• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

06.08.2025 05:46

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

асоциаци

Започната от Raven, 05.01.2005 00:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dido

Добре де, аз ви подхвърлих идея за утре да се видим на пазара. AQUA предложи да се видим към 10:00-10:30. Аз със сигурност ще отида до там да се поогледам. Има ли други мераклии за утре? Да поогледаме пазара и после да направим една кръчма с мохабет и малко бири? ;-)

Boby_

Цитат на: "dido"Добре де, аз ви подхвърлих идея за утре да се видим на пазара. AQUA предложи да се видим към 10:00-10:30. Аз със сигурност ще отида до там да се поогледам. Има ли други мераклии за утре? Да поогледаме пазара и после да направим една кръчма с мохабет и малко бири? ;-)

Аз съм там към 10.30, но не знам дали ще мога за кръчма да остана.
Така или иначе ще се видим.

Хунта

Аз утре също мисля да ида на пазара ;) Само че за кръчмата няма да мога, че имам задачи след пазара.  Но ще се радвам да се запозная с форумджиите ;) хихихи. Мен лесно ще ме познаете ... отличавам се лесно около възедър с леко рижавееща брада :)

Longanlon

ако взема заплата - търча натам. ако не - е здраве да е!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

dido

Мене ще ме познаете по аватара :-)

Ще съм с оранжева раница и байк :-)

Хунта

Цитат на: "dido"Мене ще ме познаете по аватара :-)

Ще съм с оранжева раница и байк :-)

Дидо да и да се 'усмихваш' като на аватара, че иначе току виж сме се разминали ;)

Я и аз да си туря аватар за по-сигурно  :twisted:

Raven

аз би трябвало да не съм на работа и ще доида ако мога.
става въпрос и за двете точки от програмата :D
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Boby_

Цитат на: "raven"мисля си че наи тежкото наказание във форума е да те назначът на модератор на "лафче"
наказанието може да е за 1,или 6 месеца и при тежко престъпление срещу акваристиката - доживотно ,без право на замяна :twisted:

Рейвъне, аз бих станал модератор на "Лафче". Обаче има затруднение - ще ми се наложи да се самомодерирам, а това прилича на само#$%$не.  :lol:
Представяш ли си - пускам мнение, в което се изразвам със солидна доза скептицизъм относно менталното здраве на някой килист и изведнъж виждам въпросното мнение, изпсувам тихо на майка и се хвърлям да го трия, преди някой друг да го е прочел. Малей, колко работа ще ми се отвори!

dido

Ще изпаднеш в deadlock демек  :lol:

killiman

Цитат на: "Boby_"
Цитат на: "Васко Гогов - секретарка на КАБ"
Никъде не съм говорил като представител на асоциацията! Ако намериш такъв цитат, добре!
Не си съвсем наясно с нещата май. Всяко твое изказване е в качеството ти на секретар на асоциацията. Трябва изрично да упоменеш, че изразяваш лично мнение, а не това на асоциацията. Това ти не направи. Така че не аз съм човекът, който трябва да се поразрови, а ти. Покажи ми мястото, на което каза, че говориш само и единствено от свое име.

Цитат на: "Васко Гогов  - секретарка на КАБ"Момко, имаше напълно редовни избори и аз съм горд с уважението, което демонстрираха тогава колегите, възлагайки ми тази отговорна длъжност!
Убеден съм, че никой от тях не знае за изцепките ти из мрежата или знае за тях само от твоите приказки. Пък и ти на живо си доста свитичко и плахо девойче, нищо чудно, че си заблудил хората.
Но да се върна на темата. Като човек на изборна длъжност би трябвало да се държиш подобаващо. За съжаление не го правиш.

