• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Новите ми Силвер Моли

Започната от zokimkku, 29.04.2014 22:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zokimkku

Новите ми животинки! *YAHOO*

eminem_999

Супер са  *BRAVO*, да са ти честити, от къде ги взе и колко пари, ако не е тайна (може да ми отговориш на ЛС, за да не прозвучи като някоя реклама)

kamos

Я кажи в темата че са интересни рибета.
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

zokimkku

Здравейте колеги, радвам се че ви харесват рибоците ми.
Рибите ги донесох от Македония.

zokimkku

Публикациите са слети: 30.04.2014 14:38

Лора

Честито за придобивката. Много да те радват и да имаш много поколения. Хубаво е да запазиш линията чиста.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Лора

Слях двете теми в една, че се дублират. Разкажи малко повече за рибките.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

zokimkku

Мерси Лора, рибите са ми нови донесох ги от Македония.
Много се радвам че ги имам и скоро се надявам да имам поколение.

Caxapa

На мен ми приличат на Вариатоси. Такива рибки/без лупите на очите съм  :-D /  ги продават и при нас но все не се наемам да си взема.  Хубави са, красиви са, но не ме кефят нещо. Инак..честито за придобивката и да имаш късмет с поколението им!

zokimkku

Мерси Сахара па здраве искам само от тях да гледам в един аквариум.

wwladoo

Цитат на: Caxapa - 30.04.2014 20:26
На мен ми приличат на Вариатоси. Такива рибки/без лупите на очите съм  :-D /  ги продават и при нас но все не се наемам да си взема.  Хубави са, красиви са, но не ме кефят нещо. Инак..честито за придобивката и да имаш късмет с поколението им!
Това са лирови Велифери-сребърни,Сахара прителю,има един лаф ЕГН-то  си е същото но годинките ни станаха май повече ;-) и лупите са нужни вече :-P :-D *DRINK*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

zokimkku

Точно такива са Велифери-сребърни.

zokimkku

Имам си вече потомци *YAHOO*

hunter

Браво, дай снимка на мъниците  *DRINK*

zokimkku

Similar topics (5)

43466

Отговори: 3
Прегледи: 8271

22760