• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 22:33

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Скръб

Започната от Galin Petrov, 03.09.2009 02:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Galin Petrov

Здравейте драги съфорумци! На този свят няма нищо вечно. Макар много да обичаме някой, той един ден си отива и колкото и силно да го обичаме неможем да го върнем. Скръбта, сълзите и болката са неизбежни, когато изпращаш завинаги някой който си обичал толкова много. Днес, преди броени часове, почина морското ми свинче Галя след три дни неуспешни опити да я излекуваме. Много обичах Галка и почти четири години й се радвахме. Много са миговете, за които си спомням с усмивка и сълзи за нея, много са миговете, които неможахме да изживеем. Връщайки се назад във времето съжалявам, че не съм прекарал повече време с нея. Немога да опиша с думи скръбта по изгубената Галка. Тя беше член на нашето семейство и всички много скърбим за нея. Макар да знам, че сълзите няма да я върнат и утре няма да може да посрещне изгрева и с нежното си глаче да ме събуди, немога да ги спра да излизат от очите ми! Надявам се сега да е на някое по-добро място и да е щастлива! Винаги ще си спомням за нея с усмивка и сълзи на очи! Поклон пред светлата ти памет Гале!

jodeci

Извинявай, ти сериозно ли си на 18 години?
План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

Деян

Тя сега е във небесните гвинейски полета. Вземи си ново морско прасе.

Пламката

Да наистина е доста кофти,и на мене ми умря зайчето,но сега си взех ново което е толкова сладко като старото :)
Има ли желание има и начин :)

Лора

А от какво умря? Все пак морските свинчета живеят максимум 5г. Съжалявам за вашата свинка. Аз много се привързах към моята и по скоро дъщеричката ми (само от нея не бяга). Незнам какво бих правила, ако се спомине. Сигурно и аз ще скърбя така.

Цитат на: Деян - 03.09.2009 16:20
Тя сега е във небесните гвинейски полета. Вземи си ново морско прасе.

Деяне не е така приятелю. Новото няма да замени старото, което е гледал 4г. Дупката ще си остане доста дълго отворена. Все пак 4г не са малко време. Направо си е като член от семейството.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Пламката

Цитат на: Лора - 04.09.2009 02:26
...................Все пак морските свинчета живеят максимум 5г........
Така ли ? На мене са ми казвали че по 10-12 години  *dontknow*
Има ли желание има и начин :)

Лора

В тези малки клетки които продават за едно свинче, се чудя как издържат и 5г. Както и да е. Досега във специализираните форуми за гризачи, всички са умирали на 3-4г.Имено от тях знам, че живеят толкова. Пък и какво значение има. На който когато му е писано тогава ще умре.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!