• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.06.2025 20:58

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За надписването на сметки на Mtel

Започната от pachoo, 10.01.2011 19:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NO CARRIER

Да де, тук също за Глобул става дума.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Асен Евгениев

Решението е революция и на въжето. Ама като знам какъв скапан народ сме, една стачка
не можем да вдигнем и завършим като хората, какво остава за нещо повече. Щом си траем
и нищо не правим, ще ни шибат както си искат. Робска нация!

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

meshov

КЗП започва проверки на "М-Тел" - http://www.mobilebulgaria.com/news/18290/кзп-започва-проверки-на-м-тел
Може да се оплачите и вашия слувай да е един от разгледаните, и няма да плащате.
Иначе според мен оплакванията направо до европейската комисия, по-добре от колкото няколко локални хора тичат за подаръци в мтел за да не проверяват.
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

}|{opukc

Цитат на: meshov - 13.01.2011 14:34
КЗП започва проверки на "М-Тел" - http://www.mobilebulgaria.com/news/18290/кзп-започва-проверки-на-м-тел

Е и......Те с тези 2, 5, 10, 20, .....370 лв от потребител могат мнооооооо сериозни рушвети да си позволят!!!! *MODERATOR*

phoenixlm

Цитат на: nikolaytoshev - 12.01.2011 15:01
И на мен ми се случи на последната фактура голяма цифра като сметка, но изчаквам да ми направят подробна разпечатка и разбивка на сметката, за да видя за какво става на въпрос. А пък после те ще видят какво ще ги правя.
И при текущ кредитен лимит - 50 лв. и такса от 8лв., как аз получавам сметка за 90 лв.?

Или както започва досиетата X  -  ("Истината е някъде там" - original "THE TRUTH IS OUT THERE")

При мен беше същото за кредитния лимит (говорим за Виваком), обадих им се да ги попитам и хората най-любезно казаха, че: "Да, в началото ви пуснахме на лимит 20 лв, но с месеците лимитът става по-голям. В момента имате право на 90 лв. " Въпрос: "Хубаво де, ама аз не искам 90 лв, искам 20, варианта да ми върнете лимита, както си беше преди, какъв е?" Отговор: "Съжаляваме, никакъв."
Та, за каквото и да се запишеш в началото - бъди сигурен, че накрая няма да е то. Хората си знаят работата, а нормалния потребител да си такова таковата.

Giorgio_Armano

оставам с впечатление че всички в едно гърне пърдят
а иначе зарибявките им големи
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

barabata

Ще се научите че най-стабилен е номера на предплатената карта. Никой не може никаква сметка да ти надпише , най-много да ти свършат парите от валчера но затова пък 5 или 10 лева за 1 година валидност си е просто перфе.
Моята си научи урока. Имаше предплатена М-тел с доста стар телефон (дето прекъсваше когато му скимне) и един ден отишла да си вземе уж един евтин телефон за 50-тина лева - (Motorola C115)  с договор за 1 или 2 години не помня към Глобул като изрично е питала дали е кодиран или не е кодиран. Обяснили са и че не бил кодиран, но се оказа кодиран в последствие. Почна да си го ползва паралелно с предплатения и се увери че за 1 година със сметки между 30 и 40 лева си кихна едно 400 лева ей така.
Добре че и се развали симкартата че изнамерихме начин за измъкване от договора без неустойки или глупости и сега си стои на предплатения , киха по 10 - 20 лева за месец за ваучери и се убеди че така и е по-евтино и сигурно. Може и няколко месеца да не говори и да не плаща за телефон, но това не означава че  не могат да те търсят на телефона.

Най-добрият телефонен номер за обяви и бизнес е предплатения номер. За него е достатъчно да е активен за да могат винаги да те намерят. Втория личен номер може да си го сменяш когато ти кефне. Затова и никой не може да ме излъже да си изоставя предплатения номер. Единствено ако генерално операторите сменят правилата на играта, но пък аз чакам IP телефонията да напредне още малко и съвсем ще им бия шута на тия.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

Лора

Съгласна за предплатената карта. Никога нямаше да мина на сметка, ако не ми се беше счупил телефона. Имаше примамлива оферта и лапнах въдицата...
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

nikolay0876

Най-добрият телефонен номер за обяви и бизнес е предплатения номер. За него е достатъчно да е активен за да могат винаги да те намерят. Втория личен номер може да си го сменяш когато ти кефне. Затова и никой не може да ме излъже да си изоставя предплатения номер. Единствено ако генерално операторите сменят правилата на играта, но пък аз чакам IP телефонията да напредне още малко и съвсем ще им бия шута на тия.

