• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Езерцето на Димо

Започната от darksaint, 20.06.2014 19:38

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

darksaint

Доживях и в моето езеро да цъфне водна лилия  :-D

niky

darksaint

Колеги, обмислям да "метна" малко цимент върху найлона в езерото... Да го пооблека с някой и друг камък, а на по стръмните участъци просто просто на намажа един слой цимент върху найлона. Един колега тука из форума беше направил същото нещо което аз искам да направя, но не мога да открия темата... Единствено си спомням, че и той имаше стръмни брегове и беше намазал найлона с цимент. Ако някой може да ме упъти към темата или пък да каже някоя мъдра дума по въпроса ще съм му много благодарен...

Публикациите са слети: 19.08.2015г 00:12ч

Малък повод за хвалба... На снимките единият от двата най-големи мъници собствено производство на около 2,5 - 3 месеца макс... Дали е коя или златна това е въпроса??? :):):) До на есен би трябвало да си проличи

Публикациите са слети: 19.08.2015 21:40

Цялото миниатюрно рибно войнство :):):)

darksaint

Здравейте колеги, планирам да препокрия езерото си с използван но здрав винил от билбордове... Някой да е правил нещо подобно, отзиви??? Плюсове - минуси??? Моля за мнения...

фери

до колкото знам винила отделя токсини с времето,а за рибите,кои са с мустаци другите видове златни без,за начало това е наи простият начин.

darksaint

Хмммм... Да бягам от винила значи... Таман бях се навил яко... А това за без и със мустаци го знам :):):) Въпроса беше по-скоро риторичен

dimitariv_iv

Поздравления за рибното войнство, продавай на малилъка *THUMBS UP*.
Мусомища, гр.Гоце Делчев

darksaint

Благодаря за поздравленията... Какво е "малилъка"??? ... За продаване за сега не мисля, нека да видя първо кои ще оцелеят през зимата. Половината ще са в аквариум на топло, а другата половина в езерото на студено. Напролет ако повече от половината са оцелели може и да ме "ударят" размисли и страсти за продаване :):):)

xoxi

Няма смисъл да чакаш да пораснат всичко е златни.

darksaint

В смисъл??? К'во ще рече "Няма смисъл да чакам да пораснат"??? Нали искам да си ги отгледам, и естествено ще искам да пораснат, и няма значение дали са златни или кои...

xoxi

Естествено че ще си ги отгледаш,исках да кажа че не са кои а златни и няма да им пораснат мустаци.

darksaint

Две снимки от езерото ми :)

darksaint

Малко снимки на някои рибоците ми. Пролет 2016

darksaint

Малко тазгодишни снимки и от моето езерце :)

darksaint

Similar topics (5)

17985

Отговори: 0
Прегледи: 4914

59393

Отговори: 38
Прегледи: 40253

53877

Започната от beloslav

Отговори: 4
Прегледи: 5301