• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Волейбол

Започната от filio, 23.08.2006 14:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

filio

Еиииииии, страшни сме на волейбол. Така не се бях кефил скоро. Тъкмо се връщам от обедната почивка. Ходих да гледам мача с Бразилия, и сега не се свърта на едно място.

Stas

Изключителен успех!
Не се сещам кой друг през последните 3-4 години е бил Бразилия на волейбол! А да не говорим за 3:0.

Успех на българските момчета и в останалите мачове!
:bg

Boby_

Бразилците са три поредни пъти победители в Световната лига. Това си е успех.
Намирам волейбола за доста скучен спорт, но когато националите ни се предствят така, се радвам за тях.  :roll:

niky

To сега се почва. Ще видите довечера Синята лавина :bg

Violeta

Когато чух по радиото, че са взели първия гейм, реших, че е рано да се радваме. Сега вече не е рано :D
Надявам се това да е само началото :bg
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

don_misho

Цитат на: nikyTo сега се почва. Ще видите довечера Синята лавина :bg
Оле Оле Оле!

filio

Бий да те уважават. И аз очаквам да им свием спагетите довечера. Ще бъде паметен ден за българския спорт.

killiman

През последните две години волейболният ни национален отбор бележи непрекъснато прогрес. Очаквах тази победа, но да си призная не и с 3:0.
Тези, които ни смятаха за аутсайдери явно не взимат предвид само възможностите на отборите. :wink:
Дано нашите продължат с чудесното си представяне!

И един допълнителен въпрос. Къде гледахте мача? В 13 часа по БНТ даваха Сергейчо.... :(  Избеснях и отидох при рибите.

filio

Васко, сбъркал си много. Аз бях на работа и го следях онлайн, а във форума отдолу неистово псуваха Станишев и БНТ. Докато в един момент някой не написа, че са пуснали мача и търчах към барчето да видя този спортен спектакъл. Треньора на бразилците беше най-голямата атракция. Горкия не знаеше къде се намира и кво прави там.

Тони

Даваха го по БНТ, веднага след речта на "Серго". В момента на включването наще вече водеха :D
Много са добри! Имат всички шансове да "вземат" лигата. Гледах всички домакински мачове на нашите, просто няма кой да ги спре :bg
Гледам и Левски бият , и то в Италия - Браво!
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

NO CARRIER

Цитат на: ТониГледам и Левски бият , и то в Италия - Браво!
Чувам. Около нас е като в Бейрут, Ливан, ебати...

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

nixanbal

Цитат на: Boby_Намирам волейбола за доста скучен спорт

Бая по-интересна и динамична игра от футбола си е, където, за да стигне играч от единия край на игрището до другия му трябва бая зор и време.. Да не говорим, че останалото е подлагане на крак и претенции за луди "контузии"... Волейболът ми е любимият спорт и за гледане, и за игра и много се радвам за успеха на Българския отбор!

Longanlon

По телевизията казаха, че залата била почти празна...

Софийската пубкика не е много активна за съжаление... То затова преди години мачовете на баскетболния ни отбор се играеха в Плевен, а не в София - щото там беше фраш от публика всеки път.

zmeq

Абе срещата беше в Москва  :wink:

nixanbal

Similar topics (1)

34975

Отговори: 31
Прегледи: 14176