• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Екстремен скок

Започната от Antuni, 14.10.2012 19:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Antuni

Колеги за който не гледа или е пропуснал...
На живо.

!
0899808552

_777_

Следя го от самата подготовка.Много ми е интересно как ще завърши скока.Желая успех на Баумгартнер. :-)

Успя! *THUMBS UP*

Antuni

Цитат на: _777_ - 14.10.2012 20:06
Следя го от самата подготовка.Много ми е интересно как ще завърши скока.Желая успех на Баумгартнер. :-)

Успя! *THUMBS UP*

Еми...
0899808552

skorpi_zoo

Ако го хвана тоя Мърфи...

NO CARRIER

Феликс Баумгартнер постави рекорд во најбрз слободен пад во историјата! Имено, паѓаше со брзина на грчката економија.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Klens

А ето това е скока
Имаш ли вода около теб, влизаш в историята, нямаш ли, чакаш отвън.

miTko

Той е само една кукла. Доколкото прочетох, нищо не е разбрал от цялата работа.
Разни мои АКВАРИУМИ 

NO CARRIER

Предполагам са го избрали заради първото име. Феликс е родовото име на котките. Та се предполага, че и тоя Феликс има 7 живота и няма начин да не оцелее.  :-D

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

mejdupraznika

миТко, човека даже е доста навътре в нещата ;).

Nikiengi

Абе де да знам, да те качат на майната си, да скочиш от там, да летиш надолу с 1000 и кусур км./ч. и нищо да не знаеш - мен само със зареден до горе автомат може да ме накараш да го направя!  ;-)

_777_

Много учени са смятани за откачалници но..... ;-)

denbosch

След като днес изчетох доста коментари,че "не е направил нищо особено",ще цитирам още нещо,което прочетох днес:

ЦитатА за вечните скептици тук, ще припомня историята на Христофор Колумб:
Някакъв му разправял, че и той можел да открие Америка и че просто е имал късмет да е първи. Колумб взел едно яйце и го попитал, дали може да го сложи право на масата. Онзи се мъчил дълго и не успял. Тогава Колумб взел яйцето, чукнал го по-силно на масата, то се счупило малко и застанало право. Оня казал, че и баба знае така, на което Колумб отговорил: "Да, но не го направи ти или дори баба ти, а аз!".

На мен ми хареса скока!Хареса ми организацията преди,по време и след скока!Забавлявах се и се вълнувах истински!
: 15.10.2012г 21:09ч

*THUMBS UP*

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5208291