• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Бързи въпроси на тема "Оборудване" - питайте.

Започната от Longanlon, 08.03.2007 22:12

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Caxapa

Цитат на: Mirobg - 11.03.2011 18:45
Колеги знаете ли дали някаде се продават резервни стъклени лули за нагреватели/minjiang
Едно време  ползвахме епруветки.

Mirobg

В София каде има магазин в който се продават епруветки?
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

click

Недей! Купи си друг нагревател. Епруветката много трудно ще я уплътниш.
There is no place like 127.0.0.1

Mirobg

Още утре ще си взема,но искам да си го направя за резерва.
: 11.03.2011г 20:08ч
Днес си поиграх и всичко си му работи.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

sasoo

Купих си нагревател BOYU HT-250.Неразбрах само целият ли трябва да го потопя.

Caxapa

В упътването трябва да пише колко да се потопи. Ако ли не, то в горния край трябва да има обозначение за минимуп и максимум на потапяне.

Гецата

Това излиза в нета:
ЦитатTotally sealed,completely submersible and fully automatic heater.
,от тукhttp://www.boyuaquarium.com/en_ArticleShow.asp?ArticleID=1344.Потапяй го целия смело,но не забравяй като правиш нещо в аквариума да го изключваш.За да не си стиснете ръцете с тока. ;-)

hanuman

Цитат на: sasoo - 27.03.2011 16:11
Купих си нагревател BOYU HT-250.Неразбрах само целият ли трябва да го потопя.
Можеш и целия да потопиш.

sasoo

продават ли  флейта за филтър AQUAEL fan mini plus

MeTogu

До сега не съм срещал флейта на тази фирма.Особенно на малките вътрешни помпички.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

paolo6481

А толкова ли е трудно да се намери тръбичка(или маркуче)с нужния диаметър и да се разпробие където е необходимо?

MeTogu

Колегата може да иска оригинални части.Иначе и аз съм си направил нямлко флейти самоделка.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

hards7yl3

Здравейте,днес сменях водата на 20 литровия си аквариум изкл. всичко за начало от контакта и когато поставих вътрешния ми филтър и го вкл. отново,започна да издава пукащ звук и моментално го изкл.
Вътрешния ми филтър е такъв: http://zoo-paradise.com/shop/index.php?category=terrarium_filters&product=Aqua_EL_Fan_Mikro_Plus&n=1
Някой имал ли е този проблем,и какво е решението?
проблема е разрешен, счупен ротор :)

paolo6481

Цитат на: MeTogu - 28.03.2011 22:19
Колегата може да иска оригинални части.Иначе и аз съм си направил нямлко флейти самоделка.
Извинявай!Най-малко исках да те засегна.Въпросът ми беше насочен по-скоро към него за да му дам идеята. *DRINK*

Асен Евгениев

Цитат на: sasoo - 27.03.2011 19:26
продават ли  флейта за филтър AQUAEL fan mini plus
Пробвай с флейта от друга фирма.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Similar topics (5)

45434

Отговори: 633
Прегледи: 431485

58566

Отговори: 27
Прегледи: 27758

33892

Отговори: 72
Прегледи: 50236

1405