• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Малки анциструси

Започната от Bunz, 07.06.2006 10:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bunz

Ей ги сладурчетата на няколко седмици и 13 мм дължина. Баси, толкова са ситни, че апарата не може да ги фокусира.

Pac

Не са зле снимките. Дай една за конкурса, ако не си пратил вече де. Аз ще ти дам висока оценка ;)

cp

Перфектни са , моя чифт е в покой 3-та седмица , на 3-места занесах по 50 бр. и имам още към 100 в един аквариум .. Просто е уникално на едно място към 300 броя малки в 120литра  и като им сложа малко марулка и полудяват изяждат я за 1 денонощие .. сладури са големи

ПС , снимките наистина са доста добри за тяхните размери ..

Bunz

Цитат на: PacНе са зле снимките. Дай една за конкурса, ако не си пратил вече де. Аз ще ти дам висока оценка ;)

Ти и в предишния ми беше лепнал висока оценка и ме беше похвалил, за което - благодарско от сърце. Но мисля, че това ще си остане единственото ми участие в каквито и да било конкурси.

Boby_

Цитат на: Bunz
Цитат на: PacНе са зле снимките. Дай една за конкурса, ако не си пратил вече де. Аз ще ти дам висока оценка ;)

Ти и в предишния ми беше лепнал висока оценка и ме беше похвалил, за което - благодарско от сърце. Но мисля, че това ще си остане единственото ми участие в каквито и да било конкурси.

Не долавям нещо състезателен хъс. А трябва да го има.  :wink:
Пусни някоя сника за конкурса, хайде. Ако не за да спечелиш, то поне заради олимпийския принцип.  :wink:

Pac

Ееее, недей така де. Колкото повече участници, толкова по-добре. Даже тоя път и аз участвам. Не че се надявам на добро класиране, ама за спорта. Какво толкова си се разочаровал от конкурса?

Bunz

Цитат на: cpПерфектни са , моя чифт е в покой 3-та седмица , на 3-места занесах по 50 бр. и имам още към 100 в един аквариум .. Просто е уникално на едно място към 300 броя малки в 120литра  и като им сложа малко марулка и полудяват изяждат я за 1 денонощие .. сладури са големи

ПС , снимките наистина са доста добри за тяхните размери ..

Уф, на мен все ми се случва в общия и докато ги забележа... Пък и се навират в един огромен камък с дупки, то пък нямам толкоз голям аквариум че да побере камъка ако река да го вадя, докато се наканя да ги изсмуча с пипета и те останат наполовина....
Ама вече съм подготвил хралупа за следващия път.

Similar topics (5)

35993

Отговори: 6
Прегледи: 11929

7476

Започната от vcholeva

Отговори: 8
Прегледи: 11364

9993

Започната от }|{opukc

Отговори: 35
Прегледи: 35540