• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 20:38

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Определя ли се в Неделя бъдещето на България???

Започната от Gareth, 20.10.2006 14:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Boby_

Цитат на: "miTko"Очевидно няма да гласувам на балотажа.За първи път няма да гласувам! Сърце не ми дава... :? Баси, отказаха ме, ей!

Аз пък за пръв път в живота си ще ида да гласувам за комунист. Всъщност няма да гласувам за Първанов, а против Сидеров и неудачниците-гласоподаватели, които го пратиха на балотаж. Хора, на които все някой им е виновен за дереджето, на което се намират. Кривите ракети на България.  :cry:

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

niky

Я се стегнете и дружно за Сидеров.
АТАКАААААААААААААААААААА :D

Legion

Цитат на: "Boby_"............................................................... ще ида да гласувам за комунист. Всъщност няма да гласувам за Първанов, а против Сидеров ................
Всъшност Гошето не е комунист социалист. :wink: Тоз прякор му го лепна агентурата на началника,ПАРТИЙНИЯ ЛИДЕР,вожда,някогашният ДРУГАР понастоящем господин Иван Костов и компания(Пепи,Надя и т.н) също бифши комунисти. 8)
Тъй че не се кахъри  бягай гласувай :bash

Аз и на тези избори няма да направя сефтето :blush Но имам желание и веднага когато депутатите си свалят имунитета и започнат като нас простосмъртните да отговарят за постъпките си пред закона ще гласувам,а на изборите за президент и по два пъти ако се наложи :bg

Boby_

Цитат на: "Legion"
Всъшност Гошето не е комунист социалист. :wink:

Соц- ком-, все тая - аз съм човек с десни убеждения. Трябва да се провежда смислена икономическа политика и чак когато има развита икономика, да се мисли за социална. В този смисъл все ми е тая какъв е Първанов, какво е агентурното му минало и т. н. Важното е, че иска да ми изпразни джоба, като чрез данъците и осигуровките, които ми прибира, хрантути хиляди пенсионери, безработни, социално слаби и т. н. социални паразити.
Слагам в това число и пенсионерите, защото в светлото социалистическо минало много от тях (всъщност огромната част) предимно са си клатили краката и са трупали стаж. То всъщност заради тяхната "производителност на труда" от ония времена сега ние плащаме.
Но това е друга тема. Това е спорът ляво-дясно. Освен това има повече отношение към правомощията на правителството, а не към тези на президента.  
Сидеров няма място в него. Той е екстремист, един мъничък български Милошевич. Дано да не се осъществи.

niky

Хе хе ...социалист бил....
Глупости, всички са комунисти.
И левите и десните.

Longanlon

За мое огромно учудване социалистите са единствените от 15 години, които посмяха да намалят част от данъците и от "осигурителната тежест". Направо не е за вярване :)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

rookie_gyn

Аз като председател на избирателна секция в Царево от листата на ДСБ, мога да ви дам лични наблюдения и отзвуци на гласоподавателите - "ние не гласуваме за Първанов, ние сме против Сидеров", т.е. имахме анти вот,
и сега трябва да гласувам колкото и да не искам за по-малкото зло, но...ще видя. А манговците колко бяха активни-мале! С една реч - глупавите речи на Сидеров направо бяха като безплатна предизборна кампания за Гочето/а може би платена, от някаой с някаква цел-истината е някъде там/. Абе стягайте си задниците за влизането ни в Евросъюза, защото още не сме подготвени за това което ни чака, а то е яко бач и гърч

Similar topics (5)

11247

Публикации: 14
Прегледи: 6048

51949

Публикации: 2
Прегледи: 3235

6583

Публикации: 0
Прегледи: 1968

1388

Публикации: 15