• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.06.2025 01:12

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

За надписването на сметки на Mtel

Започната от pachoo, 10.01.2011 19:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Асен Евгениев

Толкова години са се издържали от грабеж на клиентите си, няма да се откажат току така. :popcorn:
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

denbosch

Цитат на: evgeni enduro - 26.02.2011 11:39
Понеже "парен каша духа", постъпих по габровски! Занулих всички броячи на разговорите, а всеки разговор извън мрежата на мЕнтел го записвам на едно листче, което винаги нося със себе си.

Тънкият момент е,че трябва да си сигурен,че когато набираш М-телски номер,той не е прехвърлен към някой друг оператор със запазване на номера.
Иначе добре си го решил-контрол трябва и тормоз!Операторите разчитат /и то съвсем хитро и логично!/,че никой не помни,а още повече пък записва разговорите си за месеца-за болшинството от хората това е практически невъзможно,а там където е възможно обикновено става въпрос за малки сметки и на никой не му се занимава.

evgeni enduro

Цитат на: denbosch - 26.02.2011 12:06
Тънкият момент е,че трябва да си сигурен,че когато набираш М-телски номер,той не е прехвърлен към някой друг оператор със запазване на номера.

Прав си, но до момента набраните от мен номера с код на мтел са 100% м-телски! Всичките са ми приятели!
Ще изчакам разпечатката!
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

bay_milee

От нерви файда няма ами гледайте какво подписвате и тва е МЕНТЕЛ ГЛобул тел и Крадли Виваком един дол дренки 3 падарина на 5 милиона овце тва   е ако искаш.

evgeni enduro

Цитат на: bay_milee - 26.02.2011 17:59
От нерви файда няма ами гледайте какво подписвате и тва е МЕНТЕЛ ГЛобул тел и Крадли Виваком един дол дренки 3 падарина на 5 милиона овце тва   е ако искаш.

И да искаш и да не искаш- подписваш! В днешно време някой може ли без мобилен телефон!?

И аз много добре гледах какво съм подписал. Това не помага в конкретния случай!
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

bay_milee

Може без мобилен телефон но е трудно признавам но да помислим докато ги нямаше как се осъществяваше комуникацията между хората такаче както сме в този век можем и да се върнем пак в миналия.А пък в каменната ера е най добре  :-D

Radinka

Просто с една дума ....БЯСНА съм.
Имам закъснение на фактурата за период декември-януари.Доста им звънях да питам какво става.Отговаряха ми да чакам смс и аз чаках,чаках и днес прибирам се и гледам писма от мтел.Имам няколко проблема и звъня аз на *88 където ме молят да запазя добрия тон или щели да ми затворят.След няколко прехвърляния се оказа че в момента нямали възможност да ми дадат каквато и да  е информация.
Не съм получила смс че е излязла фактура - Пропуснали ме
Имам лимит 50 лв,сметката ми е 70 - не били длъжни да ме оведомяват.
Първите 6 месеца съм щяла да бъда на половин месечна такса - Дрън,дрън никъде не е отбелязано във фактурата
Имам 600 безплатни минуто към всички оператори - дрън дрън - Имам 173 изговорени минути всички таксувани.
При подписването ми дават нова карта която аз отказвам,но била подарък и нямало да плащам такса от 5 лв - Дрън,дрън
Бясна съм,Утре ще отида са моля за справка и проверки гаврят се вече бе.
златарник,скаридарник и жабарник

Асен Евгениев

Не сме получавали фактури от ноември, вече се натрупаха 4 сметки. Ако не бяхме със
служебни телефони да съм ги отсвирил отдавна.

evgeni enduro

Цитат на: evgeni enduro - 26.02.2011 17:20
Прав си, но до момента набраните от мен номера с код на мтел са 100% м-телски! Всичките са ми приятели!
Ще изчакам разпечатката!

Така.......
От днес съм със занулена фактура, респективно имам 100 безплатни минути извън Мтел, и 1000минути към абонатите на менТел! Има там и някакви смс-и, ммс-и, интернет, но те не ме засягат.

