• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Re: Няколко проблема

Започната от Amev, 02.04.2016 22:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Amev

За последно ти пиша .. Не съм гледал клипчета , бях с баща ми на площада ... Няма какво повече да ти кажа
Едит: колкото до спортно училище , в тези години от спортните излизаха само мутри и наркомани ;) айде със здраве ... Някой да бърше вече

Пп: ако не вярваш си е твой проблем .. Само ще ти кажа че с Емо К. сме лични приятели... Навярно си го гледал по разни клипчета да говори...

jabeto

Тука вече стана интересно  :-D Ама не намесвайте спорта.От него само хубаво съм видял.Спорта възпитава и изгражда характер.Тука се изписаха цифри за километри,щанги.Аз викам да се покажат отличия.То да тичаш като гламав и да блъскаш като луд без да усещаш нещата и да постигнеш нещо смисъла малко се губи.Не говоря за спортуване за здраве. *THUMBS UP* Колегата Юли спори доста настървено,а досега не е показал нито една снимка на свой аквариум.Затова да вземе да се престраши и да покаже нещо,а може и от спорта ,че стия стотици хиляди километри и стотици тонове щанги ми е интересно.И за да не бъда голословен аз мога да покажа снимки ако той го направи.Едно малко предизвикателство, да видим дали ще се съгласиш :-)

iuli

Цитат на: Amev - 04.04.2016 12:41
За последно ти пиша .. Не съм гледал клипчета , бях с баща ми на площада ... Няма какво повече да ти кажа
Едит: колкото до спортно училище , в тези години от спортните излизаха само мутри и наркомани ;) айде със здраве ... Някой да бърше вече

Бил си на площада? Пред парламента? И си видял запален парламента? Да не си бил много уплашен? А между другото, тая обсада на парламента 97ма беше извършена от наети мутри и наркомани. Баща ти какъв по точно е бил? От спортните училища били излизали само мутри и наркомани? Смешник. Нямаш и бегла представа кво правеха тия които учат в спортно училище, преди 89та. Вземи си избърши носа.

Amev

Пак не четеш ! Говоря за годините 96-7-8 и нагоре какво излизаше от спортните ... Нали за тогава ти говоря ,че в школата искаха пари. Да го кажем така - след 89 та
И без епитети! Не тъжи за старото време , като не си успял да постигнеш нищо в новото - подлога !
Нема се занимавам повече с теб ... Вадиш нещо от контекста ,а не вникваш в смисъла

Обсадата беше извършена от хора които които се редяха пред нашия магазин на километрови опашки за да си купят хляб, щото твоя партиен другар Жан изнесе държавния резерв и до жито се добираха хора с връзки ... А какъв е бил баща ми тогава - може и мутра да е бил .. Няма как да си сигурен - ходеше с шлифер , пистолет и 2 ма човека носеха куфарчета с пари ... Че тогава бяха с много нули .. И за един камион брашно 20 тона се даваха 20 милиона лева ;)

jabeto

Юлиииии прочети горния коментар и не се покривай

Amev

Цитат на: jabeto - 04.04.2016 13:08
Юлиииии прочети горния коментар и не се покривай

Да , и аз мога да се включа ... Ама сега ще каже че няма с кво да снима ...

iuli

Цитат на: Amev - 04.04.2016 13:13
Да , и аз мога да се включа ... Ама сега ще каже че няма с кво да снима ...

И с кво можеш да се включиш - с някой медал от футболната В група. А българския футбол, как се е представил на международните състезания? И особено по твое време?

Amev

Ами точно по мое време е най-големия международен успех на Българския футбол ...

Поиграх си да ти сканирам една снимка .. Познай кой съм аз..

iuli

Цитат на: jabeto - 04.04.2016 13:00
И за да не бъда голословен аз мога да покажа снимки ако той го направи.Едно малко предизвикателство, да видим дали ще се съгласиш :-)

Имам малко медали в къщи. Няма да ти ги снимам, даже и да имах с какво. Не показвай твоите, защото няма гаранция, дали не са фалшиви. Кажи ако искаш какви са, колко, от кой спорт и кои години, аз ще ти отговоря, дали твоите тежат повече от моите.

