• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

01.11.2024 02:12

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Clown & Molly

Започната от danchoto, 27.04.2005 23:20

« назад - напред »

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Атанас Казаков

В момента имам  две скариди и два рака отшелника за продаване.Скаридките са по 50лв/бр. , а раците 35лв/бр.Ако Ви интересува , заповядайте до Пловдив.Ще видите и аз до каде съм стигнал.

Атанас Казаков

В момента имам  две скариди и два рака отшелника за продаване.Скаридките са по 50лв/бр. , а раците 35лв/бр.Ако Ви интересува , заповядайте до Пловдив.Ще видите и аз до каде съм стигнал.

danchoto

Цитат на: "Атанас Казаков"В момента имам  две скариди и два рака отшелника за продаване.Скаридките са по 50лв/бр. , а раците 35лв/бр.Ако Ви интересува , заповядайте до Пловдив.Ще видите и аз до каде съм стигнал.
Да беше казал малко по-рано...  купих си билет за Варна и утре отивам - да видя какво продават там. Както и да е - кажи какви точно видове са - ако пуснеш и снимки на каквото имаш - ще е супер. А да имаш живи камъни?

Атанас Казаков

Нямам живи камъни, но съм и малко резервиран към тях.Освен хубавите , може и гадни неща да си вкараш с тях в аквариума.Раците са Отшелници/Hermit Crab-Ordanus Specie/, а  скаридите са Boxing Shrimp.Снимки нямам, но в Гугъла можеш да ги видиш.

danchoto

Цитат на: "Атанас Казаков"Раците са Отшелници/Hermit Crab-Ordanus Specie/
Е те такова животно нема - поне в гугъла :) Да не би да си сбъркал името?

Атанас Казаков

Явно не търсиш както трябва.Пратих ти снимките на пощата. :D