Цитат на: "Васко Гогов - секретарка на КАБ"Какво ще ми кажеш ти? Нали те видях какъв си?! Айде сега да не повтарям, нали си знаеш!?
За твое щастие съвсем нищо не си видял.  :lol:
Това, което видя, е как си правя гаргара с теб. Всичко друго е плод на болния ти мозък. И ще продължавам да го правя, докато се връзваш.  :lol:

Продължавай с импровизациите, но не ти са отдава, да знаеш, просто приятелски съвет! Значи ли това, че всяка изпита водка я пия в качеството си на секратар на КАБ?
Ако исках са изкажа мнението си като такъв, щях да го направя така:
http://dog.bg/f/index.php?act=ST&f=36&t=871&s=4a9f1dae3a111fac05c736b58a485612
Схващаш ли разликата или ти е трудно?!

Девойче е този, на когото му кажат, че е путьо, а той се обръща на другата страна, ей това е девойче! Надявам се ти се изяснява обстановката! :lol: Или който отправя заплахи и после не ги изпълнява! По - голямо девойче от това.....Пък и моите изцепки в мрежата са си мои, не на асоциацията. И не си ти човекът, който да преценява как се държа аз!
Ти нали не си професионалист в тази област?! А искаше да станеш! Като се сетя само как се цанеше за модератор на дирския форум! :D То не бяха използване на чужди имена, интриги, машинации...Но в крайна сметка хората ти показаха какво си! По - голяма оценка от това няма! Е, тук си успял, браво на теб!

dido

ОК маце, айде стига глупости. Видяхме го дирския форум докъде стигна. Остави хората тук да си пишат и не се бъркай - виждаш, че не си желан ;-) Напротив, хората тук ценят приказката на Боби и се смеят на твоите нервни изстъпления :-)

niky

О, секретарката се появи :lol:  
Не ме карай да спирам цели мрежи, за спреш да се изявяваш тук.
Цитатите на твоите приятелчета си ги чети сам.

Не си желан тук, така че...ако обичаш :lol:  Имаш си форум, с удоволствие ще ти оставя и тоя в дира (въпреки, че ти не си направил нищо за него, освен да говориш колко си велик)

Boby_

Цитат на: "killiman"
Продължавай с импровизациите, но не ти са отдава, да знаеш, просто приятелски съвет! Значи ли това, че всяка изпита водка я пия в качеството си на секратар на КАБ? Ако исках са изкажа мнението си като такъв, щях да го направя така:
Ако смяташ пиенето на водка за изказване на мнение в публичното пространство, значи си дори по-зле, отколкото си мислех. Наистина ли вярваш, че единствено изказванията в смешното форумче на дог.бг се броят? Хихи, наивник.
А приятелските си съвети ги пази за приятелите си, аз определено не съм от тях. :lol:

Девойче е този, на когото му кажат, че е путьо, а той се обръща на другата страна, ей това е девойче! Надявам се ти се изяснява обстановката! :lol: Или който отправя заплахи и после не ги изпълнява! По - голямо девойче от това.....
Какво очакваш? Да дойда и да ти дръпна един як бой? Признавам, минавало ми е през главата. Но все пак съм цивилизован човек и бих прибягнал до такива мерки само ако е застрашена личната ми безопасност или тази на семейството ми. Ти си жалка мижитурка и не застрашаваш никого, освен килитата си. Смятам, че направих достатъчно, за да ти помогна да се компрометираш сред голям брой хора, които иначе никога не биха разбрали що за стока си и съм крайно доволен от успеха си в това отношение. Навредил съм ти далеч повече, отколкото осъзнаваш, дори само с това, че те предизвиквам да си показваш рогата отново и отново. :lol:

Цитат на: "killiman"Пък и моите изцепки в мрежата са си мои, не на асоциацията.
О, колко дълбоко се заблуждаваш.

