• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.06.2025 00:17

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

За надписването на сметки на Mtel

Започната от pachoo, 10.01.2011 19:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pachoo

Лошото е, че не мога да докажа, че тези номера не съм ги набирал, единствения съвет който беше по свестен е да отида в полицията да издиря тези номера и от там да се провери тяхната система и да се докаже, че аз не съм звънял от този номер там и.... дълга и широка... Другото лошо е, че искам не искам сметката се плаща иначе ме дават на фирма за събиране на дългове и ще вземат нещо мое. На мое име имам само колата, с която не ми се разделя още :(. Не знам така или иначе съм прецакан и ще ме сурвакат с 470 лева :(. Дано поне ми пратят картичка за новата година :).

Buhoff

Ами ако ще се занимаваш но незнам дали си струва направи си консултация с адвокат

terier4o

Цитат на: pachoo - 12.01.2011 09:36
единствения съвет който беше по свестен е да отида в полицията да издиря тези номера и от там да се провери тяхната система и да се докаже, че аз не съм звънял от този номер там и.... дълга и широка...
В полицията няма да ти дадът справка за тези номера ,това се води лична имформация ,а те нямат право да я разгласяват. Дуго ,което трябва да знаеш ,е че за да разберат на кого е този номер  ченгетата трябва да извадят прокурорско разрешение и с него да идат до М-тел за да издирят лицата позлващи тези номера . За надписана сметка няма как прокурора да даде такова разрешение гарантирам ти , освен ако не си бат Бойко ,но тогава нема да ти трябва и разрешение :).
За консултирането с адвокат ... консултирай се ,но в съда всичко е въпрос на доказване ,може всички да сме сигурни ,че са ти надписали сметката ,но ако не моем да го докажем с доказателства  си оставаме с вътрешното си убеждение .  Все пак се консултирай с адвокат ,но не се надявай на чудеса .
Успех !
ПС Ако не си ходил до полицията не ходи изобщо ,само ще ти развалят деня ... ако ме разбираш какво искам да ти кажа .
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs2.rimg.info%2F423f2c9436d6a9d376b4016d3211d9c2.gif&hash=38fb462888e63d5cd40cf419b5536d2abc534ec5

evgeni enduro

Цитат на: pachoo - 12.01.2011 09:36
Лошото е, че не мога да докажа, че тези номера не съм ги набирал, единствения съвет който беше по свестен е да отида в полицията да издиря тези номера и от там да се провери тяхната система и да се докаже, че аз не съм звънял от този номер там и.... дълга и широка... Другото лошо е, че искам не искам сметката се плаща иначе ме дават на фирма за събиране на дългове и ще вземат нещо мое. На мое име имам само колата, с която не ми се разделя още :(. Не знам така или иначе съм прецакан и ще ме сурвакат с 470 лева :(. Дано поне ми пратят картичка за новата година :).

Колега дано не съм прав, но ми се струва, че ще се принудиш да платиш сумата. Винаги съм бил абонАк на МеНтел и си имам ядове още от началото. Все ми се караха родителите, че много говоря, а аз не говорех всъщност толкова много. Сега когато аз си плащам сметките разбирам, че пак съм лъган. Заканвам се от години да бягам, но сега наистина няма да подновя договора.

Имам позната, която говори доста и направо е златен клиент, но каза, че и нея са я изпързаляли с около 10 000лв за няколко месеца. Вдигнала пушилка и се оказала права, но те пари нямало да й връщат, а щели да й ги приспаднат от следващи сметки>

Не знам колко е вярно, но съм чул, че ако занесеш картата на нотариус и стои там един месец като нотариусът гарантира, че не се говори от картата и пак се получи сметка по-голяма от сумата на месечната такса с ДДС, сме в пълното право да търсим правата си.

Четох някъде, че и от"Защита на потребителите" подгонили МТел, но аз лично нямам вяра на никой. Лъжат ни, а никога няма виновни
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

pachoo

Колега и това с нотариуса е много добро решение! Знаешли че може да направя това и да ги съдя после брутално! Нямам много време да се занимавам ама те си го просят!

evgeni enduro

Цитат на: pachoo - 12.01.2011 12:47
Колега и това с нотариуса е много добро решение! Знаешли че може да направя това и да ги съдя после брутално! Нямам много време да се занимавам ама те си го просят!

Опитай!

Те са гигант и е трудно, но ако се примиряваме винаги ще ни тъпчат!

Слушах по една телевизия, че най-добрият вариант е не ние да съдим Мтел, а той нас. Как може да стане това /теоритично/ !?
Ами ако имаме единно общество и голяма численост спрем да плащаме. Примерно 100 000, 200 000, 300 000 души. Тогава операторът няма да има силите да се пребори с нас.
Да ама това е теоритично и има едно "ако''..........
Ако сме единни, ако си търсим правата, ако се възпротивим....... АКО.......
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

Giorgio_Armano

Цитат на: evgeni enduro - 12.01.2011 12:54
Опитай!

