• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.07.2025 21:17

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Как се продава риба някъде...

Започната от NikolaV, 19.07.2005 14:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

jkk

Ok Raven,
Обаче ставаше въпрос за разликата между Papua New Guinea и New Zealand при това в сегашно време....
Я да оставим хората да си ядат каквото искат
350 л Малави, 120 л растителен

NikolaV

Такаааа... Относно Папуа...
Попадна ми преди време настолната книжка на един мой много добър приятел - "Енциклопедия на нестандартните секс практики" - повярвайте ми, уникално четиво. Човек може да се спука от смях какви ненормалници има... Та пишеше за сексуалните ритуали в Папуа и по точно на някакъв малък остров май, ако не бъркам. Избира се млада и естествено девствена девойка. Вкарва се в някаква барака и сите момци в селото и се изреждат. който остане последен е леко преебан. Останалите мъже излизат, залостват вратата и събарят бараката върху "сандвича". Като ги изровят, ги изяждат...

rakim

ей аз като казах дребни и т.н нямах предвид японци в никакъв случай...те и тяхната култура са един от примерите ми за начин на живот.между другото ако объркаш китаец с японец или обратното знам че е доста убидно за тях.демек не се обичат особено. :wink:  аз доста трудно ги различавам между другото :lol:
540л Южна Америка

Raven

съвсем различен етногенетичен тип са- китаиците са със широки ,кръгли лица и набито телосложение,а японците са със по тесни черепи и по грацилен външен вид.
японския тип е обособен поради вековете изолация.

като поляците и чехите- полякините са класическия севернославянски тип- як кокал ,широки плоски лица с високи скули ,големи кръгли кимберици- абе нещо като класическата Наташа трактористката.
чахкините пък са едни от наи красивите жени в Европа - високи ,слаби -изразено  грацилен тип.
Ева Херцигова,Склерникова-Карембьо и др.
а пък са съседи.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

BLKnight

Абе ние и с гърците сме съседи.... а някой да е виждал хубава гъркиня?

Boby_

Цитат на: "BLKnight"Абе ние и с гърците сме съседи.... а някой да е виждал хубава гъркиня?

Аз - не са малко.  :lol:
Вярно, че дебелите задници са повечко, отколкото тук, но има и хубавки.  :wink:

Legion

Цитат на: "BLKnight"Абе ние и с гърците сме съседи.... а някой да е виждал хубава гъркиня?
Въпрос на гледна точка :!: Ти за вътрешна красота не си  ли чувал love
Иначе в Гърция съм виждал 2 готини мадами едната май не беше гъркиня,а за другата 3-ма гърци се биеха на площада и нокалтираха една бабичка от групата на зяпачите  :lol:

BLKnight

Цитат на: "Legion"Ти за вътрешна красота не си  ли чувал love

Цъ.
И хубава душевност не съм е*ал.....

Legion

Цитат на: "BLKnight"
Цъ.
И хубава душевност не съм е*ал.....
Щото не си си бил пиинал.Красотата на жената се вижда след 3-тата ракия щото тогава гледаш наполовина с очите си наполовина с въображението си :o

BLKnight

:lol:

Много мразя секса да пречи на поркането...

NO CARRIER

Да се върнем на темата. Вчера и аз бях на съботния пазар. Мииии, и там имаше доста подобни гледки.  :oops:  Да не говорим, че видях и доста умърлушени рибета.  :? Но пък за сметка на това, разнообразието е добро. :)
Иначе - добре е да се практикува в следния ред - жени, алкохол, ден почивка.  :P
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

NikolaV

И да се отколоним от темата :-)
Гъркини хубави съм виждал малко. Няколко по ТВ :-) и две на живо. Скромното ми мнение е: Хубава гъркиня е рядкост, но когато е хубава е МНОГО хубава. Поне за моя вкус де...

dido

Абе имаше доста, които са приказни в лице. Обаче се отърсваш от вцепенението като ги погледнеш от шията надолу. Задниците им широки като китайската стена. Мани другото, ама носят някакви дънки, дето са на мода напоследък - плитки, и паласките им излизат над ръба на дънките. Абе трагедия ти казвам. За взискателния и изискан вкус на средностатистическия българин тия не стават. Ама явно пред местните манафи вървят...  :lol:

aqua

Цитат на: "nikolav"И да се отколоним от темата :-)
Гъркини хубави съм виждал малко. Няколко по ТВ :-) и две на живо. Скромното ми мнение е: Хубава гъркиня е рядкост, но когато е хубава е МНОГО хубава. Поне за моя вкус де...

Това, което със сигурност ти е харесало при виждането е гъркиня от еврейски произход или гръцка еврейка нещо такова. Всички останали са високи стройни с къси крака, нещо като римски пехотинци. :lol: И всичките след определена възраст стават за рекламно лице на Gillette.

Поздрави на всички ценители ...  :wink:

Similar topics (5)

266

Започната от aqua

Публикации: 21
Прегледи: 24287

36917

Публикации: 6
Прегледи: 3352

16894

Започната от danchi

Публикации: 14