• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 16:26

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

мачовете вчера

Започната от DSS, 03.10.2008 11:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Lucio

:duvar: Вижте какво стана сега с темата? Еlblanko, прокуратурата е независима но също така държавна институция и никой там не си върши съвестно работата /да не използвам други думи/,а до колкото съм запознат /не много/ договорите на футболистите са така направени ,че по-голямата част от възнагравденията са от премии за играно време , за отбелязани голове и т.нт. Как мислиш, при това което стана с ЦСКА дали са прегледали Левски, Литекс и др?
Не знам кога за последно си ходил на герена да видиш паркинга пред стадиона? Единствените коли които правят впечетление са: 2-3 ML-а  които май са служебни и двете Аудита на Батков и на Боримиров

pe6o_hristov

много си наивен

elblanko

Lucio аз живея до герена бе пич, всеки ден го гледам вратарчето ви как слиза от аудито си което струва даже повече от споменатите сто хилиади, мога да сляза да вида паркинга и ще ти кажа и за други скъпи возила, ако те интересуват колите на твоите любимци.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

killiman

04.10.2008 22:12 #18 Last Edit: 04.10.2008 22:43 by killiman
Нищо ненормално не е станало. Основите на провала бяха положени още преди няколко години, когато абсолютно посредствен футболист като Гонзо беше избран двукратно за футболист на годината. *bg* А и е много трудно да избягаш от съдбата си. ;-)
Заслужени аплодисменти за Литекс и Черно море!  *BRAVO*
Чудно ми е ако ЦСКА бяха изрядни дали какъвто и да е донос щеше лиши армейците от участието им в Европа? Лупи през седмица обещава, че съвсем скоро ще направи някакви разкрития. Но разкритията май ще са след Нова година или в началото на лятото. И нищо чудно през есента Електирчката и Ко да атакуват.....Б група.

Raven

"Комисията на УЕФА, която беше в България да разследва делата в БФС, е опънала сериозно ушите на президента Борислав Михайлов, научи SportLine.bg. Пратениците от Нион останали сащисани, че под формата на справедливо наказание за ЦСКА е отворен път на "сините" към Шампионската лига. В деня, в който бе отнет лиценза на шампионите за европейските турнири, на "Иван Асен" е нямало никакъв документ, че Левски и Литекс са се били издължили по два трансфера. Четвъртият ни евроучастник - Локомотив (Сф), пък имал дългове към физически лица. Това означава, че БФС, ако е действал адекватно спрямо всички, а не само към ЦСКА, в Европа е трябвало да участват отборите под четвърто място!

В БФС има писмо от УЕФА, в което съюзът е похвален за стриктността по случая "ЦСКА", но и порицан, че си затваря очите при други подобни рецидиви. Германските защитници на ЦСКА в европейския съд вече са изискали този документ от БФС с надеждата да им послужи при делото, което "червените" заведоха срещу футболния ни съюз. Александър Томов обаче е прдупреден от Михайлов, че ако продължи да атакува БФС, то от "Иван Асен" ще преразгледат на зимната пауза и вътрешния лиценз на "червените". Поводът е растящите лавинообразно дългове на шампионите. Те могат да доведат до неприятното за ЦСКА положение клубът да няма право да извършва каквито и да е трансфери в паузата на шампионата."

Ето това имах предвид- не че ЦСКА бяха изрядни,просто в момента те нямаха собственик и бяха лесни.

Я да си представим ако Черепа беше все още собственик- Перуката и Мустака щяха ли да посмеят ......
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Zagrey

Да продължим темата: Мача днес:
Една точка е повече от нищо!! *SORRY*
Можеше и да ги бием (някой ще изразят обратно мнение) но 0:0-това е реалния резултат за мен!
Липса футболист като Балъков или Лечков!!!!!!
Дано бием в сряда!!!!!!! *DRINK*
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш.

rollon

Цитат на: Zagrey - 12.10.2008 02:17
Да продължим темата: Мача днес:
Една точка е повече от нищо!! *SORRY*
Можеше и да ги бием (някой ще изразят обратно мнение) но 0:0-това е реалния резултат за мен!
Липса футболист като Балъков или Лечков!!!!!!
Дано бием в сряда!!!!!!! *DRINK*
Прав си липсва футболист типичен център халф.Колкото до мача Италия играха на 50 %,а ние май не излязохме да бием(друг е въпроса дали можехме)