• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Tinfoil Barb

Започната от metcheto, 07.12.2015 08:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

metcheto

Здравейте! Някой може ли да ми даде подробна информация за този барбус Tinfoil Barb? Никъде нищо не намирам, предполагам е доста рядък вид. Сега ще ви покажа няколко снимки, даже има и албиносна форма. :)

"Ако можех да им разкажа какво видях в теб, никой нямаше да ми повярва...Ще си кажат - мечтател ! Ако знаеха какво видях в теб, цял живот биха искали да мечтаят....."

Caxapa

В Гугъл провери ли?

metcheto

Да, но аз искам мнения от съфорумници дали са здрави риби, агресивни ли са, с какви риби съжителстват добре, в група ли трябва да се гледат, възможно ли е размножаването им в аквариум, каква храна предпочитат и др. Нали за това е форума или нещо грешно съм разбрал за какво служи. Тука няма писано за тази риба и може и на някой друг да му е от полза. :) А Вие като модератор може да я вмъкнете към раздела "риби" на сайта Ви. :)

п.с. Мислех и за една друга риба да питам ама май няма смисъл..
"Ако можех да им разкажа какво видях в теб, никой нямаше да ми повярва...Ще си кажат - мечтател ! Ако знаеха какво видях в теб, цял живот биха искали да мечтаят....."

Caxapa

Както беше задал въпроса излиза, че никъде нищо не намираш и за това ти предложих да провериш там. А в Гугъл си пише за доста неща за тази риба. Няма как да разберем, че питаш  целенасочено дали някой е отглеждал този вид по начина както си формулирал запитването. Но ако имаш желание  и за да си първи можеш да създадеш профил на рибата с твои лични наблюдения  над вида и ще бъде прибавена към раздела с риби като бъде отчетена и заслугата  ти за написване на статията.

metcheto

:D Не знам въобще дали се продава този вид в България..

Similar topics (1)

1209

Отговори: 2
Прегледи: 6704