• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

05.08.2025 15:22

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

асоциаци

Започната от Raven, 05.01.2005 00:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

aqua

@Веско
Човече, ти на каква бира си каниш гостите в къщи. Питай жена си може от марката да не е доволна :lol: , а не от компанията.

@Всички
Някой от модераторите или по-точно администратора, знае ли колко човека са се разписали в този клуб и от кои части на страната са съответно?

discus

Цитат на: "aqua"[b@Всички
Някой от модераторите или по-точно администратора, знае ли колко човека са се разписали в този клуб и от кои части на страната са съответно?

Това може да се провери но не всеки е писал местожителство  :lol:

Boby_

Цитат на: "aqua"@Веско
Човече, ти на каква бира си каниш гостите в къщи. Питай жена си може от марката да не е доволна :lol: , а не от компанията.

@Всички

Като гледам, има 184 регистрирани потребители. Обаче нещо не ми се вижда много добра идея да запазваме 184 места в някое заведение.  :wink:
Където и да е евентуалната сбирка, не вярвам да се съберат повече от 10-15 човека.

dido

Цитат на: "aqua"@Веско

@Всички

Горе - във форума -  има линк 'Потребители'. Там можеш да ги сортираш всякак. Можеш да видиш и кои са редовните писачи във форума - предполагам те биха се навили за подобна среща.

веско

Да си призная ние май наблягаме повече на ракията,е има и биражии но те са малцинство :lol:

Raven

ама аз предложих идея за клубче- защо все за алкохол говорим :(

не че имам нещо против де :D
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

веско

Сигурно защото пусна темата в такова време на годината,което ме подсеща да поздравя всички именници :lol:

miTko

Цитат на: "raven"ама аз предложих идея за клубче- защо все за алкохол говорим :(

не че имам нещо против де :D
Абе raven, сложи си някоя по-блага картинка, хората почнаха да бягат от форума! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:
Разни мои АКВАРИУМИ 

VassetZ

Ето го и редовен писач #1 :lol:  8)
Айде хора време е отнова да се събереме, но да не стане като от рекламата на "Ловешка"... :?  :lol:

aqua

Идеята за ново събиране е хубава, но може би ще бъде най-добре да изтекат всички именни дни, че иначе е много трудно за някои.
Защо да не изчакаме края на месеца, още повече и sho ще се върне тогава и сигурно ще има какво да разказва и показва.

Мения и препоръки - welcom.

Boby_

Цитат на: "aqua"Идеята за ново събиране е хубава, но може би ще бъде най-добре да изтекат всички именни дни, че иначе е много трудно за някои.
Защо да не изчакаме края на месеца, още повече и sho ще се върне тогава и сигурно ще има какво да разказва и показва.

Мения и препоръки - welcom.

Ами то хубаво sho се връща края на месеца, ама то аз пък на 30-ти или 31-ви пътувам за Унгария. Ако се изчакваме всички да сме тук, може да не се организираме никога.  :wink:

dido

ОК, затова ви предлагам - да отидем тази седмица на съботния пазар, да се поогледаме и после да отскочим до кръчма за мохабет и бири :-)

aqua

Става,
Тъкмо sho ще ни завижда  :lol:
Ако съм в града, а не на път, ще бъда на мястото, както и преди. За часа 10-10:30 бива ли?

Anonymous

Сметайте че вече ви завиждам :D  :D  :D

dido

10-10:30 е близко до идеалното, мястото остава същото :-)

sho Като се върне, можем да направим втора серия, тъкмо да разправя дали са били вкусни амановите скариди :-)