• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

09.07.2025 22:07

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За надписването на сметки на Mtel

Започната от pachoo, 10.01.2011 19:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

denbosch

Цитат на: zapleska - 27.01.2011 00:15
http://www.all4smartphone.com/forum/viewtopic.php?t=42547

И в Глобул са същата работа-преди Коледа търсих GSM на хлапето.Реших да му купя от Германос и влязох в един от магазините им.Съответно продавачът най-мазно ми каза,че видите ли по това време на годината не продават апарати без договор,да съм дошъл след Нова Година ...евентуално.Втрещих се от такава наглост и потърсих управителя,но се оказа,че го няма.Понеже бързах не останах да чакам,а малко по-късно пред деня пътя ми мина покрай друг магазин на Германос,където ми продадоха само телефон без проблем.Е,не мина без досадните двайсетина опита и предложения да заменя предлатената карта с абонамент,но това си беше в реда на нещата.И тъщата подписа нов договор към Глобул,като се оказа,че в магазина са и казали едно,а всъщност е друго,но поне за безплатните минути са горе-долу коректни.
Виж,на хлапето му изчезват понякога малко кинти от б-конекта без да говори/поне така казва :-D.../,но това да е кусура!

bay_milee

Абонат съм на М-тел от 5 години горе долу.Корпоративен при това говоря за 1000 симкарти и отгоре в една група,която група е разбита на под групи,тъй като помислете си само 1 дане плати и какво ще стане.......та към темата интересното е че мен само 1 път се пробваха даме захапят но уви не успяха.И от тогава такава корекност няма никъде като вляза в офиса в който плащам и само дето неми козируват изтръпвът горките консултанти.Извод човек трябва да знае как да им говори и как да им задава въпросите,оставиш ли ги те дате подведът и край,опичайте си акъла и 3-те оператора за големи ЛИСИЦИ.За сега Мтел ми е добре няма да ги сменям.

Асен Евгениев

Теория на вероятностите
Отива жена ми в Mtel да плати сметката на телефона на майка си. Застава на опашката,
има трима преди нея. Чува сметката на първия - 16,61 лв. Идва ред на втория - 16,61 лв.
Идва ред на третия - 16,61 лв.!!! Идва нейния ред - 16,61 лв. *CRAZY* Като не става въпрос
за някаква фиксирана такса, а за натрупана сума от разговори. На въпроса как е възможно това,
служителката отговаря:
 - Чиста случайност, госпожо, какво невероятно има в това!
Ако има колеги математици във форума, нека ми кажат каква е вероятността четирима случайно
събрали се клиенти да платят абсолютно еднакви сметки за телефон?
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Giorgio_Armano

това е пълен абсурд да стане така
но щом казват............
само è следващата смека да не стане 161 и нещо си
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

denbosch

"говоря 98% с абонати на Мобилтел и нямам нужда от минути към други оператори"

Струва ми се,че вече няма такива!Когато чуя за нещо "гениално просто и работещо" винаги гледам да имам едно наум-по-скоро ми се струма като евтин опит за реклама,отколкото като нещо наистина полезно!30 минути бонус са голяма далавера,няма що-бил са на такъв план и знам колко наистина са 30 минути и за какво ти стигат!

NO CARRIER

Прочетох публикацията. По-скоро тоя пич е чел това от връзката на zapleska и е написал свободно съчинение по тема.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

denbosch

Вече и в Румъния може,само тук още ги галим тези....... *MODERATOR*!

http://news.ibox.bg/news/id_1825530919

А при нас се приемат закони,ама кой ще ги спазва,при положение,че глобите са символични-пресен пример за наглостта на мобилните ни оператори:

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/02/16/mobilen-operator-predlaga-predplateni-karti-na-doverie.111446

salamandar

Колеги,и аз трябва да се впиша тук,понеже Мтел искат нещо да ме цакат с топла бира.Значи стана следното:
Вчера,докато бях дневна смяна на работа реших да си проверя сметката,понеже знам че ме зануляват на 17-18 число всеки месец,и си звънкам на *88 и слушам колко имам да плащам.Операторът ми казвам че имам фактура на синост 30лв ,и.....неплатена сметка за периода на месец Януари 25лв и съответно  :-| =-O от моя страна каква е тая сума.Аз съм им абонат от 1 година и 2 месеца и си плащам редовно сметките без забавяне.Съответно след работа отивам до офиса на Мтел плащам 30лв и ги питам каква е тая фактура за Януари 25лв която несъм платил,като обеснявам че съм.А оня шемет ми ме пита дали имам касова бележка,аз му казвам че нямам но съм си платил при тях.Той казва че няма значение каде,а и са имали проблеми миналият месец ,което мен неме интересува и го питам какво да правя следкато аз неискам да си платя тая от 25,няма да я плащам 2-ти я.И тоя калъф ми казва да си пиша оплакване ......в нас.Теглих му една майна и излязох.Днес се разрових из нас за писмата със сметките и установих че нямам така сметка от 25лв,и мисля да им тегля сиктирите в понеделник.Може касови бележки да нямам,но имам писма кадето пише че няма сметка от 25лв.Хубаво ще ги насоля *MODERATOR* ]:->

Асен Евгениев

Те си се пробват, ако мине - мине. Ако не, следващия път. Всички касови бележки трябва да се пазят.

vertigo_26

Цитат на: MeTogu - 10.01.2011 21:35
Аз даже съм чувал,че имало хора който точно това им била работата - да следят и надписват разни сметки.

