• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.06.2025 08:37

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

За надписването на сметки на Mtel

Започната от pachoo, 10.01.2011 19:21

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Genadig

Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

Асен Евгениев

Цитат на: Genadig - 16.01.2011 00:48
axaxaxaxaxa http://www.facebook.com/pages/Koncerta-na-Enrike-ne-bese-bezplaten/166041176741483  :duvar:
Там имената на операторите са изписани точно. :-D
1. Ментел
2. Грабул
3. Свиваком
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

en4ev_v4

И при мен се случи преди известно време. Мразя   МТел, мошеници. Работих в Либия, имах Роуминг само те имаха Роуминг с тамошния оператор   Ал Мадар.   И какво мислите майка ми ми се обажда и ми казваш Красимире , имаш да плащаш 1487 лв. Представяте ли си 1487 лева , възможно ли е това?
Обикновенно го ползувах телефона за СМС си. бях получил от тех СМС че съм стигнал 80 % от лимита си . Изключих си телефона и го включих след 1 седмица, и какво беше учудването ми когато моментално получих нов СМС  с текст  че съм достигнал 98 % от лимита си.  Вие какво бихте си помилили в такъв момент.  Мамят ни отвасякъде.  1000 лева бяха платени докато си дойда от майка ми , и си бях казал че няма да платя останалата част никога. Заради хатъра на бившата си жена  платих и останалата част . Никога повече няма да се занимавам с М-Тел.

Buhoff

Така като чета темата май няма човек тука във форума който да е бил клиент на Мтел и да не е измамен  =-O

Ако се намери някой трябва сериозно да почерпи и да прекрати договора с тях докато е време  :-D

valnata

Цитат на: Buhoff - 18.01.2011 14:08
Така като чета темата май няма човек тука във форума който да е бил клиент на Мтел и да не е измамен  =-O

Ако се намери някой трябва сериозно да почерпи и да прекрати договора с тях докато е време  :-D

Аз съм доволен =-O *MODERATOR* Обаче на лято ще ги резна, докато и мен не са прецакали... Иначе с глобула нямам никакви ядове.*THUMBS UP* Те са супер. *thanks

Buhoff

И аз със зелените нямам ядове. По добри условия от техните никой не ми е предложил досега.

Извинявам се за спама  :-[

Genadig

Глобул са наистина коректни, за свиваком не съм бил техен абонат  :-D http://www.facebook.com/pages/MTEL-SA-LZCI/186909528003066
Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

pachoo

Ем колеги работата прибягва до това становище.... Телефона ми от 1ви февруари отива при нотариус .... миналата седмица получих фактура за още 250лв ... нямам думи това става над 1000лв плащане за четирите месеца... НЯМА ДА ПЛАТЯ НИЩО!!!  Утре пускам молба ако не се одобри отивам в комисията на защита на потребителя... със становището, че не мога да говоря с два номера по едно и също време! Няма как да стане! Тези номера не съм ги набирал, но разбрах, че са телефони за запознанства! Направо лудница!

Асен Евгениев

Цитат на: pachoo - 25.01.2011 23:05
със становището, че не мога да говоря с два номера по едно и също време!
Тия направо са се оляли! icon_axe

nikolay0876

Принципно е възможно не с два ами с двайсе, при конферентен разговор кой мислиш че плаща. Така че такова становище едвали можеш изказа.

Асен Евгениев

Цитат на: nikolay0876 - 25.01.2011 23:28
Принципно е възможно не с два ами с двайсе, при конферентен разговор кой мислиш че плаща. Така че такова становище едвали можеш изказа.
Имам предвид наглостта им. *MODERATOR*

zapleska

Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

wwladoo

Цитат на: zapleska - 27.01.2011 00:15
http://www.all4smartphone.com/forum/viewtopic.php?t=42547
*THUMBS UP* *thanks---доста интересни истории,половината тънкости ги знаех и съм ги ползвал,а и с някои неща съм се сблъсквал,но не всичко.Тоя сигурно е бил или е служител на МТел!!! ;-) :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

evgeni enduro

088 – Код Наглост (филм за злоупотребите на М - Тел)

Аз вчера им духнах под опашките!
Ще ида малко при друг оператор да ми взима парите
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

Buhoff

*thanks *thanks *thanks на автора повече такива хора трябва да има  *THUMBS UP*

Similar topics (1)

14172

Публикации: 16
Прегледи: 9286