• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Пластмасов аквариум

Започната от BPEMETO, 28.01.2007 12:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

unknownperson

Chandler,

Проблемът в случая е, че въпросното аквариумче е и шестостенно!  *ROFL* Та съвсем се обърква човек кое и как да разположи... Аз също се вдъхнових от тази снимка, която си пуснал (втората). Не знам какво се е получило но на мен си ми харесва! Ще взема да го снимам, но нямам собствен дигитален, а с камерата на телефона не се получава... Така че няма да го покажа скоро, но все някога ще се появи и моето "мънянко" аквариумче! :-)
Всяко начало е трудно, особено тук...

denzel

да,точно така е ! как и какво можеш да сътвориш точно в това съдче ? >

имам снимки,но не ми харесват. сменил съм на няколко пъти риби/растения,но само веднъж си харесах творението.  :-[
в момента съм сложил 2,5 изкуствения растения,мангрово дръвце и животинките /има и една малка стъклена жабка/
да не говорим,че тръбите за водната помпа,маркучето с камъка за въздух /от комплекта/,термометъра и автоматичният нагревател /от моя страна/ заемат буквално голяма площ на задната страна...
какво остава за другото ?!  :-(

Legion

Цитат на: denzel - 17.03.2007 09:09
да,точно така е ! как и какво можеш да сътвориш точно в това съдче ? >

Напълни го с лед и сложи 5-6  бири и 1 шишенце домашна ракия после покани приятели  и протестирайте серщу акциза върху домашната ракия *DRINK* :-D

Много са зле тия аквариумчета мязат повече на кошче за боклук отколко на аквариум :-!

NO CARRIER

Лафче е. Позволявам си спам. :-) Който не го е видял:

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

denzel

Цитат на: Legion - 17.03.2007 12:10
Напълни го с лед и сложи 5-6  бири и 1 шишенце домашна ракия после покани приятели  и протестирайте серщу акциза върху домашната ракия *DRINK* :-D

Много са зле тия аквариумчета мязат повече на кошче за боклук отколко на аквариум :-!

всеки има право на мнение и вкус...казало кучето и си облизало... ;-)

хехехех,за пикчъра...  :-D

unknownperson

Denzel,

стана както и очаквах - собствениците на големи аквариуми се подиграват... Вместо да отчетат факта, че човек може да направи нещо красиво и в 19 литра! Прати ми на лично съобщение своя мейл, за да ти пратя снимки и да видиш какво се получи при мен!
Всяко начало е трудно, особено тук...

Longanlon

Не виждам някой да се подиграва - напротив, много от нас имат нано аквариуми точно около 20л. и от някои тях наистина стават чудно красиви. За нанотата на Амано пък да не говорим. Въпросът е, че пластмасовите аквариуми имат някои недостатъци на конструкцията, които дразнят повечето акваристи.

NO CARRIER

Ако си обърнал внимание, това е mail.zgb.bg - вероятно всички са с фалшиви ип адреси и се нат-ват през този, истински адрес.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Raven

аз търся подобно аквариумче ,но малко по голямо- около 35 литра.
проблемът е че намирам само някакви с помпи и филтри в капака ,които освен че са безполезни и неефективни го оскъпяват тройно.
да сте виждали подобни аквариуми но без филтър- няма значение  дали е от стъкло или не- искам да е с хубав капак- ще го ползвам за терариум,но искам да има вид.

имаше някакви китайски или полски модели,но до сега не съм им обръщал внимание.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

MDMA

В "METRO" имаше два вида шестоъгълни аквариуми единия беше доста голям,а другия беше около 30л,мисля малкият беше само с капак и лампа.... :)

Longanlon

Марияне, питай Дискус.бг - като бяхме в техния магазин миналата година ако помниш, имаха голям избор от разни малки аквариумчета с вградени лампи.

Raven

от онази сутрин нищо не помня,но да - бяхме в някакъв магазин,това помня :-)

ще разпитам тук там- дано порасне добичето до там че да му трябва голям аквариум.
проблемът е че тези които намерих са прекалено високи,шестоъгълни,грозни и излишно обурудвани.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Тони

Цитат на: raven - 28.03.2007 21:11
.........дано порасне добичето.....
Какво е животното?
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Longanlon

Тони

Стига ве , предположих, че ще е змия, после се сетих за жаба, ама паяк.... само ти си го зарибил или запаякил.
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Similar topics (5)

54442

Отговори: 31
Прегледи: 22322

2219

Отговори: 19
Прегледи: 13446

16266

Отговори: 5
Прегледи: 4162