• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.06.2025 21:03

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кой ще спечели Европейското?

Започната от ilk4000, 09.06.2012 22:31

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

rollon

Цитат на: elblanko - 11.06.2012 14:41
Няма смисъл да ми ги изреждаш, едва ли ще ми кажеш нещо което не знам защото футбола винаги е бил най-голямата ми мания, и по точно Реал Мадрид и Националния на Испания.
Аз не не съм казвал че няма добри играчи на 34, аз твърдя че това е възраст в която повечето футболисти са се пенсионирали, твърдя също че на 25 си по бърз и по издръжлив отколкото на 34.
Как така си за Испания и Реал тва ми е много чудно.Аз съм българин и си подкрепям БГ-национала и най-вече ЦСКА

kapacitet

ЦитатАз съм българин и си подкрепям БГ-национала

Оооо, ние и национален отбор ли имаме.  *ROFL*
То май само чалгичка им е в главичките.

elblanko

Цитат на: rollon - 11.06.2012 16:57
Как така си за Испания и Реал тва ми е много чудно.Аз съм българин и си подкрепям БГ-национала и най-вече ЦСКА

Аз съм израстнал по българските стадиони и не пропусках нито един мач, ходех на тренировките на Левски и на ЦСКА, но тогава на тези стадиони имаше какво да се види, българските отбори играеха полуфинали в европейските турнири. А сега какво да правя на българските стадиони и какво има там за гледане? Не ми отговаряй въпроса е риторичен.
Темата за българския футбол е много обширна и ще ми се изтъркат палците ако тръгна да ти обяснявам всички причини заради които не гледам български футбол.
Ако трябва да съм кратък, българския футбол е една ГОЛЯЯЯЯЯМА шуробаджанащина от която всички печелят с изключение на футбола и феновете.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Buhoff

То на старите кучета не им требва да тичат цел мач. Стига са им 15-тина минути да решат мача  8-) :-D. Сега в момента са сещам за Р. Гигс и Оле Гунар Солскеар, Роже Мила, и т.н.
За мене важното е че гледаме прекрасни двубои на национално ниво. А до това кой ще е шампион: Нека по добрия да победи!!!

elblanko

Цитат на: Buhoff - 11.06.2012 22:26
То на старите кучета не им требва да тичат цел мач. Стига са им 15-тина минути да решат мача  8-) :-D. Сега в момента са сещам за Р. Гигс и Оле Гунар Солскеар, Роже Мила, и т.н.
Това че са решавали мачове и че са добри футболисти не ги прави по бързи и издръжливи от 25 годишните футболисти. Аз просто се възмущавах от скоростта на Пике, не съм казвал че Ди Натале не може да решава мачове.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Luton

Изпуснал е колегата да добави Шевченко в списъка на старите кучета....нищо той сам се добави, тази вечер :-)

getsata73

Англичаните измислилиха  футбола,
Бразилците   измислилиха техниката ,
Италианците измислилиха тактиката ,
Немците   измислиха  победата *DRINK*

Аквариум 170 lt. населен с :
Анциструс 2бр.
Тернеция 4 бр.
барбус Тетразона 8 бр.
Барбус Калифорнийски(зелен)  7 бр.
Серпа 1 бр.
Крибензис 4 бр.
Лабео френатус 2 бр.
Едно е да искаш,друго да можеш,а трето и четвърто-да го направиш !      Н.Хайтов

aquafan

немците измислиха победите....испанците измислиха купите

bustama

Българите пихме студена вода...

kapacitet

ЦитатБългарите пихме студена вода...

Ами те студените води май станаха доста вече. Пълни галоши  *CRAZY*

pachoo

Цитат на: bustama - 12.06.2012 17:31
Българите пихме студена вода...

Не ние открихме кранчето за студентата вода  *CRAZY*

Иначе по темата ... харесаха ми Украйна вчера ... Руснаците и те не са за подценяване... Англия бяха пълна боза срещу Франция... пък и най-важното добро представление правят всички отбори... поне на мен който не гледам футбол, а съм за сеира и  *DRINK*

bustama

Да пием, това го можем и то много добре, пък и водицата ни е в изобилие напослееедък. Наздреве... *DRINK*
По темата - според мен е рано още за коментари.

kapacitet

О Дойчеланд, о Дойчелаааанд  :whistle:

номер едно сме  *YAHOO*

Luton

Цитат на: kapacitet - 14.06.2012 00:10
О Дойчеланд, о Дойчелаааанд  :whistle:

номер едно сме  *YAHOO*

Вярно е, което е така, така е. За мое съжаление, де. Два мача и двата ги изпуснах, за Англия, обаче пак слагам  :-)

elblanko

Цитат на: kapacitet - 14.06.2012 00:10
О Дойчеланд, о Дойчелаааанд  :whistle:

номер едно сме  *YAHOO*
Не казвай хоп преди да си скочил.  ;-)
: 14.06.2012г 08:08ч
Браво на Дел Боске че със стартовите 11 си призна че схемата с фалшивата деветка е пълен провал, и се завърна към класическото 4-2-3-1.
Касияс с две добри спасявания а защитата пред него беше безупречна, за това спомогнаха и безидейните играчи на Ирландия, двата бега се отличиха с много включвания в атака но и на двамата им липсват качества за игра в предни позиции, но като се замисля те нямат кой знае каква алтернатива.
В халфовата линия много добър мач за Алонсо и Бускетс, и двамата свършиха много черна работа а Алонсо хвърли няколко 40 метрови фирмени паса и с Бускетс даваха насока на всяка една атака на Испания. В малко по предни позиции Ернандес и Иниеста бяха вездесъщи както сме свикнали да ги виждаме, Силва започна малко инертно но бързо навлезе в ритъм и направи страхотен мач.
В атака беше героят и играч на мача Торес, той опроверга всичките си критици (включително и мен) и се развихри с два хубави гола.
В последния кръг ще имаме възможност да изхвърлим Италия от турнира.

Viva La Furia Roja!
                                                                                                                                Антон Светозаров

Similar topics (4)

1027

Публикации: 7
Прегледи: 7351

9790

Публикации: 1
Прегледи: 2614

6656

Публикации: 20
Прегледи: 9961