Amev

Поне хората като говорят нещо имат с какво да се обосновят , а ти само празни приказки говориш ... Дори годините и от къде си не си написал , кво да очакваме за нещо друго ... По съм склонен да вярвам ,че си някакъв отчаян от живота престаряваш стар ерген ,които тъжи за миналите времена и са го хванали пазач някъде за 200 лв и няма кво да прави по цял ден и си търси с кой да се заяжда в необятното и анонимно интернет пространство..

iuli

Цитат на: Amev - 04.04.2016 13:21
Ами точно по мое време е най-големия международен успех на Българския футбол ...

Поиграх си да ти сканирам една снимка .. Познай кой съм аз..

Оппа - кой си ти? Сега вече ми даде шах. Ама кога ше се опраиш у краката, бе футболист такъв (нали не ти звучи, като голяма обида). Защото по твое време не са били най-големите успехи на българския футбол. А и тия, които са били, са резултати, постигнати от системата, преди 89та, когато въпросните звезди се произвеждаха тъкмо в спортните училища.

Но! Сега се сетих, че имам една оферта за тебе.
Имам един брой на мюнхенския Bild, от 11 юли 1994, Понеделник. Т.е. на другия ден след мача България - Германия. Купих си го лично от Мюнхен, където пристигнах няколко часа преди началото на мача. Имам и директни спомени, как точно реагираха германците, след като ги отстранихме от световното по футбол - все едно не е имало никакъв мач. И само по сергиите с вестниците цяла седмица след мача, на първа страница имаше плюване на Берти Фогс. Мога да ти го продам ако искаш, срещу пестин лева.

jabeto

Дай да те видим теб!

Amev

Нормално да няма нищо по европейските медии , кои сме ние , кои са те по това време ...  Мерси за предложението ама си го дръж , един ден може да забогатееш от него или някой друга антика .. 
Крайно време е някой да бърше ,че замириса темата ... Ако искаш да си говориш празни приказки , прави тема в лафче - пример Недоволния от живота Юли и да почнем там на воля да пикаме по теб

jabeto

Юли дадох снимки чакам теб сега *THUMBS UP*

iuli

Цитат на: jabeto - 04.04.2016 13:40

Дай да те видим теб!

Добре е, браво! Не разбрах кой вид спорт си, какви са ти медалите - от какви състезания, коя година. Мене няма да ме видиш, но ще ти кажа, дали моите тежат повече от твоите. До тука, виждам, че твоите медали са по-лъскави от моите. За да тежат и повече от моите, трябва и още нещо.

Публикациите са слети: 04.04.2016г 14:02ч

Цитат на: Amev - 04.04.2016 13:41
Нормално да няма нищо по европейските медии , кои сме ние , кои са те по това време ... 

Е бре - как нищо? Виж кво пише на първа страница най-отгоре:

1:2 gegen Bulgarien
RAUS!
Berti, das war's
In 3 Minuten
alles verspielt

Цялата 12та страница е осеяна с заглавия за мача. Най-отгоре пише:
Oh, ist das bitter
Bulgarien schosen uns in 3 Minuten nach Hause

По-надоле:

Letschov hat uns "geköpft"

Ти през твоя живот, като си ходил толкова в Германия, виждал ли си някой път, в центъра на Мюнхен, на всяка вестникарска сергия, и всяка будка всички вестници на първа станица (цялата сергия) да ти се усмихват със статии за България. И това една седмица.

Публикациите са слети: 04.04.2016 14:15

jabeto, да ти обръщам ли внимание, че състезания, примерно по бодибилдинг, организирани и спонсорирани от вноските на участващите на някакво регионално ниво, та даже и на европейско, дето се е кръстило "европейско", нямат никаква стойност. Е, медалите са лъскави и дизайнерски, ама едва ли са от истинско злато.

Similar topics (5)

29849

Отговори: 10
Прегледи: 14023

3174

Отговори: 3
Прегледи: 6202

50666

Отговори: 7
Прегледи: 11508

7539

Отговори: 1