• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 17:22

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Два забавни аквариума във Facebook

Започната от Лора, 12.09.2009 13:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Caxapa

Това с виртуални аквариуми и ферми си е като тамагочито на сина ми от преди 100 години. Не е ли истинско пиши го сладолед  :-P през стъкло. Като ще е гарга да е рошава или ако ще е куче да е краставо и тн.  
Изберете  *bg*(то) или поне да е натурално.

jodeci

Цитат на: Caxapa - 25.11.2009 20:54
Това с виртуални аквариуми и ферми си е като тамагочито на сина ми от преди 100 години.

Абсолютно е така, но убива свободно време, нерви и лоши мисли...  *DRINK*
И между другото, щом сина ти е имал тамагочи преди 100 години, почнах да подозирам, че си от рода Маклауд...  :-D
*DRINK*
План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

Caxapa

Възможно е ако са били преди това от планината Олимп. Елада е в кръвта ми братко.  ;-)

jodeci

Цитат на: Caxapa - 25.11.2009 21:08
Възможно е ако са били преди това от планината Олимп. Елада е в кръвта ми братко.  ;-)

Упс... Зевсе, не те познах...  :-D
*DRINK*
План За Вечерта:

miTko

Разни мои АКВАРИУМИ 

meshov

Отдавна в "opera" браузъра има аквариум. Отива се на widgets  и....
Дори смятам че е по добър от тези във фейса
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

Rendaka

Фейсбуук-а според мен е една голяма пародия. Никога не съм харесвал масовите неща - мерцедес, голф,.... фейсбуук вкл. Някой не е имал работа и се е чудил какво да напише за училищния проект на свободна тематика и се е стигнало до нещо, което в началото е било предвидено за 20-200 човека (клас - випуск), после създателя е видял, че има потенциял в това, имало интерес и го е доразвил, което за него не е нищо лошо. Лошото идва с изгубеното време, прекарано в интернет пространството, без да има някаква ясна ориентация, освен да си пишеш с някой в конкретния сайт и да поразгледаш снимки на съответния потребител. Много от младежите днешно време са дотам асоциопатични, че излизат от тях до училище/магазин, докато през останалото време са пред компютъра, а какво беше на времето (да не си спомням , че ще ме налегне някакво носталгично настроение за изминали времена)
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

Divane

във Фейсбука влизам само за да изчистя стъклата на виртуалния аквариум,да нахраня рибките и да купя някое ново коралче  :-D

bluefire

тези аквариуми ги играя от лятото  и скоро даже искараха още един казва се Fishville ако ви трябват приатели  ianko nikolov се пиша в феиса  *YAHOO*

Divane

На мен ми трябват за Хепи аквариум-а  :-D

bluefire

ако искаш намериме и ми предложи приателство и после ми прати покана  ;-)

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Divane

излизат ми 4-ма ianko nikolov   :-D кой си ти?

jodeci

Цитат на: Divane - 26.11.2009 21:05
На мен ми трябват за Хепи аквариум-а  :-D
Деси, вземи пробвай и другите...
;-)
План За Вечерта:

Divane

да бе да..още чистене на стъкла..няма да имам време за реалните аквариуми! *CRAZY*

Similar topics (5)

48827

Публикации: 26
Прегледи: 14910

6901

Публикации: 4
Прегледи: 3446

40673

Публикации: 1
Прегледи: 2554

1972

Публикации: 53