• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

05.08.2025 15:22

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

асоциаци

Започната от Raven, 05.01.2005 00:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хунта

Гледам тема уж някаква асоциация става дума ... пък вътре за пиене и веселби се говори :) ... ако приемате още хора дето не отказват ракиа и бира и въобще каквото може да се пие ... бройте ме и мен :)

dido

Това е асоциация с идеалистична цел - мохабет, пиене и веселби демек :-)

Хунта

ООООО  :twisted:  говорите на моя език :) бройте ме тогава ... хихихи

Anonymous

Цитат на: "Boby_":lol: И аз съм на мнение, че организирането на доброволни начала е умряла работа. Вижте КАБ как се излагат - нито сайтът им прилича на нещо, нито изложбата, да не говорим за бюлетина. И при това там има хора, които са доста близо до определението "професионален акварист".
Ако има сериозни спонсори И хора, готови да отделят от времето си и да се ангажират, може и да стане нещо. Ако обаче се разчита на някакви събрани пари или на някаква стопанска дейност на самото сдружение, няма да го бъде.
много е лесно да се критикува . особенно ако е нещо което прави първи стъпки като КАБ . По важното в случая е какво си направил ти и какво те  .Тяхното може да е малко но поне е нещо ти с какво ще се похвалиш ? / Да си чувал за друга изложба в последните години за да можеш да я сравниш и да кажеш добра или лоша е тази на КАБ /Мислиш ли че няма да направят и повече ако имат финансовата възможност ? Не че ги защитавам просто изразявам мнение а и мисля че акваристите в българия се нуждаят от приятелска подкрепа и обективна критика с предложения за решаване на проблемите а не от оплюване  :D  Хората са серьозни и отделят време  но нещо със сериозните спонсори за акваристиката куцат нещата или знам ли може и да греша

77

приятелю това е болна тема  :cry: от къде я изрови :cry:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

Boby_

Цитат на: "Anonymous"
Цитат на: "Boby_":lol: И аз съм на мнение, че организирането на доброволни начала е умряла работа. Вижте КАБ как се излагат - нито сайтът им прилича на нещо, нито изложбата, да не говорим за бюлетина. И при това там има хора, които са доста близо до определението "професионален акварист".
Ако има сериозни спонсори И хора, готови да отделят от времето си и да се ангажират, може и да стане нещо. Ако обаче се разчита на някакви събрани пари или на някаква стопанска дейност на самото сдружение, няма да го бъде.
много е лесно да се критикува . особенно ако е нещо което прави първи стъпки като КАБ . По важното в случая е какво си направил ти и какво те  .Тяхното може да е малко но поне е нещо ти с какво ще се похвалиш ? / Да си чувал за друга изложба в последните години за да можеш да я сравниш и да кажеш добра или лоша е тази на КАБ /Мислиш ли че няма да направят и повече ако имат финансовата възможност ? Не че ги защитавам просто изразявам мнение а и мисля че акваристите в българия се нуждаят от приятелска подкрепа и обективна критика с предложения за решаване на проблемите а не от оплюване  :D  Хората са серьозни и отделят време  но нещо със сериозните спонсори за акваристиката куцат нещата или знам ли може и да греша

Изобщо не е важно какво съм направил аз. Защото нямам никакво намерение да се занимавам с подобни неща - смятам да си остана любител за цял живот.  :lol: Имам си професия, даже две и те ми стигат. Поради дребния факт, че живеем в свободна (относително) държава, мога да критикувам когото искам.
По темата КАБ мога да кажа, че уважавам усилията им, чувал съм все хубави работи за Тодор Мечков. Изложбата не беше пълен провал. Но се появи едно типче, цанило се за секретар на асоциациата, което реагира по безобразен начин на градивните критики, които отправих. Та възраженията ми са към него лично най-вече, не към КАБ. За съжаление с поведението си въпросният Васко Гогов подронва реномето на КАБ. Отправи обиди и държа доста груб тон, отговаряйки в качеството си на предсатавител на асоциациата. Това е непростимо и докато той е член на КАБ и има право да говори от нейно име, тази организация е смехотворна за мен. Това е в общи линии. Да си организират изложби, щом ги влече.

Longanlon

хех, да не мислиш, че този Гост е някой друг, а не Васко Гогов? :D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

Boby_

Цитат на: "Longanlon"хех, да не мислиш, че този Гост е някой друг, а не Васко Гогов? :D

Какво значение има кой е? Аз посочвам грешките и водя диалог, не търся  отмъщение. Ако е той, да заповяда - ще му кажа същото и неанонимно.

VassetZ

Ей адаш, ти отново се появи от пепелта...малииии слагам си каската... 8)

Boby_

Цитат на: "Васко Гогов - секретарка на КАБ"
Никъде не съм говорил като представител на асоциацията! Ако намериш такъв цитат, добре!
Не си съвсем наясно с нещата май. Всяко твое изказване е в качеството ти на секретар на асоциацията. Трябва изрично да упоменеш, че изразяваш лично мнение, а не това на асоциацията. Това ти не направи. Така че не аз съм човекът, който трябва да се поразрови, а ти. Покажи ми мястото, на което каза, че говориш само и единствено от свое име.

Цитат на: "Васко Гогов  - секретарка на КАБ"Момко, имаше напълно редовни избори и аз съм горд с уважението, което демонстрираха тогава колегите, възлагайки ми тази отговорна длъжност!
Убеден съм, че никой от тях не знае за изцепките ти из мрежата или знае за тях само от твоите приказки. Пък и ти на живо си доста свитичко и плахо девойче, нищо чудно, че си заблудил хората.
Но да се върна на темата. Като човек на изборна длъжност би трябвало да се държиш подобаващо. За съжаление не го правиш.

Цитат на: "Васко Гогов - секретарка на КАБ"Какво ще ми кажеш ти? Нали те видях какъв си?! Айде сега да не повтарям, нали си знаеш!?
За твое щастие съвсем нищо не си видял.  :lol:
Това, което видя, е как си правя гаргара с теб. Всичко друго е плод на болния ти мозък. И ще продължавам да го правя, докато се връзваш.  :lol:

dido

Тъй както почна офтопик, сещам се за една серия за тримата глупаци, дето си правеха нещо като асоциация. Там имаше избор между тримата кой да им е тартора  :lol:

Raven

мисля си че наи тежкото наказание във форума е да те назначът на модератор на "лафче"
наказанието може да е за 1,или 6 месеца и при тежко престъпление срещу акваристиката - доживотно ,без право на замяна :twisted:
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

abaro

Това е много хитро. Предлагам да залегне в Устава на асоциацията в раздела Наказания. Трямва да има и страх от наказание все пак - така се потдържа дисциплината :lol:  :lol:
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

Anonymous

Цитат на: "Boby_"
Цитат на: "Longanlon"хех, да не мислиш, че този Гост е някой друг, а не Васко Гогов? :D

Какво значение има кой е? Аз посочвам грешките и водя диалог, не търся  отмъщение. Ако е той, да заповяда - ще му кажа същото и неанонимно.

не че има кой знае какво значение но не съм Васко Гогов или член на КАБ и не съм искал да се заяждам . просто мнение

Boby_

Цитат на: "Anonymous"
Цитат на: "Boby_"

не че има кой знае какво значение но не съм Васко Гогов или член на КАБ и не съм искал да се заяждам . просто мнение

Наистина няма кой знае какво значение. В крайна сметка всеки има право на мнение, независимо дали то съвпада с моето или това на секретарчето или не съвпада. Моето лично мнение е, че правенето на нещо зле и през пръсти е по-лошо от неправенето на нищо. Въпрос на мироглед.  :wink: