• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Златни рибки

Започната от ptsekov, 02.10.2006 11:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ptsekov

Здравейте,

Снимките долу са първият ми опит в аквариумната фотография. Рибките
са на мой приятел, който също е член на форума.

zmeq

Цитат на: T_H_A - 07.02.2007 17:20
... мания с дискусите, скалариите и цихлидите ...

Много си прав  *banan*

denzel

хубави са,аз започнах с такива красавици и мисля след време отново да им се радвам !

Longanlon

Когато лампата на аквариума е слаба, както е в случая, хубаво е за снимките да се сложи още осветление отгоре.

Както и да е, учудващо е с колко малко фотошоп каква голяма разлика може да се направи в снимките:

NikolaV

Когато осветлението е слабо, не се притеснявайте да си ползвате светкавицата ;-)
Едит...
Видях екзифа... С Никон Д70 може да се снимат и по-убави рибки от златните  :-P
Иначе сериозно... Вдигни още малко ISO-то.

Killiboy

NikolaV

bobynfs, снимките ми тук до една са със светкавица: http://snimka.bg/album.php?album_id=385
Не претендирам за качество, затова разгледай сниките на аквазавъра - даже са с по-няколко светкавици.
ISO-то вкарва много шум определено. Особено като снимаш с фотоклип. Човека снима с Nikon D70, за това му казвам, че може и с повече от ISO 500 ;-)

NikolaV

bobynfs, виж екзифа!
Сянката не е баш отдолу, а е малко по-назад (не е на фокус ако забелязваш). Точно където и трябва да е. Светкавицата е:
Canon Speedlite 430 EX

;-)

bobynfs

хехехехех абе вие снимате с апарат за по 2000 лв. и светкавица за 500 лв  =-O аз съм тръгнал да си казвам мнението  :-D  *doskoro*  *CRAZY*
2013 New Styling....................................................

Видео на моя АКВАРИУМ *fish

200л.100x50x40, филтър Sera Fil 900, СО2 с мая,
осв.2x2 бр.90см Sylvania Aquastar & Grolux.

i4o

абе тия другите не бяха ли "кои" .Питам защото в един магазин имаше абсолютно същата комбинация и коите бяха претрепали "по-шишкавите" златни риби

Radinka

браво на съгражданина  *BRAVO* и аз си гледам златни рибета и скоро ще кача снимки.
златарник,скаридарник и жабарник

Similar topics (5)

29978

Започната от chimotoki

Отговори: 10
Прегледи: 7760

18466

Започната от ribarq_555

Отговори: 26
Прегледи: 22001

5940

Започната от Boby_