• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 13:09

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Антонио Пуерта

Започната от Gareth, 23.10.2007 22:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

miTko

Цитат на: Gareth - 23.10.2007 22:55

Защо ли? Защото неговата смърт ме накара още веднъж да се замисля кое е важно и кое не.

Млад си, това ще ти се случва още много пъти. Не че е успокояващо, но да си знаеш. Може дори да свикнеш, но пак е кофти. Всеки път когато се замислиш.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Gareth

Дааа, може би там е проблемът...че съм прекалено млад и, може би, прекалено емоционален.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fstore.picbg.net%2Fthumb%2F48%2FAA%2Ffc0eae18d34648aa.jpg&hash=165ee7e02e8790ee650e565c5a49396ed6772dfa

miTko

Цитат на: Gareth - 25.10.2007 15:26
Дааа, може би там е проблемът...че съм прекалено млад и, може би, прекалено емоционален.
Споко, нормален си! :-) Трябва да си тъпо и безчувствено копеле за да не ти минават такива мисли през главата. Тук няма значение какво ги е предизвикало.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Raven

в случая не става въпрос за глупост или незряло мислене а по скоро за преценен риск.
повечето добри футболисти идват от бедни южноамерикански или африкански държави,когати си израсъл в ужасяваща мизерия и единственият начин да пробиеш при наличието на малко талант е употребата на опасна химия- в този случай рискът е приемлив.
все пак не всички профи спортисти умират от рак или инфаркт- така че вероятно според някои си заслужава да се опита.

ако пред мен дилемата беше доживотна мизерия или риск със стероиди- сигурно и аз бих поел рискът.

лошото е че кръвожадният бизнес наречен профи спорт се храни именно от тази мизерия която стимулира този риск.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

miTko

В България също е така често, особено за хора от затънтени селища или от малцинствата. Най-вече за момчетата, ако станат борци, боксьори, щангисти може да се измъкнат от средата в която са израснали, пък после каквото сабя покаже.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Boby_

Цитат на: miTko - 25.10.2007 15:32
Споко, нормален си! :-) Трябва да си тъпо и безчувствено копеле за да не ти минават такива мисли през главата. Тук няма значение какво ги е предизвикало.

Това се случва, когато един "безсмъртен" млад човек се сблъска с идеята за собствената си смъртност. Досега я е осъзнавал, но някак само с разума си, а в един момент, когато негов връстник загине ненадейно, изведнъж започва да я осъзнава и емоционално.
Всъщност не съчувства пряко на починалия, а поставя себе си на неговото място и затова се чувства така.

kratun

Цитат на: Boby_ - 26.10.2007 18:07
Това се случва, когато един "безсмъртен" млад човек се сблъска с идеята за собствената си смъртност. Досега я е осъзнавал, но някак само с разума си, а в един момент, когато негов връстник загине ненадейно, изведнъж започва да я осъзнава и емоционално.
Всъщност не съчувства пряко на починалия, а поставя себе си на неговото място и затова се чувства така.
Перфектно! Само да добавя, че от чисто емоционална гледна точка, няма как да се освободи от това чувство по друг начин, освен да го сподели. Явно съфорумците сме достатъчно близки в това отношение.
,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.