Като всеки човек с нормално работно време спя през нощта. Така снощи си легнах, и спах цяла нощ. НЯМАМ навика да говоря на сън, а и да говоря понякога, това не става по мобилният :) в 00.00ч са ми занулили сметката за изминалия месец
Будя се сутринта и провеждам 4 разговора КЪМ МТЕЛ, след което се сещам, че съм с нова фактура и веднага звъна на * 88 да си проверя безплатните  100 минути.
О,чудо! Минутките ми се стопили от 100 на 64  :popcorn:
Вадя диктофона, вадя телефона и звъня на онея............. ,/цензурирано/ дребни душици да питам какво се случва. вДИгна ми някакъв, по гласа ми приличаше на зализан ..... /цензурирано/ и с любезна ехидност ме попита с какво може да ми е полезен. Опитах се в рамките на добрия тон да му обясня, но той си е готвен за бойна единица и с много думи и обяснения, в крайна сметка нищо не каза.  Затворих и звъннах на титуляра /баща ми / да заминава веднага в някой офис и да ги лови за гушите!

След 30 мин. ми се обади и активира високоговорителя за да проведем конферентен разговор.
Какво се оказа......... тези 100 "безплатни" минути, които са ми отредени за разговори с различни от менТел оператори, и които привличат хората да подписват договор за този план всъщност не са били безплатни и не са САМО за другите оператори!

След зануляване на стара фактура и започване на новия месец в програмата се задават въпросните 100 минутки, НО ТЕ се хабят при всеки разговор, ДОРИ той да е проведен с друг абонат на менТел.
И какво излиза, ако първите 100 минути говоря с абонати на моя оператор веднага ми изчезват безплатните минутки, отредени за други оператори!

Някой от вас ще каже, че го пише в договора и, че не съм внимавал!
Да пише го, само че е така представено и усукано, че трябва да водя с мен вещо лице за да забележи тази "малка" подробност! 5 пъти го четох
При сключването на договора тая............ /пак ще се самоцензурирам/ не обели и дума за тази глупост

Сега си плащам по 35лв месечна такса и си благослявям  миЖетурките от фирмичката ограбваща мнозина от нас!
А+
LZ1 DRZ

Асен Евгениев

kapacitet

Чета темата от време на време и вече не мога да проумея как стават тези неща. Пишело го било в договора, глупости на търкалета. Как може голяма фирма така да се отнася с клиентите си и да вкарва в договора абсолютно приебаващи клиента точки. Не мога и не мога да разбера цялата история. И аз живея в див капитализъм ама баш такива щуротии не съм виждал. Като ми каже служителя, че за 20 евро телефонирам неограничено с моя оператор и всички домашни телефони, и имам 120 минути към другите оператори, и този пакет пасва на моите потребности означава, че в края на месеца плащам 20 евро и нито цент повече.  Ама те заслужават да влезе човек в офиса и без да говори директно бой в сурата. Че и на всичкото отгоре стои някакъв дрисък и те кара да подпишеш нещо което самия той знае, ченапълно е в гъзъ. Еееее то бива щуротии ама чак толкова  :karamse:

paolo6481

Може би не ми е работа да се меся чак оттук ама какво се печели ако си на абонаментен договор?Аз винаги съм бил на предплатени разговори(и тук и в България.На всяко идване си купувам по една карта СИМ и после я хвърлям) и никога не съм забелязал да ми изчезват пари.Не знам там как е но тук безплатните минути ги има и при предплатените.Най-много да те работят с минутите но аз така или иначе не съм успявал да ги изразходя.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

iek

Цитат на: evgeni enduro - 14.03.2011 20:55
имам 100 безплатни минути извън Мтел, и 1000минути към абонатите на менТел! Има там и някакви смс-и, ммс-и, интернет, но те не ме засягат.
Доколкото разбирам сега имаш интересен абонаментен план- сигурни 1000 минути към всички абонати на мтел. :-D

evgeni enduro

Цитат на: iek - 14.03.2011 22:23
Доколкото разбирам сега имаш интересен абонаментен план- сигурни 1000 минути към всички абонати на мтел. :-D

Да срещу скромната такса 35лв. Добре, че подписах за година, а девойката така сладко ме надумваше договорът да е за две  *MODERATOR*
Вече и аз не знам какво имам! Знам какво нямам - пари  :duvar:
А+
LZ1 DRZ

iek

Не можеш ли да минеш на друг план, мисля че ако е с по-ниска стойност, заплащаш еднократна неустойка от 6лв, но може и да греша?! Ако пък е по-скъп плана( но пък може да е по-изгоден за теб), не би трябвало да доплащаш дори.

Similar topics (1)

14172

Публикации: 16
Прегледи: 9279