• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Стартиране на нов 60 литров аквариум.

Започната от kaloqn_0998, 23.03.2014 15:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kaloqn_0998

Аквариума е вече готов. Днес пуснах рибките :-) и мисля че нищо им няма. Да попитам за лампата кога трябва  да свети през деня или през нощта? Ето малко снимки на аквата вие ще кажете как е, защото имате повече опит в това. Рибките вътре са 4-хелера,2-данио,4-черен фантом,3-коридорас,5-неона,и 2-анциструса. Доста е беден на растителност, но мисля че когато пораснат тези растения вътре ще се по-запълни. На растенията не им знам имената :-D ако може да кажете какви са?

Впоследствие ще пиша как се развива само да подчертая за растенията не използвам никакви торове и разни добавки в другите два аквариума сами си растат явно от акото на рибите. :-D

kpyMu

Доста добре си го направил голега браво.При мене растенията умират без торове, а на големия аквариум подавам СО2 не е с мая и захар, подавам го от скоро и не забелязвам промени за 2 седмици.Една препоръка можеш да сложиш черен фон на гърба или нещо друго на мене малкия аквариум ми е с 3D стена сам си я правих, дзидария с камъни"кокалчета".При интерес мога да ти покажа снимки.

kaloqn_0998

Цитат на: kpyMu - 01.04.2014 20:56
Доста добре си го направил голега браво.При мене растенията умират без торове, а на големия аквариум подавам СО2 не е с мая и захар, подавам го от скоро и не забелязвам промени за 2 седмици.Една препоръка можеш да сложиш черен фон на гърба или нещо друго на мене малкия аквариум ми е с 3D стена сам си я правих, дзидария с камъни"кокалчета".При интерес мога да ти покажа снимки.

Мерси! :-) Стената мисля да сложа някакъв тапет. А до растенията половината в този аквариум са от другите ми два. ;-)

Similar topics (5)

60081

Започната от pluvka86

Отговори: 2
Прегледи: 5625

54210

Отговори: 16
Прегледи: 12691

56188

Отговори: 3
Прегледи: 4429

49504