именно поради тази причина имам приятел който беше уволнен от тази компания,защото е бил нает точно поради тази цел.Когато си е свършил работата и са се разделили иначе казано на тази длъжност и се казва "АКАУНТ МЕНАДЖЕР"   :-D   аз лично имам подарак от тази компания за нова година сметка от 340лв които безкрайно не смятам да плащам пък ако ще и да ме съдят
Колкото повече,толкова повече!

nikolaytoshev

Подаръци ще има за всички от сърце,
сметките огромни догодина ще са две.
Жалби пак ще пишем, но смисъл никакъв,
ще ни изстискат M-tel отново пак до кръв.

Асен Евгениев

Цитат на: vertigo_26 - 19.02.2011 23:48
имам подарак от тази компания за нова година сметка от 340лв които безкрайно не смятам да плащам пък ако ще и да ме съдят
Трябва ти да ги атакуваш и натискаш, ако просто не платиш, в крайна сметка ще те осъдят и ще
платиш сметката заедно с лихвите и разноските по делото.

MeTogu

Най-малкото което трябва да направиш е да пуснеш молба за сторниране на сметката и да ти я преизчислят.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

evgeni enduro

Бях решил, че ще се махам от мЕнтел и на 10 февруари подписах предварителен договор със Свиваком за прехвърляне на м-телския ми номер към тях!
На 14 февруари ми изтичаше договорът с ментаците и щах да се прехвърлям!
Като се замислих обаче, че 90% от абонатите ми са на Ментел, а аз минавам към друг оператор при договорените условия, ми стана ясно, че ще плащам двойно!
Отидох във Виваком и пожелах да им дам друг м-телски номер /който не ползвам/ да го прехвърлят към тях , а пък старият  да ми го оставят. След скандали и заплахи за неустойки, и след разговор с някакъв костюмиран п***ст, се оказа, че може да дадем друг номер, защото в предварителният договор не е определен такъв.

Както и да е, темата е за мЕнтел!
Отивам в мЕтел да подновявам договора. Решавам да избера абонаментен план с 1 000 безплатни минути към всички в тяхната мрежа, 100 минути към други фиксирани мрежи, 200 смс-а, 200-ммс-а и т.н.  Месечната такса е 35лв.
Мен ме устройва тази такса, защото ще се вписвам в безплатните минути!

Понеже "парен каша духа", постъпих по габровски! Занулих всички броячи на разговорите, а всеки разговор извън мрежата на мЕнтел го записвам на едно листче, което винаги нося със себе си. Това го правя не за парите, а да видя дали пак ще ме излъжат!
Днес, 12 дни след сключване на договора имам останали безплатни 720 минути към мрежата и около 50м към други оператори.

...Да обаче имам и текуща сметка 1.27лв.!!! :popcorn:
Звъня одеве на оператор, обяснявам за проблема, чакам 8 минути на линия да проверят и ми казват, че ще ме прехвърлят към друг сътрудник! Това прехвърляне го чаках 17 минути на линия, обясних и на другата госпожа /госпожица/ за проблема и пак зачаках  проверката!
След още 5 минути мацката ми проговаря и ми казва:

- Господине мога да ви кажа само, че към момента ползвате коректно вашите отстъпки, имате минути, смс-и, ммс- и и т.н.

Аз казвам:
- Ясно ми е какво имам и какво нямам! Кажете ми защо имам 1.27лв текуща сметка, при положение,че имам безплатни минути!?
-Господине, в момента не можем да коментираме текущата ви сметка, изчакайте разпечатката и вижте! Ако има грешка в изчисленията, се обърнете към нас с жалба. Вие няма да плащате нищо друго освен това, което сте изговорили> с какво друго желаете да Ви помогна!? /вече не чак толкова любезен тон/
- С нищо друго, благодаря. Но аз дълги години съм Ваш коректен клиент, а във Ваше лице не виждам същото!
Казах и, че съм записал и всички разговори и продължителността им и й пожелах хубав ден  

Сигурно съм Тъп и то доста, че нещо не разбрах отговора на простичкия ми въпрос! *dontknow* *dontknow* *dontknow*

Ще следя сметката си всеки ден и ще видя какви ще ги свършат!

Няма начин тези 1.27лв. да са ми  от ползван интернет, защото телефонът ми е пръчка за 70лв, без никакви екстри!  
*bg* *bg* *bg*
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

Similar topics (1)

14172

Публикации: 16
Прегледи: 9341