• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Тези камъни стават ли?

Започната от Величка, 17.05.2007 16:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

desimil

камъните добре са наредени ама в този аквариум наистина нещо и на мене не ми харесват .... може би ако беше по-дълъг друго щеше да изглежда. пробвай растенийца да сложиш повече около каманлъка - по-ниски от ляво и по-едри и високи отдясно и може и да се получи нещо. скрий наистина нагревателя че на снимката първо него видях. инъче идеята ми се струва  добра. на този аквариум ще му подхождат по-дребни рибки. 

Величка

Момчеееета знам, че е малък д-55см/ в-35см/ ш-25см. Имам по-голям, но нямам кънистър. Това нареждане беше проба да вида въобще как ще стоят (мерак). Нагревателя го преместих, а растенията златните ги изпапаха и още не съм намерила нови (за да има какво да изяждат) китката е изкуствена за да крия гъбата. Рибките бяха малки  като ги купих и пораснаха  *JOKINGLY*. Интересуваше ме като визия дали камъка ще стои добре, за да мога да си запазя евентуално. Затова и пуснах темата.

Така по-добре ли е?

Минало !

Настояще!!!

kamos

Определено твоято подредба ми хареса повече от тази на снимките, но това не е моя тип аквариум.
Продължавай смело на пред- важното е на теб да ти харесва. :-)
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

desimil

.... щом само за камъните питаш - добре са

Величка

Разгеле, разбрахме се  *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

Минало !

Настояще!!!

DJBamby

Е, не е най-добрият избор точно по средта да правиш "пирамида" с толкова много камъни.
- 666 litra.

Величка

Цитат на: DJBamby - 22.05.2007 13:47
Е, не е най-добрият избор точно по средта да правиш "пирамида" с толкова много камъни.

Редих ги и разпръснато, но ми изглеждаха като срутена стена и понеже аквариума е малък така най ми хареса.
РС.Утре може и да ги махна-то беше само проба-фосилисите няма къде да се обърнат  :-D :-D :-D

Минало !

Настояще!!!

NO CARRIER

Цитат на: Величка - 23.05.2007 00:25
Редих ги и разпръснато, но ми изглеждаха като срутена стена и понеже аквариума е малък така най ми хареса.
РС.Утре може и да ги махна-то беше само проба-фосилисите няма къде да се обърнат  :-D :-D :-D
Шъ съ сетиш. ;-)
Сложи няколко по-малки речни камъка, подреди ги на групички, посади вътре сагитарийка и си свиркай.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Similar topics (5)

17289

Започната от goro140

Отговори: 2
Прегледи: 5362

40697

Отговори: 18
Прегледи: 19792

31849

Отговори: 4
Прегледи: 6086

13463