Пълна глупост, за бизнес и дума не може да става за предплатени. А пък за личен да си го сменяш.... сменяй си колата, жената,... ама номера не.

Luton

При мен вече са над десет операторите, големите са шест. Редовно се разправям и карам с моя оператор! Последното недомислие, беше преди няколко месеца, наложи се да пътувам зад граница. Бях два дни, хайде три и ми пристигна сметка от 850 пари. Верно съм си ги използвал за Интернет, ама никой не ме е спрял, след преговори от около двайсе минути договорих да платя само 50 повече от месечната ми сметка.  Жена ми пък използвала мобилния интернет на лаптопа, защото другия не вървял нещо, аз се прибрах и без да обръщам внимание съм дръпнал два филма, малко музика телевизия и сметка отново 500 и кусур! Пак разговори, заплахи с омбудсмана(тука много върви)и след няколко часа изчистиха сметката.
Измамници ако не си потърсиш правата, ти се качват на главата и аз не съм предполагам че в добрата стара Англия пазарлъците си вървят повече от колкото на КапалЪ Чарши!

Трябва да си търсим правата, като не сте доволни..мрън..мрън..такова...мрън и така до победата! На всички е ясно, че няма съдия, който да защити корпорация или голяма фирма, така че евентуално ако не платиш, нищо не става! Най много да ти по пращат червени писма и толкова.

maniaka22

Здравейте колеги аз се махнах от мтел след като за един ден в турция получих 270 лв сметка.Имам и номер на вива ком с който бях в турция след 10-15 дни след случката с мтел и получих сметка от вива комокло 80 лв за 2 дни в съответната дуржава което е с пъти по малко от измамниците от м тел аз им бях абонат от 1995 година но те прекалиха в един прекрасен момент.Те всички надписват но някои от мобилните оператори си знаят мярката,а някои не.Това е моето мнение :))

denbosch

Не е точно по темата,но показва какво е родното ни правосъдие :duvar::

http://www.starshel.bg/?pos=11&brid=320&year=2011&month=January&artid=1014

ЦитатТрябва да си търсим правата, като не сте доволни..мрън..мрън..такова...мрън и така до победата! На всички е ясно, че няма съдия, който да защити корпорация или голяма фирма, така че евентуално ако не платиш, нищо не става! Най много да ти по пращат червени писма и толкова.

Тук е точно обратното-няма съдия,който да НЕ защити голяма фирма или голямо име срещу големи пари!!!Но пък като си траем става по-зле,затова с малки стъпки,ден след ден тормоз и оплаквания до всички възможни инстанции по всеки повод.А най-добре е да се заведе колективен иск,но трябват сериозни адвокати,чувал съм,че има големи спънки и не е за всеки.

Denis The Hotstepper

Цитат на: Лора - 12.01.2011 16:26
Хубавото е, че до март няма да изключват за неплатени сметки, защото все още има хора които не са получили фактурата си за семтември.  ;-)
На мен  оня ден (в сряда) ми спряха телефона Мтел-ците. Не ми е идвала фактура или СМС от септември. Сега 400 и кусур лева на куб. Жорикс беше с мен даже, ако някой не вярва. И нито разпечатка, нито фактура - нищо. Плащай ако искаш да си ползваш номера, който между другото ползвам от повече от 10 години.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi185.photobucket.com%2Falbums%2Fx190%2Fmataxata%2F1-4.jpg%3Ft%3D1268384406&hash=0618ef6c1fddc20c43d674df9e8648210e9e6deb

denbosch

http://news.ibox.bg/news/id_1545223894

Около 30-ина близки, приятели и хора, които също са пострадали от поведението на д-р Михаил Маджунов, оперирал Гери, бяха пред ИСУЛ.
*********************************************************************************************************************
Трийсетина :duvar:?!? Просто нямам думи-толкова съм потресен!
Иначе всички сме царе в интернет по разните му форуми,блогове,чатове и социални мрежи!

Вижте коя година е писано това http://www.slovo.bg/old/prs/nesmenar.htm и коя година сме сега,а е толкова актуално!
Ще ни дерат със надути сметки,ще плащаме скъп ток и вода,ще ядем скъп хляб и и скъпи боклуци и т.н.,но ще си останем само с вайкането и мрънкането!

maniaka22

Няма такава държава
Нямам какво повече да кажа

Similar topics (1)

14172

Публикации: 16
Прегледи: 9289