Цитат на: "killiman"И не си ти човекът, който да преценява как се държа аз!
То няма и нужда - всичко е явно и очевидно. :lol:

Цитат на: "killiman"Ти нали не си професионалист в тази област?! А искаше да станеш! Като се сетя само как се цанеше за модератор на дирския форум! :D То не бяха използване на чужди имена, интриги, машинации...Но в крайна сметка хората ти показаха какво си! По - голяма оценка от това няма! Е, тук си успял, браво на теб!  
Никога не съм се предлагал за модератор на дирския форум. Напротив, лично аз предложих Ники и инициирах гласуване за него. Прилагам линк към архива на дира:
http://clubs.dir.bg/showthreaded2.php?Cat=162&Board=fish&Number=1940634001&page=13&view=collapsed&sb=5&part=

Когато се коментираше избирането на втори модератор, бях съгласен да стана такъв. След събиране на някое и друго мнение в темата, в това число и твоето, стана ясно, че втори модератор не е нужен, след което повече не съм повдигал въпроса. Явно ти е удобно да спекулираш с тия неща, но няма да го допусна.

Никога не съм използвал чужди имена. Позволявам си да ти припомня, че цялата серия ебавки на тема мизерния търговски обект, в който си магазинерче, ти ги спретнах със собствения си ник и се гордея с резултата.  :lol:

Не забелязваш ли, че неусетно се превърна в човек, чието име и ник се спрягат като нарицателни? С поведението си толкова навреди на реномето на КАБ, че не виждам с какви очи ще се покажеш пред другите и членове. Но това си е твой проблем. С радост ще ти помогна да затънеш още, щом така си решил.
:lol:

killiman

Я, хомодружинката в пълен състав. Е, почти в пълен... Спокойно дами, сега ще ви обърна внимание.

Цитат на: "dido"ОК маце, айде стига глупости. Видяхме го дирския форум докъде стигна. Остави хората тук да си пишат и не се бъркай - виждаш, че не си желан ;-) Напротив, хората тук ценят приказката на Боби и се смеят на твоите нервни изстъпления :-)

Това е манекенката! Със своите 119 см е истински гигант! От известно време вече знае разликата между кили и кюли! Дирският форум стигна дотам, докъдето го доведоха модераторчето и професорчето...А иначе нямам никакво желание да ви чета умните мисли... Ми ценете си го, той е страшно опитен акварист, лошо няма, лицето на форума, ха-ха! И аз го ценя за изказванията му по повод трихогастерите http://clubs.dir.bg/showthreaded2.php?Cat=162&Board=fish&Number=1941032031&page=9&view=collapsed&sb=5=  и живата дафния http://clubs.dir.bg/showthreaded2.php?Cat=162&Board=fish&Number=1941076614&page=8&view=collapsed&sb=5&part=!

Цитат на: "Niky"О, секретарката се появи :lol:  
Не ме карай да спирам цели мрежи, за спреш да се изявяваш тук.
Цитатите на твоите приятелчета си ги чети сам.

Не си желан тук, така че...ако обичаш :lol:  Имаш си форум, с удоволствие ще ти оставя и тоя в дира (въпреки, че ти не си направил нищо за него, освен да говориш колко си велик)

А това е Ники Tetrasonata. Или Pentasonata, все едно.
А ти какво направи за дирския форум? Освен че го унищожи съвсем целенасочено! И сега ми покажи къде съм писал колко съм велик! Но няма да намериш такова място, не съм самохвалко като някои други същества, пишещи тук! Ако ти си го почувствал така, то проблема си е твой. Така че си оставаш най-обикновен клеветник и лъжец!А след като си поел риска да си правиш форум, трябва сам да се оправяш, спирай каквото си искаш!

Цитат на: "Boby_"
Продължавай с импровизациите, но не ти са отдава, да знаеш, просто приятелски съвет! Значи ли това, че всяка изпита водка я пия в качеството си на секратар на КАБ? Ако исках са изкажа мнението си като такъв, щях да го направя така:
Ако смяташ пиенето на водка за изказване на мнение в публичното пространство, значи си дори по-зле, отколкото си мислех. Наистина ли вярваш, че единствено изказванията в смешното форумче на дог.бг се броят? Хихи, наивник.
А приятелските си съвети ги пази за приятелите си, аз определено не съм от тях. :lol:

