• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

27.06.2025 11:13

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

До автомобилните специалисти

Започната от Деян, 01.11.2013 12:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mollies

Цитат на: danielm - 02.11.2013 03:35
Примерите с такситата и полицейските астри за мен ама хич не са показателни за каквото и да било!
Такситата - никой таксиджия не си избира сам автомобила. Фирмата взима колите и ги дава на лизинг на таксиджиите на тройна цена. Те нямат избор, защото лизинг на тях няма кой да даде. Те си избират автомобила колкото и тираджията си избира TIR-a!
Не знам защо мислите, че избора на автомобилите в МВР е следствие на рационално мислене и опит за оптимизация ...  *ROFL*!

Не е никак лошо да се гледат масовите автомобили, които навъртат по много километри, ама нека да са тези, които ползват частните компании с големи флийтове и търсят бюджетни aвтомобили (махаме за представителните нужди)! Там вероятно  :-D се смята доооста - покупна цена, обезценка, сервиз, разход на километър, тотал кост за 200 000км ...
Аз лично служебни Голфове ... не съм виждал много!

При частните доста играе и ситуацията - кой производител какви условия ще даде (не че такситата са държавни де). Докато полЮцията не харчи свои пари. А за частните компании... бил съм на две служби досега - и в двете служебните автомобили са 206-ци  *CRAZY*

А до автора - и други колеги мислят като мен - кеф цена няма в крайна сметка! Харесай си модел, намери позапазена, заведи да я прегледат и това е - останалото е късмет :)