• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

аквариума на shmotz

Започната от shmotz, 24.05.2012 18:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

shmotz

Здравейте!
Реших и Аз да си покажа аквариума с дебилчета  *JOKINGLY*
Първия аквариум го взех декември 2011 уж за децата, ама от тогава "доста вода изтече" и януари разбрах, че цихлидите са моите риби /направих абсолютен мазальоч - малаво-тангано-американски/, а март - че трофеусите и алтолампролагосите са моите цихлиди...разделих езерата и почти всичко си е на мястото  :-D  Към момента имам действащи няколко аквариума и пускам снимки на танганайка 327л и съквартирантите

февруари - мазалото

март

април и сега

...

: 24.05.2012г 18:06ч
...

...илангите са най-големите позьори  :-D
...луд на шарено се радва...

ivaka87

Много е красив аквариума,браво.

zlatna ribka

Браво! И аквариума и рибките ти са супер! Много са красиви!
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

dgwrite

Много хубави снимки и риби. Малко вталени ми се струват трофеусите, или ги държиш гладни или са чревни паразити. Хубаво е да направиш един курс със Флажил в храната.

shmotz

Цитат на: dgwrite - 24.05.2012 21:27
Много хубави снимки и риби. Малко вталени ми се струват трофеусите, или ги държиш гладни или са чревни паразити. Хубаво е да направиш един курс със Флажил в храната.

преди 3 седмици карахме блоут поради прехранване и от тогава съм доооста внимателен с храненето....просто плахо увеличавам храната

dgwrite

Добре е че си го хванал навреме, че аз съм имал летален изход от Блоут. Не само храната води до това, често стреса е по-големия причинител при тези риби.

shmotz

наистина е така. преди около 3 седмици сменях "декорите" вътре /стрес/ и за капак им набухах повече НЛС /прехраних/ и на другия ден /чудо!/ беше факт това което съм чел - двама-трима младока започнаха да се залежават...единя не искаше да яде и веднага към денонощната аптека...минах без жертви *BRAVO*

Eliz

Наистина много красиво и аквариума и рибите-харесва ми,че има доста растения предвид това какви са обитателите.Никога не съм била фен на африканците и за пръв път като гледах твоя аквариум ми мина през ума,че и аз някога може да "мина на другия бряг" и да се зарибя с тези хубавци  :-D.

grigor nakov

браво много хубав аквариум и рибите пасват идеално в него,ако сложиж и един хубав шкаф вместо тези блокчета ще стане идеален *THUMBS UP* *BRAVO*

shmotz

:-) до аквариума е камината и точно с итонга се връзва ;)

Methokill

Страшен аквариум със страшни риби!  *thanks *THUMBS UP* *privet* *DRINK*

Поздрави!  *bg* *YAHOO*
300l malawi
Metriaclima Lombardoi
Metriaclima Greshakei
Labidochromis Hongi
Labidochromis Caeruleus
Pseudotropheus Demasoni
Cyrtocara moorii
Pseudotropheus Saulosi Taiwan Reef
Ancistrus Sp.
Ancistrus L144

manyg

Много добре изглежда :) фона ти се слива с камъните и много добре излглежда :)
рибоците също :)
успех за напред

diskusi233

От кади си си купил фона или ти си си то правил,защото придава много добър вед на аквариума. *THUMBS UP*

Similar topics (5)

45834

Отговори: 3
Прегледи: 3784

39512

Започната от M14iro

Отговори: 1
Прегледи: 5177

20673

Започната от iccoo

Отговори: 11
Прегледи: 6083