• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Морския аквариум на Pukanka

Започната от Pukanka, 18.12.2014 20:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vesko_aa

Ехеее колко съм изпуснал,ето като се напише проблема идват и решенията.Нарочно написах параметрите на водата ти тук за да можеш да получиш и др. мнения.Явно твоят проблем, е че като се поосерат работите те хваща срам и не споделяш  :-P.Слагането на кх , калции и мг.в рифоф аквариум са задължителни но и контролирано, ако намалиш слагането на ка. и вдигнеш малко буфера и мг. нещата ще се подобрят и за смяната на вода ти казах още снощи.За водката ти казах още в самото начало като започнаха да се покачват нитратите,дадох ти храна за коралите, която не цапа казах ти да се следят основните параметри, ама никога не си ми казала ,че показателите са се вдигнали толкова ;-).Не ти гледам сеира, а се опитвам да ти помогна, ама ти не слушаш ;-)И за тези корали ти казах да не се ги купуваш, ама ти си ги купи,ееее как да ти помагам тогава.Пример аз ти казвам нещо ти питаш още 20 човека и правиш нещо съвсем др. Ок всеки си има собствени начини за гледане на аквариума.

Pukanka

ЦитатЯвно твоят проблем, е че като се поосерат работите те хваща срам и не споделяш

То не от срам, ами за да не започне " Много риби имаш" "Много корали имаш" "Първо чети , после прави аквариум" "Питай си гуруто" и такива разни.  :-P

Тва е положението, такъв аквариум съм си мечтала, такъв си го направих, мъка не мъка , със зъби и нокти ще се боря, но ще стане на мойто.  ]:-> Няма му се дам.

vesko_aa

Дано, и ще помагаме колкото можем *privet*

Pukanka

Ми де ще идете че няма.  :whistle: то наглава с мен не се излиза и ако ми умрат рибите щот не помагате ще ви го натяквам цял живот. :whistle:
Тази вечер направих подводно клипче. Малко изтървах камерата и от сътресението се посвиха коралите ама не ми се чакаше да се отворят. Утре ще го озвуча да е по-така и ще го кача тук. 8-)

Публикациите са слети: 19.03.2015 21:23

Сега видях че съм пропуснала да кача едни снимки от миналата седмица. Много си играх да снимам понеже нямам макро а ми се искаше да имам. И сега е момента някой природозащитник да подпали че имам и Мандаринка.  *STOP* Но преди да ме е нападнал ще кажа в моя защита че мандаринката хапва  и даже ака вече две седмици  :-D и засега има още копеподи в аквариума, пък като свършат ще й баем и ще й се молим като на кучката която също правеше гладни стачки в началото.

http://prikachi.com/images/770/7969770l.jpgRe: Морския аквариум на Pukanka

http://prikachi.com/images/783/7969783C.jpgRe: Морския аквариум на Pukanka

http://prikachi.com/images/789/7969789u.jpgRe: Морския аквариум на Pukanka

julianiv

Всичко изглежда супер, поздравления!
...синият танг и него ще му дойде времето.

Pukanka

Като порасне Весо ще ми го смени с малък.  :-D

ZIRO

Браво и на мен ми харесва много *privet*, ще те търся за фрагове като се затопли *CRAZY*

Pukanka

Аз хабер си нямам как се фрагва обаче.

Similar topics (5)

11830

Започната от mmax

Отговори: 111
Прегледи: 79960

35979

Отговори: 36
Прегледи: 29647

27742

Започната от tishovsx