• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Малко актуализиране!

Започната от don_misho, 24.11.2006 18:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

don_misho

6aro

Имам само една забележка! Защо не скриеш тръбата за въздуха зад валиснерията?
Палудариум: 120/80 (16 вода; 64 надводна част )/40
острови: размери в най-широката си част - 23/18/40; 43/20/40; 10/19/13

acho_pl

Ахам, и аз бих добавил същото, иначе аквариумчето ми харесва как си го подредил, а с времето като пораснат растенията ще стане още по-добре.
It doesn't matter where you are, it's important to be there!

don_misho

Цитат на: 6aroИмам само една забележка! Защо не скриеш тръбата за въздуха зад валиснерията?
Сигурно имаш в предвид бялата тръбичка в дясно.Тя ми вкарва цо2-то,нарочно съм я нагласил така за да може мехурчетата co2 ,които излизат да посрещат струята от филтъра :wink: ,но наистина мога да я поскрия малко.

DarKness

готин аквариум...
декoрацията ми харесва много
160л.
M. esterae
L. hongi
L. caeruleus

don_misho

Малко история в снимки:
20.06.2006-my birthday

След седмица:

След 1.5 месеца:

На 3-ия месец след старта:

На 4-ия месец:

Преди половин месец:

Преди няколко дни:

Вчера:

nixanbal

Ей тука е идеално:

Тая китка най вляво как се зове?
Поздрави!:)

miTko

Най-вляво е анубиас.Мишо, хубаво си направил, че си дръпнал дървото напред по диагонал.Иначе е много празно отпред.Трябва да поотраснат растенията за да се запълни още свободната част.
Мисля че тъмен фон ще му дойде добре на този етап.Светъл се слага, когато има много материал и малка пролука.
Разни мои АКВАРИУМИ 

zmeq

don_misho

Anubias barteri  :) ,Много хора се чудиха какво е,защото е доста голям и в първия момент не го разпознават.

don_misho

Цитат на: miTkoНай-вляво е анубиас.Мишо, хубаво си направил, че си дръпнал дървото напред по диагонал.Иначе е много празно отпред.Трябва да поотраснат растенията за да се запълни още свободната част.
Мисля че тъмен фон ще му дойде добре на този етап.Светъл се слага, когато има много материал и малка пролука.
Благодаря за съвета :) Повярвай ми и аз го искам с тъмен фон,но задното стъкло е толкова надрано и така изпъкват всички драскотини на черното,че не мога да го гледам.Зад него стената е светлозеленикав цвят и драскотините не си личат,затова махнах черния фон.Ще чакам докато растенията позапънят празнотите и готово :D

penchod

Не е лошо да вземеш да ториш, част от растенията изглеждат гладни.

don_misho

Цитат на: penchodНе е лошо да вземеш да ториш, част от растенията изглеждат гладни.
За торенето торя от 1 месец и кусур с Флорена на сера,но нещо не ми се нрави тоя тор(сам виждаш),от вчера започнах с Макрон на Ратай,ще го видим него.Сигурно визираш Ехинодоруса,на който по старите му листа започнаха да загниват,отскоро ми е в аквариума(и двата вида са отскоро),но разбрах че е нормално при пресаждане така да стане.Иначе нови листа постоянно излизат и изглеждат добре :)

tishovsx

.....абе, мноо готини аквариумчета прайте бре...браво :D мноо яко
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

dido

Цитат на: don_mishoAnubias barteri  :) ,Много хора се чудиха какво е,защото е доста голям и в първия момент не го разпознават.

Кофеифолиа е вероятно. Имаш симптоми на глад по някои растенията наистина - евентуално калий. Подхрани ехинодоруса кореново. Оня дребния анубиас афзели вляво от топката ричия също е зле май. Обърни внимание на ризомата му - да не е зарита в грунта, а да го докосва отгоре само. Растението ще пусне висящи корени от ризомата и ще се храни оттам.

Similar topics (5)

7165

Започната от HegeJl4o

Отговори: 15
Прегледи: 12854

29570

Отговори: 8
Прегледи: 11723

22476

Отговори: 10
Прегледи: 11223

5971