Те са гигант и е трудно, но ако се примиряваме винаги ще ни тъпчат!

Слушах по една телевизия, че най-добрият вариант е не ние да съдим Мтел, а той нас. Как може да стане това /теоритично/ !?
Ами ако имаме единно общество и голяма численост спрем да плащаме. Примерно 100 000, 200 000, 300 000 души. Тогава операторът няма да има силите да се пребори с нас.
Да ама това е теоритично и има едно "ако''..........
Ако сме единни, ако си търсим правата, ако се възпротивим....... АКО.......
ислиш ли че ще стане това
аз защото не го вярвам никак
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

dafil

Ами какво ще стане,ако се обяви както ден без автомобили и ден без моб.телефони :-D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi568.photobucket.com%2Falbums%2Fss124%2Fdafill%2F2605000000_zps4cadfcd8.jpg&hash=c9602607dd8729d5e916cc434dac71a266aaff0c

evgeni enduro

Цитат на: Giorgio_Armano - 12.01.2011 13:15
ислиш ли че ще стане това
аз защото не го вярвам никак

Аз за това написах "теоритично"

Нищо няма да стане, нито с жалби, нито с писане по форумите, нито с вайкане.
За съжаление колегата ще си плати сметката /която не е направил/ и ще пийне една студена вода!

Обикновения потребител винаги е потърпевш.
А+
LZ1 DRZ

nikolaytoshev

И на мен ми се случи на последната фактура голяма цифра като сметка, но изчаквам да ми направят подробна разпечатка и разбивка на сметката, за да видя за какво става на въпрос. А пък после те ще видят какво ще ги правя.
И при текущ кредитен лимит - 50 лв. и такса от 8лв., как аз получавам сметка за 90 лв.?

Или както започва досиетата X  -  ("Истината е някъде там" - original "THE TRUTH IS OUT THERE")

denbosch

Цитат на: dafil - 12.01.2011 13:35
Ами какво ще стане,ако се обяви както ден без автомобили и ден без моб.телефони :-D

Каквото и досега-едно голямо НИЩО!Такива идеи се въртят периодично в последните няколко години,но ние не сме народ,който може да се обедини около подобна идея.Не е нужен дори и цял ден,а примерно само час-два и гарантирано операторите ще се стреснат,най-малкото от отзвука на това събитие.А най-тъпото е,че е необходимо само една такава инициатива да се увенчае с успех и това ще накара много хора да повярват и да се борят за своите и тези на другите права.

Лора

Хе-хе, denbosch това ми напомня как на времето се уговаряхме да бягаме групово от училище. Все се намираше по някоя издънка.
Иначе 4 фактури ми излязоха почти на куп. Първата беше на стойност 47лв, останалите 3 общо за 82лв(закръглено). Надписано, ненадписано, ще се плаща... Хубавото е, че до март няма да изключват за неплатени сметки, защото все още има хора които не са получили фактурата си за семтември.  ;-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

barabata

Вързалисте се на хорото ще го тропкате , като не искате бегайте от там.
Аз въпреки че бях с Прима в далечните години на началото въпреки че ми се налагаше преди да съм си изговорил 10-те лева за една година ми се налагаше да зареждам нов че да не спрат номера и въпреки това на 3-тата година засяках изчезване на сума от сметката без причина и им дадох свободно. Това означава че дори и в бъдеще да свалят цени никога няма да се върна към тях. Просто съм принципен от тази гледна точка.
Сега малко съм се поотпуснал и не мога да изкарам цяла година с 2 х 20 лева и понякога ми се налага да взема и 3-ти ама то и до голяма степен за това е виновна жената понеже ми чопва телефона да говори по спешност.
Тя не търпи да има сума за говорене в телефона си и да не я потреби веднагически та затова като и се наложи винаги няма.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

NO CARRIER

Вижте тук какво се случва за една не взета стотинка. Както се казва - всичките са маскари.

http://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1620432&t=1620432&phorum_uriauth=
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Giorgio_Armano

Цитат на: NO CARRIER - 13.01.2011 10:32
Вижте тук какво се случва за една не взета стотинка. Както се казва - всичките са маскари.

http://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1620432&t=1620432&phorum_uriauth=
явно нямада имаме оправия в тая държава
една голяма мафия е всичко
аз имах подобен случай само че с глобул
такава неустойка и лихва ми завъртяха че.....................
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

Similar topics (1)

14172

Публикации: 16
Прегледи: 9287