Девойче е този, на когото му кажат, че е путьо, а той се обръща на другата страна, ей това е девойче! Надявам се ти се изяснява обстановката! :lol: Или който отправя заплахи и после не ги изпълнява! По - голямо девойче от това.....
Какво очакваш? Да дойда и да ти дръпна един як бой? Признавам, минавало ми е през главата. Но все пак съм цивилизован човек и бих прибягнал до такива мерки само ако е застрашена личната ми безопасност или тази на семейството ми. Ти си жалка мижитурка и не застрашаваш никого, освен килитата си. Смятам, че направих достатъчно, за да ти помогна да се компрометираш сред голям брой хора, които иначе никога не биха разбрали що за стока си и съм крайно доволен от успеха си в това отношение. Навредил съм ти далеч повече, отколкото осъзнаваш, дори само с това, че те предизвиквам да си показваш рогата отново и отново. :lol:

Цитат на: "killiman"Пък и моите изцепки в мрежата са си мои, не на асоциацията.
О, колко дълбоко се заблуждаваш.

Цитат на: "killiman"И не си ти човекът, който да преценява как се държа аз!
То няма и нужда - всичко е явно и очевидно. :lol:

Цитат на: "killiman"Ти нали не си професионалист в тази област?! А искаше да станеш! Като се сетя само как се цанеше за модератор на дирския форум! :D То не бяха използване на чужди имена, интриги, машинации...Но в крайна сметка хората ти показаха какво си! По - голяма оценка от това няма! Е, тук си успял, браво на теб!  
Никога не съм се предлагал за модератор на дирския форум. Напротив, лично аз предложих Ники и инициирах гласуване за него. Прилагам линк към архива на дира:
http://clubs.dir.bg/showthreaded2.php?Cat=162&Board=fish&Number=1940634001&page=13&view=collapsed&sb=5&part=

Когато се коментираше избирането на втори модератор, бях съгласен да стана такъв. След събиране на някое и друго мнение в темата, в това число и твоето, стана ясно, че втори модератор не е нужен, след което повече не съм повдигал въпроса. Явно ти е удобно да спекулираш с тия неща, но няма да го допусна.

Никога не съм използвал чужди имена. Позволявам си да ти припомня, че цялата серия ебавки на тема мизерния търговски обект, в който си магазинерче, ти ги спретнах със собствения си ник и се гордея с резултата.  :lol:

Не забелязваш ли, че неусетно се превърна в човек, чието име и ник се спрягат като нарицателни? С поведението си толкова навреди на реномето на КАБ, че не виждам с какви очи ще се покажеш пред другите и членове. Но това си е твой проблем. С радост ще ти помогна да затънеш още, щом така си решил.
:lol:

Я, шушумигата пак много знае! Ето ти един линк, който в съчетание с даденият от теб, дава ясна представа за какво става дума: http://clubs.dir.bg/showthreaded2.php?Cat=162&Board=fish&Number=1940687497&page=13&view=collapsed&sb=5&part==
Пределно ясно е, че с Буратино или не можете да четете, или много ви се е искало да е истина! Виждате ли още от къде почват манипулациите? Митко Пенев, ха-ха! После никога не бил използвал чужди имена!!!
Питаш ме какво съм очаквал. Ами поне веднъж да си удържиш на думите. Само че това е приоритет на хората с чест и достойнство. Ти помниш ли какво е това? По всяка вероятност не. Професионално изкривяване, в голямата ти фирмичка май постоянно си наведен, а?

Може би този пост ще бъде изтрит, все ми е тая. Точно както я няма и темата за изложбата на цихлиди в София. Представям си само как са се сгърчили някои като са я видели. Хайде стига толкова, повече няма да безпокоя лидерите! Хората рано или късно ще ви разберат що за стока сте.

веско

Уважаеми враждуващи страни,не знам защо толкова се мразите,но мисля че е време да се съберете да обсъдите позициите си и да престанете с тази конфронтация.Мисля че има какво да научим от Боби,Ники,Дидо и Килиман,затова е по-добре да се сдобрите.Моля ви за доброто на всички ПОМИРЕТЕ СЕ.