• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
17.05.2024 20:04

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Клипче. Без коментар.

Започната от phoenixlm, 19.04.2010 02:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

phoenixlm

Гавра с учителите! btv Репортерите - На учителя с любов (цялото предаване)

:kreshtja:  :buff:  :-!  *STOP*  *HELP*  :duvar:  :karamse:  :-|

Сериозно, не знам какво да кажа за това клипче, освен: Не го правете у дома си/ или в училището си.

botan

Не съм го гледал, че нямам време, но мога да те убедя, че понякога си го заслужават, даже много често... :-|

NO CARRIER

Наско, не и както тия лайнарчета. Ако не си доволен от един учител, не трябва да постъпваш малоумно, а си има начини.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Peakone

 От година на година все по-големи и по-големи отрепки става... това ми правеше впечатление още докато учих и виждах поведението на по-малките. Много големи и много отворени са всички. Ценностната система и чуството за самосъзнание при тях липсват, но проблема е комплексен, той не е само в училищата, но и в семействата. И ние правихме простотийки, но веселяшки простотийки и никога не сме се доближавали до такова вулгарно поведение и дори някой да се опита да прояви такова другите скачаха срещу него.
В момента работя на бензиностанция само нощни смяни и ги гледам пишлегарчетата на по 15-16 години цяла нощ обикалят и се чудят къде да идат... е кой е тоя НОРМАЛЕН родител дето ще остави детето си цяла нощ да кръстосва улиците? Аз докато навърша 18 исках разрешение да се прибера след 23ч. и си мисля, че това е редно!
В на брат ми класа преди 2 години (т.е. това става в 7-ми клас) 2 негови съученички в токсикологията от препиване... разправя ми как всяко междучасие са зад училището и пият, пушат и дори употребяват марихуана... за кво изобщо говорим, на нас в 7ми клас проблема ни беше къде ще намерим свободно игрище да играем мач и тогава незнаех какво е трева камоли да съм опитвал, а съм на 21 и далеч не беше отдавна... смятайте за какъв "прогрес" на простотията и деградацията на обществото ни става въпрос...

botan

Те са малки, но знаят за секса, боя и марковите дрехи

ИВО СИРОМАХОВ

1. ТЯ Е на 15 и мечтата й е да бъде желана. Отива с приятелка в мола, влизат във всеки магазин и докато тя пробва различни дрешки, приятелката й я снима с джиесема. После бърза да се прибере вкъщи и да качи снимките във фейсбук, за да видят всички, че е "маркова пичка".

Тя е малка, но вече знае - дрехите правят човека.

2. Той е на 16, но е достатъчно силен. Толкова, че днес без проблем е обрал джиесемите на по-малките си съученици и ги е оставил в заложната къща срещу училището.

Истински пич.

С парите от заложната къща решава да заведе две съученички в мола. Возят се на ескалаторите, лигавят се, кикотят се. Двете момичета са "най-добри приятелки", но това ще свърши, когато едната стане гадже на пича. Той ги черпи кафенце с коняк, а после ги води в градинката отсреща, за да ги почерпи с по една спринцовка. Едното момиче се дърпа. Пичът кой знае защо побеснява и крещи в лицето й: "Като не искаш да друсаш, разкарай се, скапана к*рво!"

Той е малък, но вече знае - жените харесват грубите мъже.

3. Пред магазина за козметика стои продавачка. Тя е на 19 и е мрачна, може би за да е в контраст с лъскавата витрина. Изглежда като някаква отчаяна робиня, заставена насила да работи там. Пуши, гледа с отнесен поглед нанякъде и чака да дойде Принцът с Дебелия Ланец, който ще й купува всичко, ще я води веднъж седмично на чалга и от време навреме ще я бие.

Тя е малка, но вече знае - боят е за предпочитане пред работата.

4. Той е на 11. В първото междучасие си е купил шише евтина водка и го е изпил с... кой беше... с един от неговия клас, как му беше името...

