• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 14:38

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Център за специализация и професионална подготовка - гр. Варна

Започната от mejdupraznika, 31.08.2009 21:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mejdupraznika

Някой може ли да ми каже какво се изисква да влезеш в този ЦСПП . След тези 6 месеца какъв излизаш какво може да работиш и така. http://www.academy.mvr.bg/Centres/CSPP_Varna/default.htm . Това което на мен ми казаха, но незнам дали е вярно че след тоя курс излизаш пътно полицайче или нещо от сорта.

jodeci

В Казанлък има същата школа. Изискват средно образование и да си неосъждан. Минаваш изпити, включително физическа подготовка.
След 6 месеца си излизаш редови полицай. Това е за квалификацията. Оттам нататък след време минаваш преквалификации, които са описани в сайта, даден от теб.
Надявам се да съм помогнал.

Поздрави!
План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

mejdupraznika

Да колега мерси много. Ако някой друг знае още нещо нека да пише да не се срамува.
А, колега забравих да те питам за какви изпити става на въпрос?

jodeci

Не знам точно, но ако ти е важно има кого да попитам.  ;-)
План За Вечерта:

mejdupraznika

Цитат на: jodeci - 31.08.2009 22:35
Не знам точно, но ако ти е важно има кого да попитам.  ;-)
Ако не ти е трудно може да попиташ по какво са тези изпити.  *thanks *bg* *bg* *bg* *bg*

Raven

За да кандидатстваш за полицай първо трябва да ти отпуснат място в някое районно- проверяваш в кои районни има свободни места и отиваш при кадровика.
Ако те одобри след личен разговор започваш да си подготвяш документи,има си образци за тях,всичко е изключително подробно.
И не става въпрос само за теб - пишеш много подробно за мама,тати,леля,вуйчо,баба....

След това има около месец проучване по документи и ако те одобрят те викат пак при кадровика,там попълваш едни тестове за интелигентност и те пращат на преглед в МВР болница.Там ти бъркат във всички отверстия и ти вземат проби от всички телесни флуиди,досадна работа е но пък научаваш много неща за физиологията си.

Следва физически изпит- бягане ,но не помня точно колко беше растоянието.За норматив е.
Мисля че беше 2 км. След това лицеви опори,скок дъга,коремни преси,набиране на лост-елементарни неща.
След това - психо.
В една стаичка попълваш тестове от стотина идиотски въпроса и след това започва разговор с психолога,един въпрос ми го зададе барем десет пъти,направо ми идеше да я тресна с бюрото в главата.
Което е и целта разбира се- проверява се основно как си с нервите.

След това- чакаш.Ако те одобрят след около месец два те викат ,взимаш си 6 месеца неплатен и отиваш в школа за подготовка на кандидат полицаи,ако минеш изпитите ставаш уличен патрул и една година ходиш само с палка и униформа ,без оръжие,след година има нови изпити и ако минеш получаваш пистолет и значка.
Изпита всъщност е май оценка само от началниците.

Това нещо ми е по спомен от преди доста години,и второ аз кандидатствах за БМБ- това е един отряд който вече го няма.
Но мисля че и за редови полицаи беше такъв редът.

Само че сега за да се влезе в елитни отряди трябва да си редови полицай с няколко години стаж,по онова време имаше дупка в закона и набираха и цивилни служили в специални армейски подразделения,и аз се мушнах по тази линия.
................

п.п.
на мен не ми се обадиха в рамките на два месеца а след това заминах за чужбина и не станах полицай.
мисля че имаше полицаи в форума- може да кажат нещо по точно.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

valnata

За кандидатстването се иска това което казва колегата. А за да станеш ти трябва добра връзка, и минимум 5000 лева :-D

Лора

Цитат на: valnata - 01.09.2009 01:43
А за да станеш ти трябва добра връзка, и минимум 5000 лева :-D
Хе хе... Ако имах 5000лв, точно пък полицай щях да искам да стана... Не че неискам, ама 3см не ми достигат, за да ме вземат. :-[

В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Raven

Не си е работа това според мен- имам приятели полицаи и още никои от тях не ми се е похвалил от работата си.
Моите приятели са от Второ РУ- то е едно от най гадните в София поради местоположението си.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Лора

Не си е, ама момчето като го влече...
На времето много исках да се запиша в МВР академията, страшно съм наблюдателна и ми пада жетона много бързо... грехота е да пропилявам таланта си. Ама пусти 3см, много ме объркаха и изпита по история. Не че не я научих малко по късно...
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

jodeci

Еееее, ама вие го отказахте на първо четене човека!  *NO*  Може да го влече пък? И да има 5 бонбона свободни за харчене...  :-[
План За Вечерта:

Лора

Цитат на: jodeci - 01.09.2009 02:24
Еееее, ама вие го отказахте на първо четене човека!  *NO*  Може да го влече пък? И да има 5 бонбона свободни за харчене...  :-[

Споко бе, аз съм с връзки на обувките... Ще му услужа. :-D

Сега сериозно, нека се пробва. Нищо не губи.

jodeci

Цитатспоко бе, аз съм с връзки на обувките

И езика, гледам, си извадила, значи няма проблем....  :-P

Сериозно: Утре ще се опитам да дам по-конкретна информация за казанлъшката школа и приема въобще. Дано му помогна на човека.
План За Вечерта:

bigbeer

Интересно ми е каква е възрастовата граница на кандидат-полицайте. Дали ще ме вземат за един катаджия?

jodeci

План За Вечерта:

Similar topics (5)

36765

Публикации: 2
Прегледи: 2591

31461

Публикации: 2
Прегледи: 5530