточен душ :)
П.с. някой знае ли дали тези препарати влиаят на растения?
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fsho-services2.hit.bg%2F81145289603.png&hash=b42dc24e05e44d4204fa084b00e78775791436e1

Boby_

Цитат на: "sho"Не би трябвало да те гледа странно щото за лечение на трихомони се купуват два вида трихомоноацид - обикновения за мъжа + антибиотик доксициклин обикновено и още една форма на таблетки за жената която е за локална апликация  :wink:  :D пък ако е по сериозна работата и помпичка за маточен душ :)

А, и вагинални съм купувал, моля ти се - разтварят се по-добре от оралните таблетки.
Я вземи иди купи няколко опаковки, пък да видим теб как ще те гледат.  :lol:

Към модератора:
Хайде да вземеш да я разделиш тая тема, моля те, че оспамихме на човека въпроса - остави само смисленото, а диалогчето за аптеките и погледите изпод веждни - в Лафче.  :wink:

Longanlon

хъхъ мен питате ли как ме гледат в аптеката като купувам по 5 пакетчета английска сол...

все пак в кварталния магазин пък ми се носи славата че съм къщовник, щото редовно вземам мая и захар  :twisted:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

Boby_

Цитат на: "Longanlon"хъхъ мен питате ли как ме гледат в аптеката като купувам по 5 пакетчета английска сол...

все пак пък в кварталния магазин пък ми се носи славата че помагам в домакинството, щото редовно вземам мая и захар  :twisted:

Ми аз английската сол си я купувам на едро.  :lol:

NikolaV

А, аз като си купих 10 шишенца бензацилин (май) дето може да излекува две роти от трипер :)

tishovsx

Не знам за вас, ама аз като си купих 10 големи пакета от англииска сол, и аптекарката си помисли, че ми се е бетонирал задника :D
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Boby_

Това с аптеките и аптекарите пак е безобидно. Аз преди време си купувах концентрирана солна киселина да си чистя грунд за аквариум с нея (няма да обяснявам как ми го роди това главата, само ви казвам да не опитвате). Помислиха ме в химическия магазин не за сводник или побъркан хипохондрик, ами за производител на наркотици - оказа се, че се ползвала в някакви процеси солна киселина и подлежала на контролирана продажба със специална регистрация. Аз го ударих на молба и ми пуснаха една тубичка само срещу ЕГН.  :lol:

Similar topics (3)

27410

Публикации: 2
Прегледи: 1716

24724

Публикации: 28
Прегледи: 8385