• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариума на mmax

Започната от mmax, 27.04.2008 17:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mmax

Здравеите,от скоро се запалих по морските аквариуми,и реших и аз да си направя.Благодарение на чудесния форум от които черпих много информация,и съвесните търговци които ми помогнаха със своите съвети,успях да се справя.Ето малко снимки.Още нямам риби,но и това скоро ще стане,все пак старта беше само преди 20 дни.Всякакви съвети и препоръки ще са ми от полза.

FHM

Аз ли не виждамили няма снимки  :-|

mmax

tsvety

Ще дадеш ли малко инфо за самия аквариум , колко е голям, какво гледаш в него.

Ако си намалиш малко снимките ще се вижда по-добре

"Любовта е болка"-казал заека...
Нека ме боли.........

mmax

Аквариума е с триъгална форма 85см-95см и 60см височина.230-240л.стартирах го 60-70% жив пясък и малко живи камъни.В момента като обитатели имам един рак отшелник,един Турбо охлюв,един Насариус и три червея.

mmax

Още малко снимки-нова къща нов късмет.

deadman93

много яко,кефи ме това с рака.

kamos

Колега ще покажеш ли развитието на аквариума  :-)
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

mmax

mmax

вече имам нови обитатели,при първа възможност ще снимам и ще покажа.2бр.клоуни,една скарида-Stenopus hispidus и една мида-Flame Scallop

botan

Я, от къде тази мида, разправай?! Страшно готина е. Еееее ама вие нищо не казвате, "от къде", "за колко"...

mmax

Мидата я взех от "Воден свят", бул. "А. Дондуков",и на истина е много яка.Когато е отворена даже вътре свети,може би така привлича храната си.
: 08.05.2008г 23:11ч

N.Nobs

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

mmax

И много интересно се джижи из аквариума.Тре ще снимам и ще покажа.

mmax

Днес си взех  един танг и един корал.

: 09.05.2008г 17:05ч

Similar topics (4)

43609

Отговори: 21
Прегледи: 30777

41176

Отговори: 46
Прегледи: 41445

60037

Отговори: 9