• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Първа Национална Изложба 2016

Започната от Guppy Club BG, 02.04.2016 19:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Guppy Club BG

raiko

Ще може ли малко по-подробна информация за условията и начина за участие и провеждане на изложбата?.... (за тези които нямат фейсбук)

Guppy Club BG

Здравей,raiko благодарим ти за въпроса.Гупи клуб България организира Национална изложба. Мястото на събитието е Независим Театър  1504 София ул. Върбица 12 за целта разполагаме с 120 квадратни метра площ на която нашият клуб се е наел да организира ,изложи и оцени минимум 60 броя чифтове (дай боже и повече) от добре разпространената  в България Poecilia reticulata или Гупа. Поради големият интерес на други организирани или по малко такива производители ,вносители ,търговци и други организаторите на събитието Едас Стил ООД заедно с ГКБ търсят разумни варианти за реализирането на паралелна изложба или базар. Датите са 13.05 - подготовка / 14-15.05 изложба.Въпроси и предложения приемаме на office@guppyclub.bg както и на страницата ни във Facebook- GUPPY CLUB Bulgaria.

buchkata

Вчера ходих до изложбата и много ми допадна всичко ,като изключим помещението ,което се оказа тесничко за броя посетители.

Имаше няколко подредени добре аквариуми:

И едно нано което бе десетина см:

Публикациите са слети: 15.05.2016г 18:06ч

Посетители бол.

Суетнята около малките аквариумчета беше голяма и ми бе трудно да снимам всичко.А и от ръка ми е трудно.Ето част от учасниците:

Публикациите са слети: 15.05.2016 18:40

e6ko

Много добре прекрасно е да се класираш 5ти.

Similar topics (1)

23383

Отговори: 6
Прегледи: 7638