• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
23.05.2024 16:26

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Десет футуристични теории за еволюцията на човечеството

Започната от miTko, 25.07.2012 11:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

miTko

Разни мои АКВАРИУМИ 

Niikii

Интересна статийка, но според все още изглежда много фантастично. Както и през вековете войните са служили за редуциране на човешкото население и са определяли господаря.

shrimp-now

Да само 3 световна ни липсва сега... но тя сигорно ще е скрита.

Nikiengi

Че на нас не ни е необходима трета световна! Сега като вдигнат горивата на 3-4 лв. и ние сами, леко по леко "ще се върнем към природата", а може и да изчезнем!!!   ;-)

Илко Димитров

Това за котешките очи ще е върха но безполовите хора и всичко друго не са нищо хубаво, обаче аз и всички които пишем коментари по статията ше сме мъртви много преди това да е възможно , така че да му мисли който е след нас  :-D
А този коментар направо ме разби  =-O

Еlgea • 16 hours ago

На мен пък хич не ми пука какво ще става,защото всичко на този свят е преходно,без значение колко е съвършенно !
Важното е да сме в мир с Бога и да живеем праведно съгласно Божието слово и да отидем там където ни е отредено според думите и делата ни при живе !
Така или иначе ако отидем на онова хубаво място (ако сме живели праведно)няма да има значение в какво ниво на еволюция сме били ,защото там ще съществуваме само като съзнание и като етер и ще имаме всички блага за които сме мечтали приживе(даже и тези, които още не сме ги виждали и мечтали) ;)
Естественно, досещате се ,че не става въпрос за материални блага ,защото материята е преходно нещо и е в постоянно движение ,като променя своята форма
Амин !

Може би някой от 19-ти век е пътувал напред във времето да го напише  :-)

Niikii

Казват че третата световна война ще е на икономическо ниво  *MODERATOR* Относно коментара на Elgea, мисля че всеки има право да бъде вярващ в това което е избрал да вярва и да следва законите и морала на дадената религия. Аз също съм вярващ. Относно това за пукането не съм съгласен трябва да ни интересува всичко това което се случва около нас, защото то така или иначе ни влияе :)

miTko

А щом всичко е преходно, значи и Господ е преходен. После той наказва само вярващите в него, за другите просто не съществува. 8-)
Войната и сега си тече, на всички фронтове. Само трябва да се огледа човек. *dontknow*
Определено има неща, които се радвам че няма да доживея.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Similar topics (1)

24245

Публикации: 25
Прегледи: 10840