• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

ПОМОЩ НАГРЕВАТЕЛЯ МИ СЕ ПРЪСНА

Започната от koifish, 11.03.2014 21:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

koifish

Станалото станало. Нагревателя по принцип стой във филтъра. Вчера смених седмично 30% вода и понеже пълня аквариума през филтъра се е образувала въздушна възглавница. Не е сработил обезвъздушителя, разглобих го и го почистих основно. И това е резултата.

Нагревателя работи залепих нова колба на мястото на старата на фланеца ( ето темата: http://i54.tinypic.com/2ibizi1.jpg    http://aquariumbg.com/forum/napravi-si-sam/625litrov-akvarium-1557557sm-s-80litrov-vanshen-filtar-uv-filtar-i-3d-fon/ )
    Въпроса с който можете да дадете съвет е КАК ДА ЗАКРЕПЯ САКСИЙКАТА ЗА РАСТЕНИЯ НА ПОСЛЕДНАТА СНИМКА ПОДВОДНО??? Пояснявам :Такива бежови капачки има на 3Де фона във аквариума. Те бяха запълнене с боклуците на снимката. Това е спомогнало за въздушния джоб (от хлора във водопровода) да се образува. Бежовите капачки са в долния край на фона т.е. вертикални са:

negepamopukc

" И да пукна, няма да умра,
а ще възкръсна в старата си кожа
Защото алкохола, който съм изпил.
Не ще ми позволи да се разложа... "

koifish

negepamopukc

А хаа, сега загрях. Подводно няма да хване. трябва да е сухо...

П.С.
От най-тънките свински оапашки. Моделираш малко с нагряване и стягаш леко. Ако можеш да бръкнеш с две ръце. Или някой да ти придържа...
" И да пукна, няма да умра,
а ще възкръсна в старата си кожа
Защото алкохола, който съм изпил.
Не ще ми позволи да се разложа... "

koifish

Нямате ли предложения колеги??? Трябва някак да ги закрепя.

DerWallfahrer

Ако разбирам правилно замисъла ти, може да пробваш със свински опашки от по-малките. Прекарваш през ребрата на кръглата решетка и през някой от отворите на саксийката. Така няма да ти се налага да лепиш подводно, а ако решиш да я махаш трябва само да срежеш свинската опашка.
Поздрави! 
Краси Иванов  *DRINK*

koifish

Similar topics (5)

57726

Отговори: 7
Прегледи: 6265

31147

Отговори: 17
Прегледи: 11284

28385

Отговори: 6