Сега му е лошо, но не иска да се прибира вкъщи, затова е отишъл да се разходи в мола. От ескалаторите му се завива свят и той започва да повръща. Охраната го изхвърля с ритници.

Той е малък, но вече знае - свинщини не бива да се правят на публични места. Освен ако не си ВИП.

5. Тя е на 14 и за нея щастието е мол. Огромен магазин, в който някой чичко й купува разни красиви неща срещу дребни орални услуги. Животът е красив, мисли си тя в колата му, докато с една ръка разкопчава дюкяна му, а с другата ръка стиска торбичката с надпис D&G.

Тя е малка, но вече знае - всички го духат, но някои успяват и да припечелват от това.

6. Тя е на 10. Разделила се е с девствеността си на възрастта, когато майка й се е разделяла с млечните си зъби. Седи на тротоара пред мола в окъсаните си дрехи и диша лепило. Лепилото я отнася в един красив сън, в който никой вече не я изхвърля от разкошния магазин, а дори я канят вътре на топло и тя по цял ден събира красиви гледки от витрините.

Тя е малка, но вече знае - само лепилото може да събере парченцата от счупения й свят.

Сега го гледах, да, тези са отвртат, но ще разберат какво е да копаеш, ако преди това не умрът.

goldstar94

Имаше 1 момче дето учил 4 години английски език и знае 3-4 думи а те са


welcome
come
fuck



Просто се хванах за главата и си казах : В каква държава живеем  *dontknow*

botan

Цитат на: goldstar94 - 19.04.2010 15:22
Имаше 1 момче дето учил 4 години английски език и знае 3-4 думи а те са


welcome
come
fuck



Просто се хванах за главата и си казах : В каква държава живеем  *dontknow*
Достатъчни й са за магистралата където няма да печели по-малко от един учен, за какво да се напъва повече.
Толкова съм му се нагледал на това, че отдавна съм претръпнал...

zapleska

днес две лапенца около 3ти клас свиха на цялата махала бутоните за звънеца  =-O
всички излизахме и се гледахме през терасите кой звъни, и се ядосвахме на тичащите деца, но на никои не му хрумна да погледне там ли му е бутона..
Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

Асен Евгениев

Нищо добро не чака България.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

bay_milee

Тежко и горко на тези ''деца''.Аз тук на този клип не видях деца а бъдещите на всекиго известни имена като бай Митко ОчИтЕ и прочие две неще съм осъзнал на тоя свят всеки си намира майстора рано или късно а другото е че боя не е възпитателно средство но дава ефект.И още нещо не само вина имат децата а и ред други фактори които няма да изброявам.Завършил съм преди 4 години и малко имахме такава измет в класа е дави кажа не изкара много,а защо не издържа и сам се премести в друго училище сами стигнете до извода..........аре лека нощ..........

Здравков

Аз съм изключително много благодарен на мойте родители че не приличам на това.Как  може да учиш четири години английски език, и да знаеш пет думи ?!? Впреки че не съм толкова добър ученик, когато получа четворка дори, настроението ми пада.Иска ми се ние всички да грешим, че от поколение на поколение по-лошо ще става.
П.П Какво ще стане с България тогава?  *dontknow*

botan


vasso

По-скоро реакцията след това съоръжение беше показателна. ВСИЧКИ държави бяха представени по подобен начин. Холандия с минарета ит.н. Наистина мястото не беше подходящо за инсталирането на тази глупост, но реакцията от наша страна беше пресилена.

Асен Евгениев

Няма какво да се лъжем, доста точно ни е представил. :-(
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

vasso

Всъщност само ние го приехме лично. Пак казвам, че всички държави бяха "настъпани по мазола".

Similar topics (5)

4325

Публикации: 0
Прегледи: 2389

34908

Публикации: 14
Прегледи: 11238

25221

Публикации: 11
Прегледи: 5998

24919

Публикации: 5
Прегледи: 3163

51624

Публикации: 12
Прегледи: 6612