• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

един лек ъпгрейд на един любител

Започната от denzel, 13.06.2007 13:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

denzel

ето с какво се занимавах в началото на годината:

обикновен 'китайски аквариум' комплектован с някои неща. няколко пъти променях средата и рибите,пробвах разлини комбинации. не съм го снимал много,това е което подбрах за гледане

а ето какво последва след полвина година:

това вече е доста по-сериозно,постарах се колкото можах да изглежда и по-добре. абсолютен аматьор съм,чета и слушам,питам и премислям. но се радвам на всяко нещо което правя свързано с този подводен свят.
предполагам че ще отнеса повече критики,може и някоя похвала,но важно е човек да се учи,да практикува и в края на краищата да го сътвори така както му харесва.
разбира се,не бих отказъл съвети от вас които сте тук,знаете,можете и сте видяли/направили много !
  :-)

Shagrath

Бих казал, че имаш сериозан напредък!  *BRAVO* Аз лично бих подредил черните камъни в група, а не да ги пръсна равномерно по дъното, както ти си направил. Така ще изглежда по - естествено.

botan

Мн пластмаса бе човекоо.... :-(

zmeq

denzel

Цитат на: botan - 13.06.2007 14:37
Мн пластмаса бе човекоо.... :-(

Цитат на: zmeq - 13.06.2007 14:38
Не е много, а само  :-D
първият да,но вторият е стъкло,продукт на EHEIM.това че има пластмасов капак ли го прави ''а само'' ? или те дразнят изкуствените ?

LGI

Става дума за растенията ти :)
•_°

denzel

това и попитах на края на предният си пост. но така или иначе имам достатъчно причини да не гледам живи растения. ако ироничният му пост е с цел подигравка,по-добре да си спести мислите !

Живко

Рядко някой аквариум с толкова... неестествени неща в него ми харесва.
Подредбата на камъните си е точно в стила на аквариума. Целият аквариум е неестествен. Няма да седи добре купчина камъни.
Имаш добро чувство за аранжимент. Вярно, използвал си изкуствени, кичови елементи, но ще ти дойде времето и за по-сериозните аквариуми.
Между другото имаше няколко аквариума на братята Сенски, със златни.
http://www.aquariumdesigngroup.com/#mi=2&pt=1&pi=10000&s=29&p=0&a=0&at=0
: 13.06.2007г 20:08ч
Поздравления!
Никой не се е родил научен.

Flober

Не се стягай толкова де,тук голяма част се учим един от друг. Вярно пластмасовите растения не изискват грижи , но стоят много неестествено ,нали все пак се стремим да пресъздадем естественото местообитание на нашите питомци. Да не забравяме че те(пластмасовите растения)  с нищо не допринасят за баланса в аквариума. Във форума има доста теми за златни и непретенциозни и силни растения , мое мнение но разкарай пластмасата и сам ще се убедиш чее по-добре с естествените.  *DRINK*

Longanlon

Бе като за аквариум със златни ме кефи.

Един съвет - натрупай някакви купчинки от камъни така, че да скриеш основата на пластмасовите растения. Така ще изглежда по-естествен пейзажа.

Similar topics (5)

8968

Отговори: 0
Прегледи: 6270

2759

Отговори: 2
Прегледи: 9663

21745

Започната от gogosavov

Отговори: 5
Прегледи: 12886

13427